Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler Çağlar.

Ankara Arena´ya geçilirken temizlik yapılırsa bir anlam kazanır gözümde. Eğer yoksa öyle bir fikir Atatürk S.S´yi tercih ederdim.

Kayıtlara gecsìn lutfen,az önce Beko BLígímizin 1 takımında Aralık ayı civarı çalıŞacagını düsùndúgüm yabancı 1 koçla Çay içtík

Murat Özyer @twitter

Telekom'a biri geliyor anlaşılan :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Kayıtlara gecsìn lutfen,az önce Beko BLígímizin 1 takımında Aralık ayı civarı çalıŞacagını düsùndúgüm yabancı 1 koçla Çay içtík

Murat Özyer @twitter

Telekom'a biri geliyor anlaşılan :)

Bende Direk Telekom diye düşündüm. Eski koçundan bilgi alayım demiştir:)

İverson'un menagerinin dediğine göre (ki ESPN de çıktı haber) Beşiktaş konusunda 10 gün izin istemişler. Olma ihtimali yüksekmiş. Bu süreçte belki Türkiye'yi görmeye gelebilir İverson. İşin garip yanı İverson lafları geçmesine rağmen kombinelerinde herhangi bir kımıldanma yok.

Sühan Cem' Alıntı:
İverson'un menagerinin dediğine göre (ki ESPN de çıktı haber) Beşiktaş konusunda 10 gün izin istemişler. Olma ihtimali yüksekmiş. Bu süreçte belki Türkiye'yi görmeye gelebilir İverson. İşin garip yanı İverson lafları geçmesine rağmen kombinelerinde herhangi bir kımıldanma yok.

Herkes gelmesini bekliyor abi. :)

İverson'un gelmesini,Beşiktaş'lılar kadar olmasa'da bende istiyorum,futbol'da taraftarı robinho konusunda o kadar beklentiye soktular olmadı,bari İverson ile telafi etsinler.Beşiktaş'ın güçlü olduğu bir basketbol ligi çok renkli olur,bir zamanlar el amin'li dönemlerde Beşiktaş'ın tv'den verilen her maçını izlerdim,taraftarlarıda salonu dolduruyordu o dönemlerde.

Gelsin de isterse Olin Gençliğe gelsin. Her haftasonu Edirneye gidilir o kadar söylüyorum. Formasını filan da alırım sanırım.

Büyük iş yapmış olur Beşiktaş.

Adam oynamaya gelmiyor ya, maksat bir yerlerde gözüksün, adı yürüsün, parasını alsın. Beşiktaş da arada reklam yapmış olacak işte.

Bir sezondan fazla basketbol oynamadı bildiğim kadarıyla, en son Philly formasıyla 5-6 maça çıkıp sonra basketbolu bıraktığını açıklamıştı.

Ben de gelmesini isterim, çünkü gelirse Beşiktaş'ı karıştırır. Her maç bütün topları kullanır, savunma yapmaz, parasını alamadığı ilk anda huzursuzluk çıkarır ve idmana çıkmaz vs vs. Ha arada çıkar Antalya'ya Erdemir'e 30+ atar, o kadar. O yüzden gelsin, hem adamı görmüş oluruz, hem de rakiplerimizden birini uzun vadede ekarte etmiş oluruz.

Kendine güvenenler için... :)

Metro Büyük Boy?un Enerjisiyle Ömer Onan?ı Teke Tek Maçta Yen, Sony PSP Oyun Konsolu ve Nokia N97 Mini Kazanma Şansı Yakala!

Mükemmel oyunu ve harika performansıyla Dünya Şampiyonası maçlarında adeta fırtına gibi esen Ömer Onan'ın karşısına çıkmaya cesaret eden basketbolseverler www.enerjinigoster.com'da buluşuyor.

Sen de hemen www.enerjinigoster.com?a tıkla!

Metro Büyük Boy?un enerjisiyle Ömer Onan?ı teke tek maçta yenip haftanın birincisi ol, Sony PSP Oyun Konsolu ve NBA Live 2010 basketbol oyunu kazan!

Yarışmanın birincisi ol, büyük ödül Nokia N97 Mini senin olsun! Hemen www.enerjinigoster.com?a tıkla, fırsatı kaçırma!

Sezona başlarken en çok merak ettiğim sorulardan birine yanıt buldum Türkiye Kupası maçlarında.

Türk Telekom otobüsle Ankaragücü taraftarını götürmüş Antalya´ya. Olan Ankaralı basketbolseverlere oldu. Salonu değiştirsen kaç yazar. Yazık, ellerine geçen fırsatı teptiler...

Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker
Bu akşam 20:00
Sport Tv ve TBF canlı yayınlıyor.

Efes Pilsen oynadığı itibariyle ligin en hazır takımlarından olsa da 5 numara sorunları başlarına dert açabilir. Spahija iyi bir koç ve Efes'in sorununu değerlendirmek isteyecektir. Eğer Ülker pota altına yüklenirse maçı alır gibi geliyor ama dış oyuncularının skorer kimliği buna engel olacaktır mutlaka.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Kerem tunçeriyi takımda görmek çok isterim..

Yayın gitti bu arada :(

Kerem de geçen sene basketbolun son döneminde GS'da da oynamak istiyorum gibi bişi demişti. Bu arada ilk yarının son saniyesi son topu kullandı devreyi 3 lükle bitirdi:)

Afedersiniz ama Özerhun mala bağladı son 3 senede. Hakaret için demiyorum, çok ciddi diyorum. 3 yıldır takımın hep bir yeri eksik. Ya 4 numara yok ya 5 numara yok işte bişiler. Ama yıllık harcanan 20milyon euro para var. Wisnievski diye bi adam gelip Ender'i kesiyor mesela. Ender büyük basketçi değil ama bu şoparda Ender'den iyi değil.
Kerem döndüğü sene Roberts geldi iyidir hoştur ama Nachbar 3e kayacak o zaman. Orayada Cenk'i getirdin bu sene :) Thorton zaten kadroda var. Geçen sene yapılacak hamle bu sene yapıldı böyle çorba oldu takım. Kerem Abi demişti sanırım, bu takımdan Thorton'un gidip uzun gelmesi lazım diye. Gerçekten de durum bu. Dudley'i bile 4 numara sayarsak bu takımın forvete ihtiyacı yoktur daha.
Özerhun 3 yabancı daha alır 3 ay sonra bişeylerin çözüleceğini umar hala.

Yerli oyuncu kadrosu bu derece iyi bir Efes kadrosunun neden yabancı tercihlerinde bunalım yaşadığını anlayamıyorum. Bizde elimizdeki 2,5 yerli 1,5 yabancı ile şampiyon olurmuyuz başlıkalrı açıyoruz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...