Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyaca ünlü NBA yıldızı Allen Iverson?a teklif sunan Beşiktaş Cola Turka, oyuncudan gelen kontratı inceliyor. Siyah ? Beyazlılar, bir kaç madde konusunda görüşmeleri sürdürüyor.

Beşiktaş Cola Turka, Türk Basketbolu?nun en büyük transferini bitirmek üzere? Siyah ? Beyazlılar, NBA?de 4 kez sayı kralı olan ve 11 kez All Star?da oynayıp 2 kez MVP ödülüne layık görülen Allen Iverson?la görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ile Asbaşkan Serdar Adalı?nın yürüttüğü pazarlıklar sonucunda oyuncu ile para konusunda anlaşıldığı öğrenildi.

Iverson?un bazı maddelerde talepler dile getirdiği ve bunların tartışıldığı belirtilirken transferde pürüzlerin çözülmesi bekleniyor. Bu sorunların hallolması ve sponsorluk ücretinin netleşmesi durumunda Iverson, Beşiktaş Cola Turka forması giyecek.

* Basketdergisi.com özel haberidir.

Bu sorunların hallolmasını anladımda sponsorluk ücretinin netleşmesi ne demek daha ortada kesin sponsor yok mu ?

'Duyumcu abi' tadında olsun istemem lakin sabah öğrendiğim bilgi bu şekilde benim. Yönetimle işimiz olmaz zaten de, staff'dan da değil bilgi. Ama Yağızer Uluğ birazdan ulaşıp, nereden uyduruyorsunuz lan diyebilir. =) Dışardaydım, twitter'a yazmıştım sabah, şimdi Basket Dergisi'nden Can da yazdı. Turkbasket de damlayacaktır birazdan. Bekleyelim bakalım, büyük iş olur gerçekleşirse..Kahramanım yahu, ötesi yok benim için. : )

A.Çağlar Torun' Alıntı:
'Duyumcu abi' tadında olsun istemem lakin sabah öğrendiğim bilgi bu şekilde benim. Yönetimle işimiz olmaz zaten de, staff'dan da değil bilgi. Ama Yağızer Uluğer birazdan ulaşıp, nereden uyduruyorsunuz lan diyebilir. =) Dışardaydım, twitter'a yazmıştım sabah, şimdi Basket Dergisi'nden Can da yazdı. Turkbasket de damlayacaktır birazdan. Bekleyelim bakalım, büyük iş olur gerçekleşirse..Kahramanım yahu, ötesi yok benim için. : )

Yağızer Uluğ değil mi Çağlar elin er'e alışmış :)

Can'ın haberi bir garip ücrette anlaşıldı....sponsorluk ücretinin netleşmesi durumunda....e o zaman ücret kısmı ile de ilgili netleşmeyen bir durum varmış demek ki.

Semih Ural' Alıntı:
Biletixi açtım kombineyi tek tuş bekliyorum. Haber geldiği gibi Çağlar çağrı at alıyorum 5 tane karaborsa kombine yapıcam =)

Emre de formaları yaptırsın ben ararım onu =)

Bu iş olmazsa öğrenci galatasaraylı arkadaşlara 5 tane 100 TL'lik kombine hediyesi bekliyoruz Semih bey :)

Beşiktaş Cola Turka?nın büyük ölçüde anlaştığı Allen Iverson?ın gönderdiği kontratta istediği bir madde, Siyah ? Beyazlı yönetimi düşündürdü.

300 bin Dolar?ı peşin 1.5 milyon Dolar?a 35 yaşındaki NBA yıldızı ile anlaşan Beşiktaş Cola Turka, ünlü ismin gönderdiği kontrattaki maddeleri inceledi. Iverson, bir villa ve son model arabanın yanısıra maaşında gecikme istemedi. Gecikme olması halinde sözleşmenin fesih maddesini kontrata ekleyen Iverson?ın en akıl karıştıran arzusu da disiplin yönetmeliğiyle ilgiliydi.

?SÖZLEŞMENİN YÜZDE 1?İNİ ÖDERİM?

Özel hayatındaki yaşamıyla dikkati çeken Iverson, disiplin cezası olarak kendini sağlama almak istedi. Buna göre sözleşmesinde aldığı ücretin yalnızca yüzde 1?lik kısmının kendisine ceza olarak ödetilebileceğini belirten Iverson?ın bu talebi yönetimin hoşuna gitmedi.

Kulübün yönetmelikleri olduğunu ifade eden yöneticiler, disiplin cezası maddesi ve ücret gecikmesi halinde fesih konusunda Iverson ile anlaşmaya çalışıyor. Eğer bu konularda çözüme gidilir ve sponsor da halledilirse Türk basketbol tarihinin en önemli yıldızı Siyah ? Beyazlı formayı giyecek.

* Basketdergisi.com özel haberidir

Bence bu yazılanlar doğru ise öyle ağır şartlar değil. Iverson disiplin altına girmek istese EL'e giderdi zaten. 1,5 milyon dolara kaçırmasınlar bence. Zaten takımları çok bir şey yapamayacak, bari taraftarı oyalasınlar. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Bence bu yazılanlar doğru ise öyle ağır şartlar değil. Iverson disiplin altına girmek istese EL'e giderdi zaten. 1,5 milyon dolara kaçırmasınlar bence. Zaten takımları çok bir şey yapamayacak, bari taraftarı oyalasınlar. :)

Sadece o değil ki çıkış maddesini de koydurmuş adam turistlik geziye gelmek istiyor belli ki oynamaya değil.

Bir de ortada daha sponsor dahi yokmuş haber doğru ise

Daha 2 gün önce yeni bir Iverson T-shirtü aldım. En sevdiğim basketbolcuyu rakiplerimizden birinin formasıyla görmek istemiyorum :( Mail adresini bilsem son yıllarda BJK'de yaşanan sorunları özetleyen ve hayranları olarak kendisini EL'de bile oynamayan bir takımda görmektense zirvedeyken bırakmasını istediğimizi belirten bir mail atıcam.

İnanılır gibi değil.. Basketbolu sevmeme ( NBA i değil, basketbolu) neden olan, dünya üzerindeki en sevdiğim sporcu, en kral zamanında gelip MJ e gider yapmış, aslan Iverson Türkiye'ye geliyor ama Galatasaray'a değil.. Hem çok üzücü, hem çok güzel..

Tugay burada , bu lafının espri olduğunu kabul ediyorum : )) Iverson başarılı olur veya olmaz.. Ama laf söyleyen çarpılır.. Sizin tevellütünüz yetmeyebilir diye aşağıya bir link koydum.. İnsanların basketbol tanrısı diye taptığı Michael Jordan, karşısında da çaylak Iverson.. Bak bakalım neler oluyor.. Sırf o hareketin hatırına bütün Beşiktaş maçlarına, Sixers'ın 3 numaralı formasıyla gidebilirim.. Fenerbahçede oynasa ( allah korusun ) yine giderdim..

http://www.youtube.com/watch?v=YEmS8ZQIhTA

Çağlar, Telekom´un Ankara´daki maçlarını nerede oynayacağı netleşti mi?

Merak ediyorum çünkü bu karar geleceğe bakış açılarını gösterecek bana göre. Bir de ne kadar kızsam da eldeki tek tutar dal onlar.

Beşiktaş iyi bir kariyere sahip olmasına rağmen şimdiye kadar umut vermeyen Ignerski'den faydalanmayı başarır ya da değiştirip, 5.yabancı hakkını da dogru şekilde kullanırsa ligde ve Eurocup'ta iddialı hale gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...