Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alsınlar alsınlar önümüzdeki 1-2 yılı daha harcasınlar Ergin'den sonra toparlanamadılar maddi olarak şimdi de nerede ise Tüm takımın bütçesine tek oyuncu alsınlar bakalım.

Bana hala akır karı gelmiyor ki Burak Bıyıktayın konu ile ilgili dinlediğim birkaç demecinde onun iradesinin dışında olan biten birşey gibi geldi bana dahası onun da çok istemediğini düşünüyorum.

@Semih 150-500-700

Diğer tribün denen yerle salonun tamamı nerede ise 500 olanın tek numarası bench arkası 700 zaten protokol.

Yalnız acele etmeyin bence sonra Çaylak ogilivy 3.5 numara Michal Kanabisci Chatman 35'lik Bekir ve Cüneyt'e fit olmayın :)

Şeref Yalçın Ramosla anlatşık da demişti 1 hafta geçmedi devam eden sözleşmesi var zaten omazdı o işe çevirdiler.

Yok acele etmiyoruz.. Önce imza, sonra kombine : )
Tamam abi işte, salonun içinde bir koltuksa bana uyar..
Biz Semihle bu akşam buluşup Kartal Yuvası'na gidiyoruz zaten.
Forma, atkı falan bakalım.

Emre Yüksel' Alıntı:
Yok acele etmiyoruz.. Önce imza, sonra kombine : )
Tamam abi işte, salonun içinde bir koltuksa bana uyar..
Biz Semihle bu akşam buluşup Kartal Yuvası'na gidiyoruz zaten.
Forma, atkı falan bakalım.

imza da yetmez bence banka teminat mektubu görmeden almayın ;)

Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)

Burak Bıyıktay ben istemedim tarzı şeyler söylemiştim de Iverson ismini geçersek Beşiktaş'ın gerçekten bir skorere ihtiyacı var bence.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)

Kaynak staff mı yönetim mi Çağlar ?

A.Çağlar Torun' Alıntı:

Şakamı bu Çağlar? :shock:
Şakadır şaka...:D

Bencede bu yapılan şık değil,kınıyorum şahsen...
O değilde bu Akatlar tam olarak nerdeydi yahu,benlik birşey değil,bizim bir arkadaş soruyorda.:D

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="A.Çağlar Torun":qs1prc3r]Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)

Şakamı bu Çağlar? :shock:
Şakadır şaka...:D[/quote:qs1prc3r]

Sponsor bulurlarsa parları varsa şaka olmayabilir NBA'de isteyen takım yok Avrupanın ciddi takımları ciddi koçları da istemez.Düşük bütçeli takımları istediği parayı veremez.

Kala kala Çin belki Rus ligi (ki orasıda sertleşiyor gitgide) kalıyor.

ama Beşiktaş çıkışlı haberler bana pek güven vermiyor Şeref yalçının ağsından Ramos bitti haberi gayet taze.

Doktor bey olmayacağı üzerine negatif açıklamalar rica edelim,olabileceği üzerine mantıklı çıkarımlar yapmaya ne gerek var değilmi...Birbirimizi üzmeyelim...:D

Biletixi açtım kombineyi tek tuş bekliyorum. Haber geldiği gibi Çağlar çağrı at alıyorum 5 tane karaborsa kombine yapıcam =)

Emre de formaları yaptırsın ben ararım onu =)

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Doktor bey olmayacağı üzerine negatif açıklamalar rica edelim,olabileceği üzerine mantıklı çıkarımlar yapmaya ne gerek var değilmi...Birbirimizi üzmeyelim...:D

Beşiktaş çıkışlı bilgiler pek güvenilir değil dedim ama :) gerçi staff kaynaklı ise belki durum değişir adamların kombineleri çıkmadan birkaç gün önce başladı herşey.

Ayrıca hele ki sponsor garantisi olmadan gelirse sportif anlamnda Beşiktaş için getirisi olmaz götürüsü olur gibi geliyor. Adam parar için gelecek ilk ödeme sorununda döner.Öte yandan onun parasını versen diğer oyuncular dert eder.Beşiktaş bu yıl iyce düşük bütçe ile kurdu takımı tüm takımın yıllık ücreti kadar alan tek bir oyuncu.Kaldı ki NTVradyo'da Burak hocayı ben de dinledim bana pek istekli gelmemişti.Reklam olsun diye transfer yapacaklar.

Semih Ural' Alıntı:
Biletixi açtım kombineyi tek tuş bekliyorum. Haber geldiği gibi Çağlar çağrı at alıyorum 5 tane karaborsa kombine yapıcam =)

Emre de formaları yaptırsın ben ararım onu =)

semih sana beyaz kolluk aldım az önce ..
dirsekten omuza kadar sararsın maçlara gelirken bembeyaz öyle.
birazdan ben de dövmeciye gidiyorum "only the strong survive " yazdıracağım boynuma doğru..
Galatasarayı da çok sevmiştim..Hayırlısı olsun artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...