wotws
0
Ben de salsa'da sormuştum da;
diye cevap verdi.
Tahminim ve bildiğim: Wesson, Schaffartzik, Gaffney, Becirovic, Stiemsma.
diye cevap verdi.
Tahminim ve bildiğim: Wesson, Schaffartzik, Gaffney, Becirovic, Stiemsma.
Murat İNAL' Alıntı:Çağlar Ivy konusunda gelişmeler olduğunu söylemiş. Yapma bunu yapma bunuuuu
Semih Ural' Alıntı:Kombineler ne kadardı Beşiktaşın? =)
Emre Yüksel' Alıntı:Yok acele etmiyoruz.. Önce imza, sonra kombine : )
Tamam abi işte, salonun içinde bir koltuksa bana uyar..
Biz Semihle bu akşam buluşup Kartal Yuvası'na gidiyoruz zaten.
Forma, atkı falan bakalım.
A.Çağlar Torun' Alıntı:Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)
A.Çağlar Torun' Alıntı:Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:[quote="A.Çağlar Torun":qs1prc3r]Bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya çok yakın olduğunu öğrendim ben. Gerçekleşmes halinde verilecek ücreti falan da öğrendim de bakalım gerçekleşirse yazarız.=)
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Doktor bey olmayacağı üzerine negatif açıklamalar rica edelim,olabileceği üzerine mantıklı çıkarımlar yapmaya ne gerek var değilmi...Birbirimizi üzmeyelim...
Semih Ural' Alıntı:Biletixi açtım kombineyi tek tuş bekliyorum. Haber geldiği gibi Çağlar çağrı at alıyorum 5 tane karaborsa kombine yapıcam =)
Emre de formaları yaptırsın ben ararım onu =)