Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk macımızı kazandık,Mersin'i deplasmanda yendik,bir Olin taraftarı olarak cok mutluyum,bu haftada telekomu ezeceğiz,ateşli taraftarımızla.

Yusuf Şenli' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":3kdx7qm5]KSK kaç maç kaybederse HAkan Demir yolcu olur acaba ?

Niye yolcu olsun ki..[/quote:3kdx7qm5]

Şu an olmalı demiyorum ki, ama vardır elbet bir limit her koç için.

Fbülker'in bu seneki en büyük sorunu pota altında olacak sanırım...Atletik uzunlara sahip takımlar herzaman sorun çıkarabilir Ülkere...

Iverson bitti gibi
Futbolda bombaları patlatan Beşiktaş ütopya gibi görülen bir transferi de basketbolda gerçekleştirmek üzere...

35 yaşındaki Allen Iverson, Çin?den gelen 4 milyon dolarlık teklifi reddetti. Beşiktaş?a gelmek isteyen süper yıldıza siyah-beyazlılar 1.5 milyon dolar ücretin yanı sıra 500 bin dolar da bonus önerdi. Beşiktaş Cola Turka, lig ya da kupada şampiyon olur ya da EuroCup?ta final-four?a kalırsa Iverson bonusu alacak. Bu rakamlara ?tamam? diyen The Answer?ın Beşiktaşlı olması artık an meselesi.

İSMİ?HER YERDE
ÖTE yandan Beşiktaş?ın Iverson?la görüşmesi Cola Turka markasının değerini yükseltti. Cola Turka piyasaya ilk çıktığında ünlü aktör Chevy Chase?i reklamlarında oynatmıştı ve marka özellikle ABD?de tanınmıştı. Beşiktaş?ın Iverson?la ilgilenmesi de başta ABD?de olmak üzere tüm dünyada yankı buldu. Ve Cola Turka?nın da ABD?deki marka değeri tavan yaptı. ABD?deki araştırmalarda Beşiktaş Cola Turka isminin son bir ayda medyada en çok yer alan isimler arasında yer aldı.

Kaynak:www.ajansspor.com

Tamam prim sözcüğü de Türkçe değil ama artık iyice yerleşmişti Bonus'da neyin nesi ? Kullanılmayan (en azından bu şekilde kullanılmayan) yabancı kelimeyi zorla dilimize sokmaya mı çalışıyorlar ?

İverson gelirse bir Galatasaraylı olarak sevinirim 1.5 milyon doları çok daha verimli kullanabilirler diye düşünüyorum.

Kutay Çamcı' Alıntı:
Tamam prim sözcüğü de Türkçe değil ama artık iyice yerleşmişti Bonus'da neyin nesi ? Kullanılmayan (en azından bu şekilde kullanılmayan) yabancı kelimeyi zorla dilimize sokmaya mı çalışıyorlar ?

İverson gelirse bir Galatasaraylı olarak sevinirim 1.5 milyon doları çok daha verimli kullanabilirler diye düşünüyorum.

1.5 milyon dolar düz olarak düşünülünce evet bu parayı daha iyi kullanabilirler ama para bjkden çıkmıyordur ki tahminim yani ülker (cola turka) yada başka bir sponsor parayı bjkye al 1.5 milyon dolar senin istediğin gibi harca demiyodur. Allen Iverson gelecekse al bak bu para senin diyodur ki gayet de mantıklı 1.5 milyon dolara yapılacak süper bir reklamdır bence bu. Haberde de dendiği gibi Cola Turkanın çok büyük bir reklamı oluyor bu işte amerikada basketbolla azıcık ilgilnen biri bile Cola Turkayı unutmaz artk çünkü anketler haberler fln çok reklamı yapıldı ve eğer gelirse çok daha fazlası yapılır

Çok sevinirim iverson tblye gelmesine ben kendi adıma

Berkan Çatal' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":1yp3jnkv]Tamam prim sözcüğü de Türkçe değil ama artık iyice yerleşmişti Bonus'da neyin nesi ? Kullanılmayan (en azından bu şekilde kullanılmayan) yabancı kelimeyi zorla dilimize sokmaya mı çalışıyorlar ?

1.5 milyon dolar düz olarak düşünülünce evet bu parayı daha iyi kullanabilirler ama para bjkden çıkmıyordur ki tahminim yani ülker (cola turka) yada başka bir sponsor parayı bjkye al 1.5 milyon dolar senin istediğin gibi harca demiyodur. Allen Iverson gelecekse al bak bu para senin diyodur ki gayet de mantıklı 1.5 milyon dolara yapılacak süper bir reklamdır bence bu. Haberde de dendiği gibi Cola Turkanın çok büyük bir reklamı oluyor bu işte amerikada basketbolla azıcık ilgilnen biri bile Cola Turkayı unutmaz artk çünkü anketler haberler fln çok reklamı yapıldı ve eğer gelirse çok daha fazlası yapılır

Çok sevinirim iverson tblye gelmesine ben kendi adıma[/quote:1yp3jnkv]

:) Ben yazımın ikinci kısımını bir an unuttum ne ilgisi var diyorum para BJK'den çıkmayınca Bonus mu oluyor.

Paranın ne kadarı BJK'dan ne kadar sponsorlardan çıkıyor bilmiyoruz o sponsorlar gibi onu da bilmiyoruz ,hepsi sponsor parası olsa bile Demirörenin kendi şirketlerinden biri sponsor olacak deniyordu daha önce de (moil).Dışardan bir şirketin adı geçmedi hiç. Yani kendi şirketindne kendi klübüne aktarım olacak.İsterse başka oyuncu için de yapar .Yani bu durumda aynı şirket başka bir oyuncuya da sponsor olabilir (zaten başkanlarının aile şirketi değil mi) pekala ki Avrupa çapında birçok 2 numara boşta şu an.

Kaldi ki takımın koçu da bu işe çok istekli değil birçok yerde konuşuluyor(kendi demeçlerinde de satır aralarından anlamak mümkün bunu) kerhen ses çıkarmıyor .

Dediğim gibi gelsin bence sorun yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...