Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ile ilgili gelişmeleri takip etmek istediğimden dolayı bu akşamki maça gitmek istemedim. İnşallah maç kötü geçer de bizde de gelişmeler olur. Bari pişmanlık duymayayım :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Galatasaray ile ilgili gelişmeleri takip etmek istediğimden dolayı bu akşamki maça gitmek istemedim. İnşallah maç kötü geçer de bizde de gelişmeler olur. Bari pişmanlık duymayayım :)

Gelişme olacağı konusunda duyum mu var ?

Gelişme derken futbol için yazdım aslında yanlış anlaşılma olmasın. :) FR bu akşam gitti, gitti, gitmezse takımda kalır. :)

Forumlar zevkli geçiyor, tartışma ortamı falan.

Kutay maçı nerden izliyorsun? link var mı? Edit: Buldum gerek kalmadı. 94-82 Beşiktaş kazandı. İgnerski geldiginden beri sanırım en iyi istatistiklerine ulaştı.

Beşiktaş ilk periyodun ardından oyunu kontrolü altına aldı. Telekom kıpırdanınca vitesi yükseltti, duraklayınca dinlendi. Öyle olunca keyifli bir maç izlediğimi söylesem pek doğru olmaz. Sözün kısası, gönlünü ferah tut Kerem. : )

Telekom´a şöyle bir baktım da, bizde görmek isteyeceğim, elle tutulur oyuncuları yok, Becirovic haricinde. Pota altı deseniz o da yerlerde. Bu arada pota altı deyince aklıma geldi, Fatih Solak´ın sakatlığı vs. var mı? Hiç süre almadı da.

Sahada olduğu gibi tribünde de Beşiktaş taraftarının bariz üstünlüğü (sayı olarak değil, destek olarak) vardı. Ankaragüçlüler karşı tarafın sesi bastıramayınca son periyotta çileden çıktı, bir daha maça gelmeyin diyerek serzenişte (!) bulundu. Kocaman bir aferin T. Telekom yönetimine, sahip çıktıkları kitleyi gördük!

Not: Geçen sezonki olayları hatırladım da, demek ki önlem alınca olay çıkmıyormuş değil mi sayın yetkililer?

Komik komik işler yine. Sözde polisi yığmışlar kapıya bilet sattırmamak için. Simitçi ayaküstü 10 tane bilet sattı, izliyorlar öyle..Kafa aynı kafa, yıl 2010..

Efes'in imzaya yakın oldugu isim buyuk ihtimal Nikola Vujcic. Aslında mevcut sartlarda en uygun isim. İnşallah son dakika bir aksilik çıkmaz.

Salsa uygun mu diye sormuş? Haziran ayında olsak bu soru sorulur da, şu dönemde istedigi düzeyde bir uzun bulduguna şükretmek lazım. Sertliği dert ediyorlarsa bunu Kaya'yı kaptırırken dusuneceklerdi. Semih ve Ömer'in nbaye gidecekleri belliydi, yani F.Bahçe yerli uzunlara saldıracaktı, Kaya'yla görüşmek için niye mayıs ayını bekliyorsun ki?

Ali Karadeniz yerli olarak müthiş bir hücum silahı kesinlikle. Bugün Trabzon'u nasıl değiştirdi görüyoruz. Tek başına mücadele ediyor neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...