Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banvit geçen hafta da kazanabilirdi aslında. Orhun Ene feci rotasyon yapıyor. Takımdaki herkesin katkısı var ama bazen roastyon ters tepebiliyor işte.

Evet söyleniyor.

Bu arada Vujcic de Efes'te. Daha sert bir oyuncu alınabilirdi ama pivot pivottur.

IVERSON, BESIKTAS'IN TEKLIFINI KABUL ETTI

AMERIKAN PROFESYONEL BASKETBOL LIGI'NIN (NBA)
YILDIZ OYUNCULARINDAN ALLEN IVERSON'IN, BESIKTAS'IN TEKLIFINI KABUL ETTIGI
OGRENILDI.
ULUSLARARASI BASINDA YER ALAN HABERLERDE, BASKETBOLCUNUN, BESIKTAS'IN 4
MILYON DOLAR KARSILIGINDA YAPTIGI 2 YILLIK TEKLIFI PRENSIPTE KABUL ETTIGI VE SPOR
HAYATINI BUNDAN BOYLE TURKIYE'DE SURDURECEGI BELIRTILDI.
KIMLIGI ACIKLANMAYAN KAYNAKLARDAN ALINAN BILGIYE DAYANDIRILAN HABERLERDE,
IVERSON'IN KENDISINI BESIKTASLI YAPACAK KONTRATA GELECEK HAFTA IMZA ATACAGI,
SOZLESMEDE, BASKETBOLCUNUN BIR YILIN SONA ERMESININ ARDINDAN AYRILMASINA OLANAK
SAGLAYACAK BIR MADDE BULUNACAGI, ANCAK BUNA BAGLI OLARAK ILK SEZONUNU
TAMAMLAMASININ ZORUNLU KILINACAGI KAYDEDILDI.
BU DURUMDA IVERSON, BESIKTAS'IN 4. HAFTADA BORNOVA BELEDIYESI ILE
YAPACAGI MACTA FORMA GIYEBILECEK.

-AA-

Iverson gelmiş ülkemize hoş gelmiş, ne yalan söyleyeyim çok sevindim.

İki nedeni var.

Birincisi bir kere olsun gider izlerim Iverson'ı, dünya yıldızıydı sonuçta.

İkincisi de Beşiktaş bu mali yükün altından bir 5 sene daha kalkamaz artık, Iverson'la başarının geleceğine de hiç inanmıyorum zaten, o açıdan da çok sevindim.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Iverson gelmiş ülkemize hoş gelmiş, ne yalan söyleyeyim çok sevindim.

İki nedeni var.

Birincisi bir kere olsun gider izlerim Iverson'ı, dünya yıldızıydı sonuçta.

İkincisi de Beşiktaş bu mali yükün altından bir 5 sene daha kalkamaz artık, Iverson'la başarının geleceğine de hiç inanmıyorum zaten, o açıdan da çok sevindim.

Kaç bin tane ıverson beşiktaş forması satılacak sence + bir sürü reklam ve sponsorluk hangi türk ve dunya firması istemez ki Iverson ın olduğu bir formada reklamı olsun bence çok rahat çıkartacaklar parayı. Çok akıllı iş yapıyorlar. Iverson 2 milyon euro ya şaka gibi bir fiyat açıkcası.

Yaşı, durumu vs. ne olursa olsun bu İverson yahu, boru değil. :)

Nasıl ki futbolda Q7 ve Guti için tebrik ettiysem Bjk'yi bunda da ederim, hatta imza töreni falan yapılırsa ( illa ki yapılacaktır ) geçerim tv karşısına. Her defasında nasip olmaz böyle bir şey.. =)

Iverson sen deli misin ? =) Geldi vallahi de billahi de geldi =) Helal olsun Bjk'ye.Böyler bir yıldızı izleyeceğiz.Bjk'nin izmirdeki maçlarına gitmeye çalışacağım.

İverson bir dünya yıldızı ama ben bjk nin takım olarak başarılı olacağını düşünmüyorum.Bu transferle birlikte takım içi dengeler alt üst olacak.
Ve her seneki gibi kadrodaki diğer oyuncular paralarını alamıyacak.İverson oynasın dünyanın parasını alıyor diyecekler.

Yinede İversonu Türkiye ye getirmek büyük başarı.

Ben bu tarz dusuncelere artık ınanmıyorum takım ruhunu saglayabılırlerse Iverson ın kım oldugunu herkes bılıyor. Sıradan bır avrupa yada nba oyuncusu degılkı takım arkadasları öyle bısı dusunsun. Örnek Q7 için bjk lı futbolcular adam ne kadar alırsa alsın hatta hıc savunma yapmasın dıyorlar.Cunku adama saygı duyuyorlar. Bence BJK nın ıyı bır kadro su zaten var. Eğer saglam bır sınerjı saglanırsa kı Iverson yuregı ıle oynayan bır adam bunu Turkıye de her takımda saglar. Basarı kacınılmaz olur. Hem Avrupada Hemde Turkıye de cıddı sampıyonluk adayıdır bana göre.

Efendim Iverson'ın ucretini nasıl oderler, takım içi ucret dengesini bozar dusuncelerine hiç katılmıyorum. Iverson'ın ucretini butce dısı dusunmek gerekir. Iverson transferinin kaynagı kesinlikle basketbol subesinin butcesi değil.

Takım içi sut, rol dengesini bozar mı? Sahaya cıkmadan bilinmez ama Beşiktaş, tıpkı Banvit ve elinde birden çok kaliteli yerli uzun bulunmayan 5 yabancılı kulupler gibi oyuncu seçimlerinde 2 dış, 3 iç tercihi yaptı. Yani zaten hali hazırda dışta skorer kısa yoktu. Chatman ve Cuneyt'le(bazen de Bekir) idare ediyorlardı. Dış rotasyonda eksikleri vardı, Iverson o açıgı kapamış oldu. Ama takım duzenine, koç isteklerine ne kadar uyar bilinmez. Ama bu riske kesinlikle girilirdi, mantıklı bir transfer bana gore.

Hatta iddia ediyorum, bizim rotasyona gore hala daha dengeli bir takıma sahipler.

Onlarca Iverson T-shirtü, ABD, Sixers, Denver ve Pistons formalarının yanına BJK forması alacak olmak çok kötü koyuyor adama. Iverson'ı bu seviyede bir takımda görmek zaten kahrediyor. Çok dua etmiştim bu transfer olmasın diye :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...