Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T.Telekom-Karşıyaka maçına gittim. Hani biliyordum Karşıyaka kazancaktı da bu kadar rahat kazanacağını tahmin etmemiştim.

Telekom ile bu sıralarda oynasak çok iyi olacak, ilerde sorun yaratabilirler. Gerçi kadrolarına baktığımız zaman "şu anda" pek sorun yaratacak güçleri yok ama bizim o gün nasıl olacağımız önemli. Yalnız, Telekom bu kafayla devam ederse düşme potasında dahi yer alabilir. Takım yerlilerde Mehmet Yağmur ve Yunus Çankaya, yabancılarda ise Becirovic´in eline bakıyor. Takımın halini siz düşünün...

Bu arada Karşıyaka ile Ankaragücü taraftarlarının arasına kara kedi girmiş de haberim yokmuş. İzmir´de KSK-Telekom maçında Ankaragüçlüler dayak yemiş, KSK atkılılardan. Gerçi bir rivayete göre Göztepeliler KSK atkısı takarak saldırmış, kardeşlerin arasını bozmak için.

Telekom ile maçımız 27-28'i falan abi. Sınavım olduğundan biliyorum tarihi ve inşallah 28'inde 5'ten sonra olur diye ümit ediyorum. :)

Kerem, yanlış hatırlamıyorsam ilk maç İstanbul´da, maç Ankara´da olmadıktan sonra bizim için pek bir önemi yok. Ben Galatasaray´ın Telekom´u Ankara´da yenme ihtimalini sevdim. : )

Sezon başında fikstürü incelerken kafam neredeydi acaba? O zaman Telekom haftaya TOFAŞ´ı yensin de takımda operasyon filan yapılmasın. : )

Yalnız, konuya Ankaralı bir basketbolsever olarak bakınca üzülmemek elde değil. Ben Telekom´u hiçbir zaman bu kadar acz içinde görmemiştim. Geçmiş yıllarda ligde bütçeleriyle orantılı başarı elde edemediler ama büyük takımlarla oynarken de ezilmediler kolay kolay.

Salih Gozmen' Alıntı:
Besiktas-Fenerbahce derbisi nba'tv den izlenir :)

evet maçı nba tv banttan verecekmiş ve yorumcu da chris webber olacakmış.. c-webb ile Iverson , philadelphia'da takım arkadaşıydılar..

Türkiye'de basketbol oynandığından haberi olunmayan bir ülke maçı banttan verecek.. Iverson'ın büyüklüğü bu kadar işte..

Banvit FB maçında basit hatalar yapmasa şimdi namağlup olacaktı. Başaltı oyunculardan dengeli bir takımı var Banvit. Baş olamazlar ama hep başaltı olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...