THY ne zaman sponsor oldu Beşiktaşa bu arada ? Hiç açıklama filan oldu mu kaçırdım mı ben. Hatta yurolige filan sponsor olurken hep neden Türkiyeye birşey yok diye konuşmuyor muyduk.
Murat İNAL' Alıntı:THY ne zaman sponsor oldu Beşiktaşa bu arada ? Hiç açıklama filan oldu mu kaçırdım mı ben. Hatta yurolige filan sponsor olurken hep neden Türkiyeye birşey yok diye konuşmuyor muyduk.
Sühan Cem' Alıntı:İşte böyle sağlıksız bir taraftara sahip olan Beşiktaşa Dünya şampiyonasında TBF başkanı tarafından beleş biletler yollandı. Basket ile Futbol arasındaki taraftar, Tezahurat farklarını en iyi bilen adamalrdan biri olan Turgay Demirel'in böyle bir şey yapması utanç vericiydi. Nitekim tribünleri hepimiz hatırlıyoruz zaten. Beşiktaş taraftarının arasında basketbol külütürü yok denecek kadar az. İverson'u bilenlere bile sorun çoğu görmeden önce isveçli ssanıyordur onu.
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Sühan Cem":3mvwsjfg]İşte böyle sağlıksız bir taraftara sahip olan Beşiktaşa Dünya şampiyonasında TBF başkanı tarafından beleş biletler yollandı. Basket ile Futbol arasındaki taraftar, Tezahurat farklarını en iyi bilen adamalrdan biri olan Turgay Demirel'in böyle bir şey yapması utanç vericiydi. Nitekim tribünleri hepimiz hatırlıyoruz zaten. Beşiktaş taraftarının arasında basketbol külütürü yok denecek kadar az. İverson'u bilenlere bile sorun çoğu görmeden önce isveçli ssanıyordur onu.