imza törenini izlerken hissettiğim duygu = eski sevgilini başka birisiyle beraberken gördüğünde hissedilen duygu..
Ne gerek var ya Kobe´ye filan! Zaten bu işten anlayan taraftar burun kıvırır -yaşını ön plana çıkarıp- Iverson´da olduğu gibi.Emir Kalyoncu' Alıntı:Kobe Bryant'i da biz seneye alalim bari diyorum ama Kobe 40 yasina bile gelse bizim yoneticilerde oyle bir vizyon yok...
Ne gerek var ya Kobe´ye filan! Zaten bu işten anlayan taraftar burun kıvırır -yaşını ön plana çıkarıp- Iverson´da olduğu gibi.[/quote:1l9dhszf]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1l9dhszf]Kobe Bryant'i da biz seneye alalim bari diyorum ama Kobe 40 yasina bile gelse bizim yoneticilerde oyle bir vizyon yok...
A.Çağlar Torun' Alıntı:Mutlu Demir Trabzon'dan ayrılarak Mersin BŞB ile anlaştı.
Kerem Seçer' Alıntı:Çağlar Anıl twitter'da Iverson'ın Bursa'da olduğunu yazmış ama sonrasını takip edememim. Oynayacak mı yoksa takımla beraber olmak için mi gitti acaba? Var mı haber?
Öyle birşey olursa Beşiktaş alır onu büyük ihtimal,zaten eski oyuncusu.Kutay Çamcı' Alıntı:Yalnız Ali KAradeniz'in ödemlerinde sorun yaşarlarsa kapanın elinde kalır.
Hem Ribaunt konusundada şuan elimizdeki uzunlardan daha iyi.Deniz Baskın' Alıntı:Michael Wright'a direk çökmek lazım potaaltında sorunlarımıza ilaç olabilir...
Kutay Çamcı' Alıntı:İverson transferinde sponsor katkısı var mı ? Sponsor karşılayacak deniyordu ama hiçbir firmanın ismini duymadım ben.İmza töreninde falan isim geçti mi ? Demirören'in kendi şirketleri bile olsa hiç değilse biraz reklamını yaparlardı.Ben mi duymadım acaba ?
Emre Yüksel' Alıntı:imza töreninde masada, arka panoda 4-5 tane firmanın isimleri, reklamları vardı..
turkish airlines bunlardan birisi tabii.. cola turka, intercity ve acıbadem hastaneleri de var..Başka bir şeyler daha yazıyor..
bunların az veya çok, tamamen veya kısmen sponsor olduklarına herhalde şüphe yok.. şurada da bir resim;
http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-s ... 1834_b.jpg