Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobe Bryant'i da biz seneye alalim bari diyorum ama Kobe 40 yasina bile gelse bizim yoneticilerde oyle bir vizyon yok.2.bir Rochestie'yi bir yerlerden bulur getiririz. Bari Bizde istiyoruz gibisinden bir pankart yapilsa fena olmaz..Altina Kobe,Shaq gib isimler..

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Kobe Bryant'i da biz seneye alalim bari diyorum ama Kobe 40 yasina bile gelse bizim yoneticilerde oyle bir vizyon yok...
Ne gerek var ya Kobe´ye filan! Zaten bu işten anlayan taraftar burun kıvırır -yaşını ön plana çıkarıp- Iverson´da olduğu gibi.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":1l9dhszf]Kobe Bryant'i da biz seneye alalim bari diyorum ama Kobe 40 yasina bile gelse bizim yoneticilerde oyle bir vizyon yok...
Ne gerek var ya Kobe´ye filan! Zaten bu işten anlayan taraftar burun kıvırır -yaşını ön plana çıkarıp- Iverson´da olduğu gibi.[/quote:1l9dhszf]

Zaten gerek yok.Sadece bizim yonetim bunu yapmaya bile kalksa basaramaz demek istedim.Yani Fener alir,Bjk alir,Trabzon alir ama GS alamaz.Oyle bir yonetici yok su an icin klupte.

Çağlar Anıl twitter'da Iverson'ın Bursa'da olduğunu yazmış ama sonrasını takip edememim. Oynayacak mı yoksa takımla beraber olmak için mi gitti acaba? Var mı haber?

E trabzonun yenebilecğei takımdı GS. Onu yenemediler işleri bitti. Sezonun sonuna doğru takımda oyuncuda bırakmazlar. Dodo ne garip adamdır. Gittiği her klübü batırdı adam istisnasız. Antalyada da öyleydi. Bize neler yaptığını anlatmayacağım.

Kerem Seçer' Alıntı:
Çağlar Anıl twitter'da Iverson'ın Bursa'da olduğunu yazmış ama sonrasını takip edememim. Oynayacak mı yoksa takımla beraber olmak için mi gitti acaba? Var mı haber?

Kadroda yer alıp, sahaya çıkacakmış..

Amerika'da idman yapmış, durumu iyi gözüküyor demişti Burak Bıyıktay..10 dakika falan bir ısındırır belki..

Koç oynatmaz falan üstümüze kalmasın..=) Bursa'ya hiç götürülmeyecek diye biliyorduk, takımla berabermiş orada..Oynayacaktır bence az da olsa..

İverson transferinde sponsor katkısı var mı ? Sponsor karşılayacak deniyordu ama hiçbir firmanın ismini duymadım ben.İmza töreninde falan isim geçti mi ? Demirören'in kendi şirketleri bile olsa hiç değilse biraz reklamını yaparlardı.Ben mi duymadım acaba ?

Michael Wright'a direk çökmek lazım potaaltında sorunlarımıza ilaç olabilir...

Bunu ben de merak ediyorum. Özellikle imza töreninde thy logosu ve uçak maketi iversonun önünde dikkat çekiyordu.
Yoksa diyorum !

Kutay Çamcı' Alıntı:
İverson transferinde sponsor katkısı var mı ? Sponsor karşılayacak deniyordu ama hiçbir firmanın ismini duymadım ben.İmza töreninde falan isim geçti mi ? Demirören'in kendi şirketleri bile olsa hiç değilse biraz reklamını yaparlardı.Ben mi duymadım acaba ?

Emre Yüksel' Alıntı:
imza töreninde masada, arka panoda 4-5 tane firmanın isimleri, reklamları vardı..
turkish airlines bunlardan birisi tabii.. cola turka, intercity ve acıbadem hastaneleri de var..Başka bir şeyler daha yazıyor..
bunların az veya çok, tamamen veya kısmen sponsor olduklarına herhalde şüphe yok.. şurada da bir resim;

http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-s ... 1834_b.jpg

Bu sponsorlar zaten klübün hali hazırdaki sponsorları sanırım (resmi sitede sayfanın altında geçiyorlar) yani herhangi bir imza törenindede klübün mevcut sponsorlarının arkada ismi oluyor ama İverson için özel olarak para veren birileri oldu ise böyle muğlak bir şekilde değil gayet net bir şekilde kamuoyuna ile paylaşılmaz mı idi ? İmza töreninde isimleri zikredilmez mi idi ( ben izlemedim isimler geçti ise bilemem).

Murat'ın THY ile ilgili yazdığını kaçırmışım uçak maketi logo falan önemli tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...