Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Burak Sacı":2l1dz4zb]İverson ne durumda? İstatistiklerini bilen var mı?
İstatistik bilmiyorumda Ömer Onan bayılttı diyim sen anla :)[/quote:2l1dz4zb]

İverson biraz form tutarsa kimin kimi bayıltacağını görürüzde. :D
Ama şuan için iyi bir savunmacı İverson'u rahatlıkla tutabilir.

Fener'in kazanmasını tercih ederim bizim için akılıc hedef ligi üçüncü bitirmek üçüncülük için de rakiplerimiz BJK ve Banvit ki asıl dişli rakip Banvit gerçi

Iverson'un coachu Burak Biyiktay..Nasil bir portre ama...Bjk Iverson-Michael Jordan-Shaq'lari transfer edecegine ilk once adam akilli bir coach bulsun.Burak Biyiktay calistirsa calistirsa en fazla 2.ligde Adanasporu calistirir.

Hakemlerinde çok yanlış 3 tane net kararı vardı son periyot. Maçı bu sebepten kazandılar demiyorum ama maçtan önce hakemler çok tecrübesiz diye ağlayanlar yine onlardı.

Taraftar da coach da taşıyamadı maçı BJK'de.Kazanabilirlerdi.Lavrinovic çok sırıtıyor FB'de.Doğru mu kullanılıyor derseniz tartışılır.
İçerideki FB maçı iştah kabartıyor açıkçası.

En ufak bir şey atılmamışken sanki kafalarına bomba yağıyormuş gibi kaçan tiplere korkak demek hakaretlerin en küçüğüdür Burak. Her deplasman yaptıkları klasik tahrikler. Şerefsizler ordusu.

Gördük ki F. Ülker yenilmeyecek bir takım değil.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Tugay Eren":54bmlnad]biz ribauntçu uzunla bu feneri yeneriz abdi ipekçide demedi demeyin.

Biz mi?? Saka gibi..Ben en az 15 fark bekliyorum.Bizim basa bas oynayabilmemiz icin 3 kaliteli isim lazim. 1 tane kurtarmaz.[/quote:54bmlnad]
efes maçını izlemedin heralde.çok kötü takımımız yok.yenebiliriz bence.

Tamam herkes kendi fikirlerini soyluyor.Bakalim mactan sonra nasil bir tablo ortaya cikacak.Merakla bekliyorum Rochestie !'li Galatasaray'i!

Fenerde bu uzunlar varken değil ama bizde uzun yokken çok uğraşmamız lazım o maçı almak için.

Iverson 1/6 ile oynadı sanırım. Zaten uykudan kalkıp maça gelmiş gibi bir hali vardı.

Can Altay' Alıntı:
En ufak bir şey atılmamışken sanki kafalarına bomba yağıyormuş gibi kaçan tiplere korkak demek hakaretlerin en küçüğüdür Burak. Her deplasman yaptıkları klasik tahrikler. Şerefsizler ordusu.

Gördük ki F. Ülker yenilmeyecek bir takım değil.

Ya tamam bu konuda katılıyorum sana.
Ama benim şöyle bir düşüncem vardır her zaman kim olursa olsun kişinin kendisine hakaret et edeceksende. Ailesini, eşini, çoluğunu çocuğunu karıştırmak bizlere yakışmaz.

Vidmar'ın sakatlanması Fenerbahçe'yi çok geri götürmüş anlaşılan.
Pota altında ağır kalıyorlar bunu kullanmak gerek.

3 sezondur zaten yeniyoruz fbyi iç sahada yine yenebilirzde sürpriz olmaz ama önemli olan play offda yenmek,orada yenmek içinde 1 değil en az 3 üst düzey oyuncu lazım.

zaten uzun transferi olmazsa yenemeyiz.ama iyi bir uzun gelirse yenebiliriz.bunu anlatmaya çalışıyorum.gerçi geçen sene cemal nalgayla yenmiştik ama. ;)

Neyse, bizim rakibimiz kaybetti bu hafta. O yönden iyi oldu. Iverson geldiğinde Beşiktaşı şampiyon ilan edenler bir kez daha düşünsünler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...