May 10 gün denenecek
Herkes transfer kesinmiş gibi yorum yazıyor ama Sean may bir süre denenecek . Çabukluğu test edilecek . Kilo problemi ve yaşadığı sakatlıklarla bilinir ama istanbula geldiğinde hiç de kilolu gözükmedi bende şaşırdım aslında.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:May 10 gün denenecek
Ş.Saadet Ünal' Alıntı:Sanırım sonunda Cenk Akyol'u canlı canlı izleme hayalim gerçekleşiyor. Bir aksilik olmazsa yarın Mersin'deyim..
Onur Uncu' Alıntı:Olin Edirne taraftarı salonu esir almış durumda,FB hücumları sağlam ıslıklanıyor. İlk 3 dk Olin maça giremeyince fark oluştu.Litvanyalıların şut performansıyla maçta kaldılar ama savunmada ciddi sorunları var.
Seibutis on numara hareket Olin Edirne için.Uzun için benzer şeyleri söylemek güç.İyi niyetli,mücadele yerinde ama pota altı bitiriciliği çok zayıf.Pota altında üretim sınırlı olunca iç-dış dengesi de bozuluyor,pozisyonsuz dış şut atmaya başlıyor takım.Sıradan uzunlara karşı sırıtmaz ama play-off takımının uzunu olamaz diyorum.Cezmi Turalp' Alıntı:Onur bey ,samardizki ve seibutis'i nasıl buldun?