Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Altay' Alıntı:
Emre'ye katılıyorum. Ligi 2. falan bitirirsek müthiş olur. Hem de Fener ile Efes'in yarı finalde karşılaşma imkanı ortaya çıkar, ki bu daha da müthiş olur.

Yalnız Ender baya süre almış maçta ve 21 dakikada 11 sayı kaydetmiş.

Galatasaray ligi ikinci sırada bitirirse nasıl yarı finalde Fener ile efes karşılaşacak onu anlamadım. Efes 4. olur diyorsan o başka tabii de, playofflarda 1-4 ile 2-3 ile eşleşiyor

Cemal zaten "karşılaşma imkanı ortaya çıkar" demiştim, kesin bir şey söylemedim. Daha lig uzun, Fener'i iki kez yenersek belki biz lider bitiririz neden olmasın ;)

Can Altay' Alıntı:
Cemal zaten "karşılaşma imkanı ortaya çıkar" demiştim, kesin bir şey söylemedim. Daha lig uzun, Fener'i iki kez yenersek belki biz lider bitiririz neden olmasın ;)
ipekçide galibiyet garantide sinan erdemi bilemem :)

Becirovic, kontenjandan dışarda kaldı. Coaching kararı neticede..Timuçin Meriç de bu oyuncuları çok yakından tanıyan birisi, öyle dışardan gelen bir adam değil yani. Vardır gördüğü birşeyler ki Heiko-Mehmet Yağmur ikilisi yeter diye düşünmüş olabilir.

Rako da sakatlığı nedeniyle oynamadı ki o da direkt Ender'in sürelerine yansıdı.

Bu arada Fatih salondaymış Kerem. =)

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Becirovic, kontenjandan dışarda kaldı. Coaching kararı neticede..Timuçin Meriç de bu oyuncuları çok yakından tanıyan birisi, öyle dışardan gelen bir adam değil yani. Vardır gördüğü birşeyler ki Heiko-Mehmet Yağmur ikilisi yeter diye düşünmüş olabilir.

Rako da sakatlığı nedeniyle oynamadı ki o da direkt Ender'in sürelerine yansıdı.

efese de bravo yani.gelen geçenin yendiği telekoma yeniliyorsun. bizim için iyi oldu belki bir sanş efesi sıralamada altımıza alabilir.

Bence Efesi rahat sıralama da altımıza alarız.Hiç beklenmeyen iki maç kaybettiler.Efes Pilsenin Fenerbahçe,Banvit,Beşiktaş ve ayrıca Karşıyaka deplasmanı daha duruyor.İpekçide yenersek ikili eşleşme de seri belli olmaz.

Oyuncularının yetersiz olması nedeniyle Telekom´un büyük takımlara karşı maç kazanacağına ihtimal vermiyordum.

Çağlar bizim maçtan önce Telekom´un gününde olması halinde atarak kazanabileceğini söylemişti. Maçta attığı ve yediği sayı, atarak kazandığını gösteriyor ama... Maçı izleyenlere sorayım, acaba Telekom atarak mı kazandı yoksa değişen bir şeyler var mı hoca haricinde?

A.Çağlar Torun' Alıntı:

Saniye vermediği adamı Sani'ye tercih ettiğine göre gördüğü epey birşey olmalı :)

Murat Murathanoğlu valla,esasında :) diyerek başladı.Galatasarayın yavaş yavaş Mahmuti takımı olmaya başladığını söyledi.Takımın zaafları olmasına rağmen potaaltına bir transferle Galatasaray-Fenerbahçe finalinin kimseyi şaşırtmayacağını söyledi.
(Tabii Efes Pilsendeki sorunlar bitmesse) Ne zaman sıkışsak Shumpertı 4 numaraya çektiğimizden bahsetti ve Rancikin takım arkadaşlarıyla sıkıntısı olduğunu belirtti.

Gerçektende pota altına çok kaliteli bir oyuncu alınırsa Fenerbahçe Ülker - Galatasaray finali kaçınılmaz olur,artık uyumasın bizimkiler yapsınlar kaliteli bir uzun transferi.

Offf Aliağa'nın başında Halil Üner vardı onu unutmuşum.Spormax'te Tofaş maçıyla ilgili demecini izledim de hiç mi değişmeyeceksin be hoca :)

Shaq NBA'de bitirir kariyerini. Her zaman da yeri var NBA'de. 38 yaşındaki hali bile Boston'un potaaltını sürüklüyor. Hayatta gelmez.

Efes Banvite kaybetmek üzere :) Bir oyuncu ve bir hoca sayesinde.

Rakocevic'in lider olduğu takımdan bir halt olmaz. Son 4 topu kaybederek takımını yaktı. Tüm topları kendisi kullandı. Çok düşük yüzde ile oynadı. Savunma desen zaten yok.

Hoca desen seçimleri çok yanlış. Efes bu hocayı yollar yakında.

Normal sezon sonunda pisipisne verdiğimiz Sinan Erden'deki Efes maçına çok yanmayız umarım o maçı almış olsak önemli avantajdı.Ayrıca Efes'in mevcut durumunu düşünürsek normal sezon için hedef ikincilik olmalı ki bu durumda play-off finali içinde şansımız artar ki önümüzdeki sezon için Euroleague önelemesi demek bu da (mevcut statü devam ederse).

Bence son topu Rako kaybetmedi Davis çaldı.Bu arada hakemlerde Efes'i oyunda tutmasını iyi bildi. Çalınmayan 2 kasti faul varki onlar çalınsa +10 bitebilirdi maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...