Bence Efes koçu iyi bir mesaj verdi. "Alın size Ender!!!" dedi 21 dakika oynattı ve yenildiler.
Can Altay' Alıntı:Emre'ye katılıyorum. Ligi 2. falan bitirirsek müthiş olur. Hem de Fener ile Efes'in yarı finalde karşılaşma imkanı ortaya çıkar, ki bu daha da müthiş olur.
Yalnız Ender baya süre almış maçta ve 21 dakikada 11 sayı kaydetmiş.
ipekçide galibiyet garantide sinan erdemi bilememCan Altay' Alıntı:Cemal zaten "karşılaşma imkanı ortaya çıkar" demiştim, kesin bir şey söylemedim. Daha lig uzun, Fener'i iki kez yenersek belki biz lider bitiririz neden olmasın
efese de bravo yani.gelen geçenin yendiği telekoma yeniliyorsun. bizim için iyi oldu belki bir sanş efesi sıralamada altımıza alabilir.A.Çağlar Torun' Alıntı:Becirovic, kontenjandan dışarda kaldı. Coaching kararı neticede..Timuçin Meriç de bu oyuncuları çok yakından tanıyan birisi, öyle dışardan gelen bir adam değil yani. Vardır gördüğü birşeyler ki Heiko-Mehmet Yağmur ikilisi yeter diye düşünmüş olabilir.
Rako da sakatlığı nedeniyle oynamadı ki o da direkt Ender'in sürelerine yansıdı.
Bu arada Fatih salondaymış Kerem. =)
A.Çağlar Torun' Alıntı:Becirovic, kontenjandan dışarda kaldı. Coaching kararı neticede..Timuçin Meriç de bu oyuncuları çok yakından tanıyan birisi, öyle dışardan gelen bir adam değil yani. Vardır gördüğü birşeyler ki Heiko-Mehmet Yağmur ikilisi yeter diye düşünmüş olabilir.
Rako da sakatlığı nedeniyle oynamadı ki o da direkt Ender'in sürelerine yansıdı.
Bu arada Fatih salondaymış Kerem. =)
Bu kısım ilgimi çekti.Var mıdır düşüncesi olan?Yiğit Çelebi' Alıntı:Rancikin takım arkadaşlarıyla sıkıntısı olduğunu belirtti.