Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutay Çamcı' Alıntı:
Becirovic ayıldı mı takımdan yada sakat yada cezalı mı başka bir yabancı var kadroda ?

Yabancı sınırından dolayı oynamıyormuş sanırım. Tercihin doğruluğu tartışılır ama maç bu seviyedeyse doğru demek.

Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":1fr2nxjt]Becirovic ayıldı mı takımdan yada sakat yada cezalı mı başka bir yabancı var kadroda ?

Yabancı sınırından dolayı oynamıyormuş sanırım. Tercihin doğruluğu tartışılır ama maç bu seviyedeyse doğru demek.[/quote:1fr2nxjt]

Tamam da kadrodaki diğe oyuncu Simpsons yani hiç süre almadı ki Yani oyuna almadığı oyuncuyu Sani'ye tercih etti ise epey ilginç

Rasim Başak attığı üçlükle aldı maçı. :)

Ama hem maçın, hem haftanın yıldızı kesinlikle Wesson. 28 sayı, 16 ribaund. Saygıyla eğiliyorum önünde.

Kutay Bey ben de bilmiyorum ama Çağlar söyledi. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Ama hem maçın, hem haftanın yıldızı kesinlikle Wesson. 28 sayı, 16 ribaund. Saygıyla eğiliyorum önünde.

+ 10/15 sut yüzdesi, 8/10 serbest atis alkisi hakediyor gercekten.

İyi oldu yenilmeleri. Fenerbahçe'yi lig sıralamasında geçemeyebiliriz ancak Efes'i geçebiliriz. Yine de kolay değil ama imkansız da değil. Geçebilirsek de final neden olmasın.

Emre'ye katılıyorum. Ligi 2. falan bitirirsek müthiş olur. Hem de Fener ile Efes'in yarı finalde karşılaşma imkanı ortaya çıkar, ki bu daha da müthiş olur.

Yalnız Ender baya süre almış maçta ve 21 dakikada 11 sayı kaydetmiş.

Telekom oyuncuları Faruk Akagün'e tavır almış bizim Servet'in Rijkaard'a yaptığı gibi, kesinleşti bugün.

Bu kadar değişim zor 1 haftada.

Neyse iyi oldu tabi, bitirebildiğimiz kadar üstte bitirelim.

Lig sıralaması çok onemli, finale kadar mumkunse Efes ve özellikle F.Bahçe'yle eşleşmeden gitmenin yolu klasmanı ligi ilk 2'de (belki3'te) bitirmekten geçer.

Keşke Efes maçını kazanmış olsaydık.

Lig için onemli bir başka nokta, hiçbir takıma iki defa yenilmemek. (kural değişmediyse)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...