Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Nedim'e de teklif yapmış deniyor sözleşmeli oyunculara teklif yapmak bu kadar kolay mı ? Ali Akdeniz Trabzonun Nedim de Mersin'in kilit oyuncusu bu oyuncuları kaybettiklerinde küme düşme olasılıkları oldukça artar.

Tabii canım Nedim'e kalsa atlayıp gelecek zaten İstanbul'a, aynı şekilde Wright da gelir. Kulübün onay vermesi, onun için de para alması gerekiyor. Olay orada tıkanıyor zaten. : )

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Tabii canım Nedim'e kalsa atlayıp gelecek zaten İstanbul'a, aynı şekilde Wright da gelir. Kulübün onay vermesi, onun için de para alması gerekiyor. Olay orada tıkanıyor zaten. : )

Para bile olsa TS Wright giderse banko düşer gibi geliyor bana banko değilse bile şu an bile düşmeye aday sayılır ciddi aday olur kadroda birinci lig oyuncusu yerli bir Görkem kalır o da bu sezon kayıp zaten.Adam gibi tek yerlileri Wright.

Mersin'de Mutlu ve Hakan ile nispeten kabul edilebilir bir yerli rotasyonuna kavuştu belini yeni doğrultuyor.Nedim giderse onlarında ligde kalmak açısından işleri daha da zorlaşır.

YAni para ile bile zor sanki iki oyuncunun da İkamesi çok zor takımlar için hele TS için imkansız.

Ayrıca biz sezon başlamadan İlkan ile ilgilendik diye olay olmuştu BJK sezon ortası sözleşmeli oyuncular ile ilgileniyor kimsenin sesi çıkmıyor o da ilginç

Fener May'i beğenmiş sözleşme yapacaklarmış (basketfaul)

Ayrıca Dodo Ali'yi vermiyeceğiz demiş ..

Antalya maça çok kötü başladı, bir ara 15 sayı geriye düştü(10-25). Oradan müthiş bir mücadele örneği gösterdiler ve farkı 1 sayıya kadar indirdiler. Fener'in şu meshur balı olmasaydı önde bile kapayabilirlerdi ilk yarıyı. Fener'in hafta içi çok önemli bir Barcelona sınavı olacağını düşünürsek fazla kasmayacaklardır kendilerini. Antalya maç sonunda kazanırsa hiç de şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...