Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Aliağada Mersini 80 71 mağlup etti.
Gerald Fitch 15 (10 ribaunt ? 3 asist)
Ilk yari sonunda yanlis hatirlamiyorsam sadece 1 asisti vardi 2. yari cosmus demekki.

Muratcan benim de dikkatimi cekti müthis bir performans sergiliyor gercekten.
12 sayi, 8 ribaund ve 4 asistlik sezon ortalamasi varmis bu sene. O boyla 8 ribaund ortalama büyük is gercekten... Bizim Andric, Rancik ve Ermal'in 2 misline tekabül ediyor bu.

Salih,

Nasıl baskılı savunma yaptığımızı ve bu savunmanın kilit noktasının uzunların orta sahaya kadar çıkması olduğunu biliyorsun.

Başka bir oyuncuyu överken kendi oyuncularımızı eleştirmeyelim lütfen haksız olarak.

Beşiktaş Cola Turka, Kıbrıs Rum Kesimi?nde uğradığı saldırı sebebiyle as oyuncularını dinlendiren Pınar Karşıyaka?yı, evinde 89-65?lik skorla mağlup etti.

Federasyonun sitesinden. Karşıyaka'yı tebrik edelim. Bizim, zamanında gösteremediğimiz tepkiyi gösterdiler.

Haklisin Gazanfer, biraz gereksiz oldu ama laf acilmisken bizimkilerin de bana göre eksikliklerini paylasmak istedim, neyse.

Besiktaslilar pankartla cikmislar sahaya, acaba Yildirim Demirören mi actirmistir:)

Iverson da parasını alamamış sanırım. Oyuncular ve teknik heyet 2-3 maaş alamamış, Iverson da geçen ayı alamamış sanırım.

Salih Coskun' Alıntı:
Muratcan benim de dikkatimi cekti müthis bir performans sergiliyor gercekten.
12 sayi, 8 ribaund ve 4 asistlik sezon ortalamasi varmis bu sene. O boyla 8 ribaund ortalama büyük is gercekten... Bizim Andric, Rancik ve Ermal'in 2 misline tekabül ediyor bu.

Keşke onu bu sene kadroya dahil edebilsek,kardeşi gelmiyor bari onu alalım ;)

Salsabasket'in haberine göre BJK'de rutin ödeme sorunları ve antremana katılmama dönemi başlamış malesef

Sakalımız da var ama bu sitede görüşünün altına imza attığım çok kişiye anlatamadık zamanında. Iverson iyi hoş güzel de bu güzel mi ?

Sen daha elindeki basketbolcunun aylığını ödeyemiyorsun gidiyorsun milyon dolarlara futbolcu alıyorsun akıl mantık aramaya gerek yok zira onlarda böyle bir şeyde yok beklememde zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...