Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Altay' Alıntı:
Eren rica edersem tehir'in tanımına giren durumları buraya yazabilir misin?

Benim de hatırladığım şey Jasikevicius'un Efes maçında değil de Mersin maçında kadroda olacağıydı. Öyle bir açıklama yapılmıştı. Ne oldu da birden Efes maçında kadroda yer aldı?
Verdiğim linkte sorun varmış abi. Biraz dolambaçlı olacak ama http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.ns ... 0-2011.pdf 'in 18. sayfasında.

Can Altay' Alıntı:
Eren rica edersem tehir'in tanımına giren durumları buraya yazabilir misin?

Benim de hatırladığım şey Jasikevicius'un Efes maçında değil de Mersin maçında kadroda olacağıydı. Öyle bir açıklama yapılmıştı. Ne oldu da birden Efes maçında kadroda yer aldı?
Eren'den önce ben geçiyim bi bildiğim kadarıyla.Tehir maçın ilk açıklanan tarihte salonda hakemler,oyuncular yer almışken teknik ve ya başka bir arıza sebebiyle oynanamaycak durumda olması üzerine maçın ertelenmesi oluyor diye biliyorm.

Çok sağol Eren.

16.3.2.Tehir edilmiş karşılaşmalarda ancak karşılaşmanın Genel Programda ilk ilan
edildiği tarihte oynama hakkı olan sporcular yer alabilir.

Bu maddeye itiraz etti sanırım Efes. Tehir'in tanımına giren çok şey var ama bir şekilde Federasyon durumu kıvırır gibime geliyor. O duruma girmez diyerek.

16.1'in son cümlesine giriyor olabilir Can abi. 'Takvime dayanılarak Genel Program hazırlanırken yapılan değişiklikler tehir kapmasında değerlendirilmez. '

O durumda Efes'in itirazı geçerli olmaz. Maçı Pazar'dan Pazartesi'ye bile alsalar tehir durumu olmuyor çünkü. En azından ben öyle anladım.

Bence boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar. Bu federasyon Fener Ülker´in aldığı bu galibiyeti -haklı da olsa- hükmen mağlubiyete çeviremez.

Efes kiminle birleşecekse birleşsin artık bu kadar para harcayıp ortaya birşey çıkaramayan bir takım görmek benim canımı sıkıyor.Wisniewski denilen adamla ne hedefliyorlar şampiyon mu olacaklar,Eurolig'de final four mu oynayacaklar,yazık koskoca Efes'e.

Fenerbahçe Ülker içinde birşey diyeyim Sarunas transferi iki ucu keskin bıçak,faydalıda olabilir zararıda olabilir.Zaman gösterecek herşeyi.

Biz takıma gerekli takviyeyi yaparsak final oynarız,şampiyonlukta hayal değil,biz şu Efes'ten çok daha iyiyiz ve bizim yerimize onlar lig sonunda final oynarsa üzülürüm gerçekten.

Gereksiz yere alınan haklı galibiyete sansür uygulaması yapılmış bildiğiniz bu sayfalarda bugün. Biz nasıl çatır çatır onları yendiysek , onlar da aynı şekil Efes'i yendi. Bence bu Efes'in yaptığı kolay yoldan sıyrılmaktan başka birşey değildir , ayrıca tam bir Aziz Yıldırım mantığının hukuğa yakın boyutudur.
Perasovic sen nasıl bir Sırp coachsun yahu Sırbistan'dan kötü koç çıkar mı hiç :)

Efes beleş bilet vermiş arkadaşlara servisde göndermiş bizde gittik izledik hep beraber Efesten bir nane olmaz sezon içinde en kötü 2. oluruz... Sarunas içinde bir kaç kelime yazayım 10dk falan oynadı saydığım 3 asisti var 3 tanede fenerlilerin atamadıkları var 10 dakikada 6 asist yaptı savunmada adam kaçırıyor normal yaşından dolayı ayakları yavaşlamış ama adamın ne yapacağını kestirmek o kadar zor ki sağa bakarken önüne pas atıyor sola bakarken arkasına pas atıyor değişik bir saha görüşü var fenere bu adam yararlı olur grerr denen adamdan sonra bu adam fenerliler için muhteşem bir olay Ukic ve Sarunas muhteşem rotasyon sayılır greerden sonra.

Efese bi kelime yazayım Kerem Tunçeri varsa sorun yok yoksa sorun büyük.Kısaca Efes=tunceri

Benim anlamadığım şey bu Perasoviç Tau Ceramica ile baya başarılı olmadı mı? Hani şu Rakocevicli Tau ile. Aynı adam olduğundan şüphe ediyorum artık.

Maçı salonda Efesliler ile beraber izledim 7000 civarı bi seyircisi vardı Fener'in salonda ama inanın 300 tane taraftar yoktu. 50 kişi Efes tezahüratı yaptı diye kendi hücumların da ıslık yaptılar ve bir kaç kez tekrarladılar bunu. Bağıran grup taş çatlasın 70 80 kişi idi onlarda saçma sapan aptalca tezahürat yaptılar, takımları hücum mu ediyor savunmada mı hiç önemli değil onlar için. Ha ne zaman fark +10 oldu taraftarlıkları geldi akıllarına :) , ıslık falan yapıyorlar ulan zaten 10 fark olmuş bunu daha önce yapacaktınız.

Vallahi kendi taraftarımızla ne kadar övünsek azdır, salon sporlarında bırakın bize yakın bir taraftar, karşılaştırma yapabileceğimiz bir grup bile yok. Abartısız 10 yıl gerimizdeler Basketbol tribünü olarak.

Maçtan sonra arkadaş şu Efes'e nasıl yenildik dedim ya zira Efes diye bir takım falan yoktu sahada, berbattılar.

Taylor'u öpünde başınıza koyun bu arada :) .

Artık Efes ile FB Ülker arasında bir fark yok benim için ama Efes´in kazanmasını istiyordum iki rakibimizle de aramızda 1 puan fark olsun diye. Bu sonucun iyi mi kötü mü olduğuna sezon sonu yaklaşınca karar vermek daha doğru olacak gibi.

İlk 4 takım süpriz olmazsa GS, FB, EP ve Banvit´ten oluşacak. Finale yıpranmadan çıkabilmek adına yarı final eşleşmesinde son yıllarda ezici üstünlük sağladığımız Banvit´i tercih ederim. 1-4, 2-3 eşleşmesinin de buna göre şekillenmesini isterim. Bu bağlamda Banvit normal sezonu lider bitirecekse 4. olmayı kabullenirim.

Efes´in halini görüp kaybettiğimiz maçın şartlarını da göz önünde bulundurunca hayıflanmamak elde değil.

Beşiktaş iyi birini getirirse çıkışa geçebilir. Burak Bıyıktay'dan kötüsü Faruk Akagün olur herhalde. :)

bjk nın yeni koç adayı ergin atamandır.ilk aklıma gelen isim bu. ama kabul edermi..aslında şöyle bir düşününce bence ataman kabul edebilir..bakalım ilerki gunlerde bellı olur..

Ergin gelirse Bütçe garantisi ile gelir flaş yabancılar da beraberinde gelebilir.Gerçi gelen sezon sonunu görür mü emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...