Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Bozgeyik' Alıntı:
O kadar konuştuk ama işte konuşan değil parayı basan alıyor...Beşiktaş için iyi transfer olacaktır,tabi olursa...Kısmet diyelim...
Oyuncularının parasını ödeyemiyorlar halen yeni oyuncu alıyorlar nasıl iş anlamadım :?

Kutay Tajida 4 numara olarak geçse de seyrettiğim maçlarda 3 gibi oynadıgı için oyle yazdım, Velickovic de oyledir misal.

Dragicevic Beşiktaş'a hayırlı olsun. Umarım diye bir daha cumle kurmayacağım, kimi umsak başkasına gidiyor :)

Beşiktaş'ın maç başına atacağı sayı daha da artacak sanırım. İçeriden skorer oyuncuları da arttı böylece. Savunma kısmında sadece Ergin Ataman'ın getirdiği hırs olur, ne kadar yetecek göreceğiz.

Murray pg/sg ama daha fazlasıyla sg, Thorton'un dusen hucum performansı yerine dusunulebilir ama bence ne Wisne yerine pg oynayabilecek biri ne de Thorton kadar çok yonlu.

Dragicevic içinse, besle büyüt elin oğlu kapsın oldu, Cevher ve Ogilvy'li rotasyonda savunmada yumuşak kalabilirler.

Sağol Timur abi. Zaten bu kadro savunma yapamazdı, atarak kazanmaya çalışacaklar, deplasmanda işleri zor olur yine. :)

Bu arada fenerbasket'ten ve birçok siteden bildiğimiz İlker Üçer 8 yabancıyla ilgili bir sorun olmadığını söylemiş. Lig için mi söyledi yoksa Avrupa için mi tam bilmiyorum ama sorun olmayacakmış sanırım.

Tahmin ettiğim gibi Beşiktaş ligin forma bulamayan potansiyelli oyuncularını toplamaya çalışıyor, Cenk Akyol ve Ender'e sezon sonu talip olurlar, zaten Bekir, Serhat, yedek pg olarak Cuneyt, Cevher ile iyi bir rotasyonları var, görece pahalı-kaliteli yabancılarla da desteklerler bunu. Seneye Chatman devşirme olacaktır. Kısacası en az bizim kadar iddialı bir takım daha oluştu. Tek sansımız Beşiktaş klasiği olan ödeme sorununun patlak vermesi.

Biz ise Andric ve Rochestie tercihleri ve Shumpert'ın işlemlerinin yetiştirilememesi gibi sebeplerden ötürü kapasitemizin altında kalıyoruz.

Dragicevic konusu hala kesin değil sanırım.

İnterbasket'de yazılanlara göre Zhukanenko Ataman'ın öncelikli tercihi gerçi Adriyatik kaynakları da Dragicevic imzaladı diyor.

Bu Efes'in başvurusundan ne zaman haber gelecek?

Talimatnamede 14.7, 16.3.2 ve 38.1.10 üzerinden gittiğinizde çok mantıklı bir başvuru gibi duruyor. Tehire girmez diyordum ama 14.7'yi gördükten sonra ("Lig maçları, genel program ilk belirlendikten sonra her hangi bir zamanda ve her hangi bir nedenle başka güne alınırsa tehire girer") girdiğini gördüm. Federasyon ilk fikstürü yaparken "13. hafta 1-2 Ocak" olarak belirtmiş. Ayrıca Saras transferi hem TBF hem de fenerbahce.org'da 3 Ocak günü açıklanmış. Yani çok net olarak Efes maçında oynamaması lazım.

Gerçi F. Ülker ne yapar ne eder o maçı tescil ettirir.

Sportandı isimli sanırım İtalya kaynaklı bir site var Ataman başa geçtiğinden beri BJK ile ilgili bir sürü transfer haberi yapmaya başladı ilginç bir şekilde.

Fark 5 e kadar indi 8 dakika varken de su maci netten takip eden link olan biri varmi acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...