Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kalbimden geçeni degil aklımdan geçeni soledim.Yüksek ihtimal derkende düşünülenden yüksek ihtimal dedim.Ergin Ataman ın BJK si beni her türlü korkutur yapacakları yabancı takviyeleri kaliteli olursa bizi eleyebilir.Telekom zaten güçlü pota altı bizden iyi savunma yapmaya basladılar ve giderek yukselen bi formları var.Tek eksikleri Mehmet dısında PG lerı yok ama yabancı hakları var muhtemelen oraya takvıye yaparlar.Karsıyaka ve Olini ise bence elerız rahatlıkla.Bu konuda Olinin bizi yenmesı Playoff ta bizim avantajımız olur bence taraftar ve camia karsılarındakı takımın gücünü gördü keza.Bunlar benim aklımdan gecenler.Şimdi gelelim kalbimden gecenlere.Finalde fbulkerı supürür sampıyon oluruz seneye Euroleague de Final Four zaten garanti canım.Arkadaşlar kendimize gelelim .Basketbolda bir laf vardır oyun kurucun kadar konus.Siz dua edin Tutku ya bişe olmasın yoksa Oktay hocanın bu Rochestie sevgisi bizi çok ama çok yakıcak.

Bornova Belediyesi, 2006 yılındaki NBA draftında New York Knicks tarafından 1. tur 29. sırada seçilen, geçen sezon ise Los Angeles Clippers?ta forma giyen forvet Mardy Collins?le el sıkıştı. LA Clippers?ta geçen yıl 42 maçta 2.6 sayı, 1.2 ribaunt, 1.0 asist ortalamaları tutturan 1.97 boyundaki forvet, farklı pozisyonları oynaması ve skorer yönüyle tanınıyor

chris lofton beşiktaşa gidiyomuş üzülürüm açıkcası çok iyi bir skorer ama ıverson dönünce chatman-ıverson-lofton üçlüsünden 2 sini seçmek zorunda kalıcaklar kıta dışı oyuncu olayı yüzünden

Eren Pardo' Alıntı:
chris lofton beşiktaşa gidiyomuş üzülürüm açıkcası çok iyi bir skorer ama ıverson dönünce chatman-ıverson-lofton üçlüsünden 2 sini seçmek zorunda kalıcaklar kıta dışı oyuncu olayı yüzünden
Mersin'de oynarken Fenerbahçe'ye 47 sayı atan arkadaştı yanılmıyorsam. :)

dün gece nba macı esnasında kaan kural çok müthiş demeçler verdi. efesin yeni transferi hakkında bornova bld. dahi efes pilsenden top16 daki efes pilsenden daha iyi transfer nasıl yapar anlamış değilim dedi. efesin yeni transferini yerden yere vurdu.efesin yeni transferi Flip' Murray için avrupa tecrübesi yok takım oyunu oynamayan kariyeri boyunca kaç asist yapmış bakıldımı diyen top16 daki efes için anlam dahi veremediğim transfer diyen kural ayrıca bornova bld. dahi nba den efes pilsenden daha iyi oyuncuyu nasıl alır anlamış değili yorumunu yaptı...benim görüşümde aynı..bornovanın yeni transferi gecen sene nba de clippersta tam 43 mac sahada yer almış....

Onur Uncu' Alıntı:
[quote="Eren Pardo":322270ut]chris lofton beşiktaşa gidiyomuş üzülürüm açıkcası çok iyi bir skorer ama ıverson dönünce chatman-ıverson-lofton üçlüsünden 2 sini seçmek zorunda kalıcaklar kıta dışı oyuncu olayı yüzünden
Mersin'de oynarken Fenerbahçe'ye 47 sayı atan arkadaştı yanılmıyorsam. :)[/quote:322270ut]
Türkiyede oynarken bir maçta da 60 sayı barajını geçmişti yanlış hatırlamıyorsam fenere de 13 tane üçlük atmıştı bir maçta.Benim hayatımda izledigim abartmıyorum en iyi 3-5 üçlükçüden biri alırsa BJK çok büyük iş yapar.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Türkiyede oynarken bir maçta da 60 sayı barajını geçmişti yanlış hatırlamıyorsam fenere de 13 tane üçlük atmıştı bir maçta.Benim hayatımda izledigim abartmıyorum en iyi 3-5 üçlükçüden biri alırsa BJK çok büyük iş yapar.
Ted kolejlilere 22 de 17 3lükle 61 sayı atmıştı.

şu an icin 3 adayımız var. cris lofton,serkan erdoğan ve marcelıus kemp. hepsinin artıları ve eksılerı var bu hafta bu iş biter.

Ergin Ataman twitterdan yazmış.

Kemp gitti yahu neler oluyor :) Serkan'ı alırlarsa yabancı haklarını başka bir yere kullanıp acaip bir takım oluverirler. Olsun olsun ilk turda eşleşmezsek her türlü güçlensinler razıyım. nasılsa biz içerde oynayacağız 2. maçı

Washington Wizards-New Jersey Nets-Detroit Pistons da oynamış eski NBA oyuncusu Jarvis Hayes Aliağa Petkim'e transfer olmuş.Tam Halo ağalık transfer :) .

bjk la anlaştım..
Ergin Ataman'ın takımın başına geçmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş Cola Turka Serkan Erdoğan ile anlaştı. Alicante ile olan pürüzler giderilirse yıldız oyuncu Türk Telekom maçında sahada olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...