Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Haberleri

Hüseyin Beşok ne işimize yarayacak ? Miadı doldu artık, Ergin Ataman günü kurtarmak amaçlı rotasyon yapıyor o kadar

Aliağa maçında da gördük. Dışarıdan şut sallamaktan başka birşey yapamıyor pek yaşının etkisiyle..

Beşiktaş'ın Hüseyin'i alma sebebi, birebir Hüseyin'in yeteneklerinden ya da yetersizliklerinden kaynaklanan sebepler değil bence. 5 yabancısı mevcutken, 3 uzun 2 kısa, yabancı uzun takviyesi düşünen Ataman'ın nasıl bu işin içinden çıkacağını merak ediyordum. Hüseyin gelse bile buyuk ihtimal yabancı bir uzun daha alacaklardır ve eldeki uzunlardan birini göndereceklerdir diye tahmin ediyorum. Likholitov ya da İgnerski gidebilir yerlerine sert bir uzun alacaklardır, Dragicevic-Zhukanenko değişikliği bunun sonucu bence.

Bu arada eğer Beşiktaş Dragicevic'i almazsa biz almalıyız diye dusunuyorum. Kesinlikle bugun için ihtiyacımız olan uzun tanımına uymuyor fakat her zaman bu kadar yetenekli Bosman oyuncusu bulma şansın son derece düşüktür. Dragicevic bugunu kurtarmaz ama Shumpert ve Shipp gibi ustune geleceğini kurabileceğimiz bir oyuncu olur. Andric'le farklı özelliklere sahipler ama toplamda daha kaliteli, daha homojen, daha güven veren bir oyuncu Dragicevic.

Timur Saglam' Alıntı:
Bu arada eğer Beşiktaş Dragicevic'i almazsa biz almalıyız diye dusunuyorum. Kesinlikle bugun için ihtiyacımız olan uzun tanımına uymuyor fakat her zaman bu kadar yetenekli Bosman oyuncusu bulma şansın son derece düşüktür. Dragicevic bugunu kurtarmaz ama Shumpert ve Shipp gibi ustune geleceğini kurabileceğimiz bir oyuncu olur. Andric'le farklı özelliklere sahipler ama toplamda daha kaliteli, daha homojen, daha güven veren bir oyuncu Dragicevic.

Galiba Buducnost vermek istemiyor.Ne kadar doğru bilmiyorum ama klübün bir yetkilisinin ağzından mealen ,Gordic'i Roma'ya verdik tek etkili silahımız kaldı onu da veremeyiz gibi bir açıklama okumuştum.

Bence Hüseyin'i fazla küçümsüyorsunuz. Hoca ister mi bilmem ama 10-15 dakika oynaması için çok iyi bir transfer. Aliağa'da pestili çıkıyordu ve burada az süre alınca ona göre daha diri olacaktır bence...

Deniz, Hüseyin´i bu sezon hiç izlemedim ama geçen sezon Telekom´dayken değil 15 dakika, 5 dakikada 5 faul alma potansiyeli fazlasıyla vardı. Oyunda kaldığı süre içerisinde de pota altında mücadele etmek yerine dışarı çıkıp üçlük deniyordu genelde. Şimdi üçlük çizgisi de değişmişken hiçbir katkısı olmaz Beşok´un.

Hüseyin Beşok´u hep savaşan haliyle hatırlamak isterim...

Biz aynı yaşlarda olan Haluk Yıldırım'ı aldıysak ,Beşiktaş'ta Hüseyin Beşok'a takım içinde bir yer bulabilir,bu yaşından sonra çok büyük şeyler yapmaz ama azda olsa takım içinde katkıları olacaktır.Maç başında ortalama 10 dakika oyunda kalsa iyidir Beşiktaş için.Bu transfer'den sonra Ergin Ataman yabancı oyuncu tercihini başka bir pozisyon için kullanacaktır.

İverson sakatlanmış (sanırım var olan bir sakatlık nüksetmiş ). Ameliyat olacak ve ardından 2 ay kadar sahalardan uzak kalacakmış.Nisan'ı bulur yani düzelmesi ,zaten yeni yeni form tutuyordu.Bu sezon pek faydalanamazlar gibi duruyor.

Kutay Çamcı' Alıntı:
İverson sakatlanmış (sanırım var olan bir sakatlık nüksetmiş ). Ameliyat olacak ve ardından 2 ay kadar sahalardan uzak kalacakmış.Nisan'ı bulur yani düzelmesi ,zaten yeni yeni form tutuyordu.Bu sezon pek faydalanamazlar gibi duruyor.
İverson'un sakatlanması Beşiktaş'ın hayrına olmuş,Chatman'ın performansı artacaktır.

Iverson'ın sakatlığından sonra yüksek ihtimal guard alacaklardır. Kim gidecek diye düşünürken bu sakatlık Ignerski'yi de kurtardı gibi, en tehikede olan oydu

Likholitov da 1 ay sonra dönecek zaten. Acaba Serhat Çetin'in durumu ne oldu..

Yeni kurallar gereği "Efes Pilsen" ismini değiştirmesi gereken Efes Pilsen Spor Kulübü, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'na iki yeni isim önerisinde bulundu.

Bunlar; 'Anadolu Efes' ve 'Efes Spor Kulübü'. İsimlerin uygun oldukları TAPDK tarafından onaylanırsa, Efes Pilsen, bu iki isim arasından tercih edeceği yeni ismiyle yoluna devam edecek.

Erdemir Ereğli-Beşiktaş Cola Turka maçında çok ender görülebilecek bir istatistik oluştu ve Beşiktaş, bir defa bile serbest atış çizgisine gitmedi. Karşılaşmayı izlemeyenler, bu tuhaf istatistiği hakemlere maletmesin çünkü, maçta Beşiktaş?ın serbest atış kullanması gerekirken, hakemlerin faul kararı vermediği pozisyon pek olmadı.

Basketfaul.

hayret tuhaf geldi bana ama olmuş.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...