Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onları geçmek kolay gözükmese de kaybetseler güzel olurdu.Renault rezalet faul atmış kritik bölümde.İkramı geri çevirmişler.

Efes Pilsen 34-31 Tofaş Tofaş maçı uzun süre önde götürdü ama Efes öne geçti ilk yarı sonunda.Skor yakın olsa da sürpriz çıkacağını sanmıyorum.İnşaallah yanılırım.

Perasovic'in kovulması için mahsus kaybedecekleri de aklıma gelmiyo değil aslında ama.

Efes Pilsen 65-48 Tofaş

Kerem Gönlüm 14 sayı 12 ribaund
Ender Arslan 15 sayı 2 ribaund 1 asist

İlkan karaman 8 sayı 9 ribaund

THY Euroleague’e TOP 16′da veda eden Efes Pilsen, bugün yaptığı toplantı sonrasında önemli kararlar aldı.

Lacivert – Beyazlılar, lisans hareketleri nedeniyle Türkiye Ligi’nde kullanamayacağı Wisniewski ile yollarını ayırırken Miroslav Raduljica’yı da Alba Berlin’e kiraladı.

Flip Murray transferinin ardından bu oyuncuyu Beko Basketbol Ligi’ne alıp Andrew Wisniewski’yi sadece Avrupa’da kullanan Efes Pilsen, sezon sonuna kadar yararlanamayacağı ABD’li oyun kurucunun sözleşmesi feshetti.

Efes Pilsen ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan Raduljica ise Almanya Ligi’nin yolununu tutarken Sırp pivot sezon sonuna kadar Alba Berlin’de kiralık olarak forma giyecek

Basker Dergisi.

Beşiktaş Oyak maçı Nba maçı sanki adamlar savunma denen bişey yapmıyorlar gelen atıyor giden atıyor.Böyle takımlar lige ve Avrupa basketboluna yakışmıyor.

Mesela atmak değil yeğen mesele yememek.

Hüseyin bile kısıtlı bir sürede 9 rebound alabiliyorsa Oyak Renault'un gerçekten acınası bir pota altı var demektir.Hüseyin'in sezon başından beri aldığı rebound'ları toplasak 9 etmez.

Trabzon ilk yarıda kafa tutuyor fenere bir süpriz yapsalar keşke.
Bu arada Trabzondaki Hadi de fena değil hani

Dünden beri bu maçı düşünüyorum kaybedecekler bugün inş.
Ülker 8-10 sayı öndeydi.İddaada da 1/1 oynadım.TS yakaladı sonlara doğru.Bi sportmenlik dışı foul ile Ülker gene öne fırladı.TS yakaladı tekrardan.

Trabzon 42-43 F.Ülker İY bu arada.

F.Ülker farkı 9'a kadar çıkardı 3.çeyrekte. Çok serbest atış kaçırdılar.Maçın kopacağı anlarda.Çift hanelere çıkabilirdi rahatlıkla.Trabzon hücumda kötü olmasına rağmen bu çeyrek farkı azalttı tekrardan. 52-57 3.08 var çeyreğin bitimine mola geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...