Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark açılıp kapanıyor.son 40 sn kala çeyrekte fark 7 idi.Kinsey'in orta sahadan isabetiyle 56-68 bitti 3.çeyrek maçı kopardılar artık.

56-70 oldu.
Basket foul Ali Karadeniz 59-70

Boş dönüldü 61-70. Jasikevicius top taşıma.Trabzon hücumu foul geldi.İki atış TS.2de1. 62-70

62-72 oldu.

Top kaybı TS.F.Ülker boş döndü 64-72 yaptı TS.
Ukic ile boş dönüldü hücum TS.3'lük geldi 67-72.Mola geldi.

14 farktan geri geldi TS son çeyrekte. F.Ülkerin son çeyrek sendromu sürüyor.Kaybetseler bare.

Top kaybı F.Ülker. Hücum TS 5.48 var.Ahh be 3lük kaçtı hücum F.Ülker

Yine top kaybı F.Ülker Gene 3lük kaçtı TS adına :) Foul geldi TS'dan. 67-74 oldu.

İki hücumda 3lükler kaçmayaydı. 4.49 var

2 atış Trabzon. 2de2 69-74

Banvit ,Graves'in sakatlığı sonrasında eski Washington Wizards ve Detroit Pistons oyuncusu Juan Dixon'la anlaşmış.Ben son 1 senedir bu adamın basketbol oynadığını bilmiyordum.

BASKETBOLDA, atağa kalkmak isteyen Beşiktaş'ın Japon otomobil üreticisi Toyota ile yıllık 12 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması için el sıkıştığı iddia edildi. Ülker'in basketbol da dahil amatör sporlara verdiği desteği önümüzdeki sezondan itibaren çekme kararı alması üzerine harekete geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Toyota ile anlaştığı kaydedildi.

AMAÇ FENER'İ GEÇMEK
Ülker' in Fenerbahçe ile olan özel anlaşması gereği sadece Fenerbahçe Ülker'e desteğini sürdüreceği öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Demirören'in amacının ise F.Bahçe Ülker'i sportif olarak geçmek olduğu kaydedildi.

http://w.takvim.com.tr/Spor/2011/03/10/toyota_gibi_takim

Juan Dixon Banvitspor'da

Beko Basketbol Ligi'nde zirve mücadelesindeki rakiplerimizden Bandirma Banvitspor, Amerikali sutör guard Juan Dixon'i transfer etti. Gecen sezon Unicaja Malaga'da oynayan Dixon, Euroleague'de 12.7 sayi ve 2.3 ribaund ortalamariyla mücadele etti.
Daha önce NBA'de Washington Wizards, Portland Trail Blazers, Toronto Raptors ve Detroit Pistons formalari da giyen oyuncu, NBA'de toplamda 436 macta 8.4 sayi, 1.9 ribaund ve 1.8 asist ortalamalari tutturdu

Beşiktaş'ın Toyota ile anlaşması onlar için iyi gelişme olabilir. Ama göstermelik sponsorları sevmiyorum, adam gibi yatırım yapmaları lazı, bu da 1.2 milyon dolarla olmaz.

Acaba biz sponsor konusunda ne yapıyoruz diye düşünmek lazım...

Haberleri takip edemiyorum bir süredir, bu doğru mudur bilmem ama yukarıda 12 milyon yazıyor Gazanfer. 1,2 yazmışsın da. 1,2 olacağını zaten sanmam, öyleyse dediğin gibi göstermeliğin de ötesindedir. :)

Yıllık 12M gayet iyi bir rakam. Doğru yapılanma ile büyük ses getirebilirler. Umarım bizim yönetim de kavgadan arta kalan zamanlarında böyle şeyler düşünüyolardır..

Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum.Doğru olsa bile iyi bir şekilde kullanalıcağın sanmıyorum,6-7 milyonu futbola kaynak olarak kullanır Demirören.

Ben de benzer düşünüyorum ama biraz farklı şekilde. Haber doğru ise (benim doğru olmadığını düşündüğüm kısım burası) 12 milyonu alırlar, yönetim bu parayı futbola aktarır ama Ergin Ataman da 12 milyone göre takım kurar, böylelikle maaşların ödenmediğiyle ilgili haberlerle karşılaşırız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...