Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skoru açtım 8-19 :D Sürekli dış atış deniyor Beşiktaş açtığımdan beri :D

12-19 derken 12-22 Top kaybı geldi.Kemp gene 3lüğü yolladı. 12-25 Beşiktaş önde. 1 galibiyet kaldı böylece diyebilir miyiz? :D

Ukic 2de2 14-25.Cevher attı bu sefer 3lüğü 14-28 :D Ömer 16-28 Ogilvy 2de0 attı.Ukic son saniye 3lüğünü gönderdi.

19-28 ilk çeyrek sonucu

Skora bak Beşiktaş 17 sayıdan maçı vermez heralde çok yüzdeli oynuyorlar devreyi 10-15 sayı farkla bitirirlerse çok bomba olur:) Birincilik şansımı doğuyor ne:)

9 oyuncu var F.Ülker'de 3 tane genç oyuncu var.Kullanmazlar herhalde.Birini Euroleague maçında sahada görmüştüm.

Basketbol bilgisine güvendiğim bir FBli arkadaşım maçı Sinan Erdem'den takip ediyor.Çok dağınığız kazanmamız imkansız nerdeyse dedi.

Beşiktaş'ın yüzdeyi düşürmeye niyeti yok anlaşılan 19-36 oldu.

Yüzde düşse bile F.Ülker Beşiktaş yüzdesine çıkamazsa gene de zor görüyorum kazanmalarını.

10-2 seri yakalamış F.Ülker :D Bunlar mı başladı bu sefer :D 29-38 oldu.

Hüseyin Beşok başarısız 3 sayılık atış ???? Gaza mı geldi ne yaptı

bu maçı kaybederler de 1 maç daha kaybederlerse
1. olabiliriz hiçkaybetmezsek değilmi?

Evet Kamil Bey.Bizim içerde Beşiktaş dışarda F.Ülker ve Banvit maçlarımız var kaybedebileceğimizi düşündüğüm.Onları alırsak 1.oluruz zaten normal sezonda.

F.Ülker bu kadar dar rotasyonla devam ederse maç kaybetmeye başlayabilirler.Haftaya Edirne deplasmanındalar.Efes ile maçları var bir ihtimal diyorum ben.Bizim maç normal sezon liderini belirleyebilir.

Bu arada bu kadar çok mesaj gelmeye başladı başlığa F.Ülker maça ortak olcak böyle giderse fark 9 :)

51-38 ilk yarı sonucu beşiktaş önde.
devre sonunda jasikevicus ayakta tutuyor fenerbahçeyi onun şutlar girmese 20 fark biterdi devre.

35-51 son 23 sn F.Ülker molası

7 sn kala Saras'tan 3lük.Ardından Beşiktaş molası gelse de sonuç çıkmadı.

38-51 ilk yarı sonucu
Saras 12,Ukic 9 sayı atmış.

Bu farkta iyi Beşiktaşın maçı verceğini sanmıyorum çok yüzdeli oynuyorlar maçın başındaki seyirci baskısınada hiç yakalanmamışlar ama geçen haftaki bayanlar maçını düşününce bu Beşiktaşta bişey var sonuna kadar getiriyor sonunda veriyor maçı öyle olmasın..

Bu farkta iyi Beşiktaşın maçı verceğini sanmıyorum çok yüzdeli oynuyorlar maçın başındaki seyirci baskısınada hiç yakalanmamışlar ama geçen haftaki bayanlar maçını düşününce bu Beşiktaşta bişey var sonuna kadar getiriyor sonunda veriyor maçı öyle olmasın..

Bende Galatasaray-Efes maçı ile bir benzerlik kurdum.Efes'te çok çok çok yüzdeli atmıştı.Maçı kazanmıştık ama müthiş savunma vardı ikinci yarı.Devre gerçi 1 sayıyla bitmişti ikinci periyottan itibaren ufaktan sinyalini vermiştik maçı alcağımızın.Maçı izlemesem de F.Ülker'den o sinyali alamadım :D

ps: verselerde kabul etmiyorum arkadaş orası ayrı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...