Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misafir takım maçı vermez artık buradan.

Olin öne geçtikten sonra üst üste iki hücumdan boş dönmesi maçın kilit noktasıydı bana göre.

Lavrinovic Fenerbahçe Ülker'deki kariyer maçını oynuyor 27 sayı 8 reboundla

72-71'ken iki üçlük içinden çıktı ama biri yanlış seçimdi,Seibutis'inki ise tartışılır.Biri girse o momentumla muhtemelen kazanırlardı.Savundukları bölümde hücum edemediler FBÜ'nün vidaları sıkmasıyla.Lavrinovic baya belirleyici oldu.

Olin son 3-4 dakika çok kötü hücum etti. Seibutis'e ver o atsın gibi bir hücumu üstüste 5 kere denediler sanırım.

Neyse biz kendi işimize bakalım.

72 71 ken önce seitubisin daha sonra can akının 3lüpü potanın içinden çıktı,onların bir tanesi girse bile Olin kazanırdı bence maçı.
İş Sinan erdemden gelebilecek olan galibiyete kaldı :)

Ne olursa olsun Olin Edirne takımıyla,güzel insanlardan oluşan taraftarıyla lige fazlasıyla yakışıyor.Abdi İpekçi'de birkaç çürük elma çıkmıştı ama o kadarı her ortamda oluyor malesef.

Yalnız bizim maçtan sonra Erdal Bibo'nun bazı lafları vardı gıcık kapmıştım. Bu maçtaki oyunundan sonra ondan özür diliyorum. İyi oynadı kötü oynadı bilmem ama FBÜ'i yenmek için en çok didinenlerden biriydi. Demek ki adam Olin için bir şeyler yapmak istiyor. O zaman helal olsun diyorum. Bu maçtan sonra Olin benim de saygımı kazandı. Yenerler yenilirler bilmem ama en azından kazanmak için oynayan istikrarlı bir takım var sahada...

F.Ülker belki bu maçı gene de alırdı orasına girmiyorum ama Olin Edirne'nin hocası bana göre yetersiz kaldı bugün , özellikle oyunun son anlarında..

Dün Ömer Onan'ın serbest atışları sırasında Edirneli 5-6 yaşlarında bir kız parmaklarıyla totem yapıp 'yaa lütfen girmesin yaa' diyordu.Rakocevic'in üzerine yürüyen küçük cengaver kadar olmasa da benden puanları topladı.Sağlam nesil geliyor.:D
Cumartesi 3'te Beşiktaş-Olin Edirne maçı varmış.Çekiyor baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...