Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ligi 2. bitireceğimizi düşünüyorum.O açıdan Olin'in yenmesi güzel oldu.Edirne,Karşıyaka'yı 7.liğe atabilirse bizim açıdan daha iyi gibi.Edirne ise bizi devirmişti.Olin deplasmanı çok zor geçicek.Olası bir kazada 1-0 önde başlarlar.

Bence 1. olamazsak en iyi senaryo evimizde Beşiktaş'ı yenip onları 7. yapıp play-off'da onlarla eşleşmemiz.1-0 önde başlayacağımız tek seri bu gözüküyor 1. olamazsak.

Mersin B.B. ligde kalmak adına geçen haftaki Efes galibiyetinden sonra bugün de evinde Trabzon'u yendi. Ligde kalmak açısından önemli bir galibiyet oldu bu. Ayrıca Nedim Yücel; 14 sayı, 14 ribaund, 2 asist.

Cumartesi tamamen tesadüfler sonucu kendimi Beşiktaş-Olin maçında buldum.. Maçta uzaktan da olsa Eyüp Yıldız ve Onur Uncu arkadaşları da gördüm.. Seibutis gerçekten durduralamadı, her yol denendi olmadı.. Bu arada Chatman hep övülen bir oyuncu ama savunması çok aksadı.. O güne has bir durumsa bilemem ama her topta rakibine geçildi ve gedikler verdi savunmada.. Can Akın'ı tanımasam , gözlermle görmesem inanmayacağım.. Her topta potaya gitti Olin guardları..Olin tarafı , Kemp'e de sıkı tedbir almıştı.. Hakeden kazandı bence.

Bence 1. olamazsak en iyi senaryo evimizde Beşiktaş'ı yenip onları 7. yapıp play-off'da onlarla eşleşmemiz.1-0 önde başlayacağımız tek seri bu gözüküyor 1. olamazsak.

Dediğin doğru ama daha 7 hafta var her takımın zorlu bir kaç maçı var.7 maçı alırsak liderlik şansımızı yüksek görüyorum hala.F.Ülker'in fikstürü biraz daha zor bize göre.Dediğim gibi 7 hafta var muhtemelen herkes bu hesapları yapıyordur.Elbet bir kaç tane satış maçı çıkacaktır.Pislik olmadan olmaz bu iş.Bakalım bekleyip görmek en iyisi :)

Erdemir'in feneri yeneceğini düşünüyorum,geçen hafta kazansaydık lider olabilecğeimizi düşünmüştüm.

Aynen Okan Banvit maçı o yüzden önemliydi benim için.Biz kendi işimize bakalım.Şu gelsin bu gelsindi şu gelirse 0-0 bu gelirse 1-0 şöyle final böyle final oynarızlara bakmamalıyız.Kalan maçların tümünü kazanırsak bence lider oluruz.Sonrasına o zaman bakarız.

Ki kimileri için 2.lik daha hayırlı onlara da hak veriyorum ama ben üstteki taraftanım :)

Rasic,Rytas'ta.

Medical Park Trabzonspor’un Sırp oyun kurucusu Aleksandar Rasic’in Rytas’a transfer olacağı yönündeki dedikodular son dönemde yüksek sesle dillendirilmeye başlanmıştı. Kulüpler tarafından henüz resmi bir açıklama geçilmemiş olsa da Rasic, Rytas ile anlaştığını Sırp basınına açıkladı. 1.5 sezonluk sözleşme imzalayan oyuncu, sezonu Rytas takımıyla tamamlayacak. Rytas’tan ayrılarak yolu Türkiye’ye düşen Sarunas Jasikevicius-Jerry Johnson ve Igor Milosevic üçlüsünün ardından Türkiye’den ayrılan Aleksandar Rasic de Rytas’a gidiyor. Hatta sezon başında Beşiktaş Cola Turka’dan ayrılan Brad Newley’i de ekleyebiliriz bu listeye. Bu sezon Türk takımlarıyla Rytas’ın oyun kurucuları arasında yaşanan gel-gitler de bu anlamda ufak bir rekor oluşturdu sanırım.

Salsabasket :D

Yanlış hatırlamıyorsam haberin kaynağı Salsabasket´ti Alpaslan.

Bak birazdan Çağlar kızar, kaynağı niye göstermiyorsunuz diye. Ben önce davranayım ki kızmasın. : ) Şaka bir yana basketbol için ciddi emek harcayan sitelere hakkını vermek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...