Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cola Turka-Olin maçını deplasman takımının kazanması işimize gelir. Olin Edirne, Cola Turkanın üzerinde bitirirse ligi 2. olmamız halinde Beşiktaşla eşleşme şansımız fazlalaşıyor. Tabii içerideki Cola Turka maçını kazanırsak seriye 1-0 önde başlama gibi bir avantaj da doğuyor bizim için. Ama içimdeki ses nedense ligi 3. bitireceğimizi söylüyor. Hangisi hakkımızda daha hayırlı ise o olsun.. :D

Olinle eşleşmemek çok tatlı olur. Açıkçası çok ciddi yorucu ilk tur olacak kim gelirse gelsin. Bu sene güç dengeleri baya yakın. İlk turda süpriz olcağını sanmıyorum ama güle oynaya kimse kimseyi yenemez gibi . Ama Olin gelmesin adamlar çünkü çok düzenliler ve bizim de vurup geçememe alışkanlığımız olduğu için bize ters geleceklerdir . İlk turda kimle eşleşmek istersin playofflarda diye sorsalar hiç düşünmem Efes derim. Çünkü biz sıkıyı görünce kaçmayan takımlara karşı zorlanıyoruz ama Efes tam tersi takım . Fener'in ise Efes'i isteyeceğini hiç sanmıyorum çünkü ikisi de şuta dayalı takımlar ve eli tutan kazanır oynuyorlar bu sene resmen. Onlara Banvit daha kolay gelir çünkü Banvit daha sınırlı Efes'e göre ve bi yerde pilleri bitiyor. Oktay Hocaya ve Spahija'ya Efes'i 3. Banvit'i 4. yapalım kabul mü desek bence 2si de sevinir. Banvit'i bi şekilde yeneriz çünkü benzer mantaliteye sahibiz ve daha kaliteliyiz. Ama Efes'i rahat harcardık bana göre. Neyse belki 1. oluruz :)

Efes ile FBÜ yarı finalde de olsa akrşılaştıklarında final modunda bir oyun oynayacaklarını ve ikisinin de yupranacağını unutuyorsun Deniz. herhangi biri seriyi 4-0 da kazansa gene de oldukça yıpranmış çıkar bu eşleşmeden. Sadece maçın değil saha dışının da yaratacağı mental yorgunluk olacaktır. Ben her türlü piliç yiyip biramı sonra içmeyi tercih ederdim. Tercih şansı bende olsa:)

Valla abi ben de bisküvileri istemem fenerasyon yüzünden ama adil bir playoff olursa Fener'i her türlü harcarız biz çünkü Efes'te de Fener'de de disiplinin azıcığı bile yok. Ama Banvit disiplinli takım ve endişelendiriyor beni. Gerçi fenerasyondan daha korkutucu bir şey olabilir mi ?

Efes ile FBÜ yarı finalde de olsa akrşılaştıklarında final modunda bir oyun oynayacaklarını ve ikisinin de yupranacağını unutuyorsun Deniz. herhangi biri seriyi 4-0 da kazansa gene de oldukça yıpranmış çıkar bu eşleşmeden. Sadece maçın değil saha dışının da yaratacağı mental yorgunluk olacaktır. Ben her türlü piliç yiyip biramı sonra içmeyi tercih ederdim. Tercih şansı bende olsa:)

Seri 3 de bitiyor abi.Fenerbahçe Efes'e karşı 1-0 başlarsa 3-0 ile alır bence o seriyi fazla da yıpranacağını sanmıyorum.Beşiktaş'ı unutmamak lazm burda da 4.olurlarsa Efes'i elerler bence.Fenerbahçe'yi de cok fazla zorlarlar.

4-0 alışkanlık olmuş elden ağızdan direk 4 çıkıyor :))

FB-EFES maçı için yıpranma saha içi olmaz sadece Mertcan. Bir kere sezon başı cumhurbaşkanlığı kupası kaptırılmış bunun acısı da var. ilk maça çıktıkalrında herkes 3 ay ihtiyarlamış çıkar maça. Bizim banvit maçı ise öyle olmaz. Banvit'in oyun anlayışı değişti yeni gelen 2 oyuncu ile birlikte. Ligin ilk yarısındaki banvit yok artık. Sana katılıyorum bence ligin en teklikeli takımalrından biri Beşiktaş. Severim ben Ergin hocayı. Ki iyi hocadır iyi de GS'lıdır. BJK'a hava getirdi ki daha AI jokerlerini de kullanamadılar.

Bizim büyük ihtimalle 2. yada 3. bitireceğimizi düşünürsek, Efes'in 4. yada 5. olmasını isterim öncelikle. Olin'le de ilk turda eşleşmemek cidden hoş olur. Ben şahsen Efes koçu falan olsam kasıtlı falan maç kaybederdim açıkçası eğer final görmek istiyorsam. Sonuçta ne kadar kötü durumda olsalar bile finale kadar Fener'e denk gelmedikleri sürece şansı var final için Efes'in... Ancak kendi düşüncem, bu haftasonu oynanacağımız maçı alan taraf yüksek ihtimal final oynar gibime geliyor. Bu da Allah'ın izniyle biz olacağız

Ben Olin'i de Karşıyaka'yı da Beşiktaş'a tercih ederim.Burak Bıyıktay dönemiyle Ergin Ataman dönemi arasında akla kara kadar fark var.Hesaplar çok karışık.Olası her rakibin artı ve eksileri var bize şu an için.O eksileri törpülemek elimizde,kritik nokta bu.Bu hafta kazanıp ana hedefi büyük ölçüde cebimize koyalım.Euroleague ön elemesine çağrılmazsak yazık olur bu sezona.

Petar Naumoski'nin Efes Pilsen genel menejerliğine gelme ihtimali varmış.Bizim şu an Hagi'yle yaşadığımız durumdan daha vahim olaylar olur eğer bu gerçekleşirse.

Benim için en iyi senaryo, 1-Fb Ülker 2-GS, 3-Banvit, 4-Efes, 5-Bjk, 6-Ksk, 7-Olin, 8-Antalya.

Buradaki tek handikap Olin'e karşı içerde yenilmemiz ama Edirne'de onları yendiğimiz sürece sorun yok.

GS-Olin / Banvit-Ksk
Fb-Antalya / Efes-Bjk

eşleşmeleri güzel olur açıkçası. Yeterki biz Banvit ve Olin'i deplasmanda yenelim.

Benim tahminim 1) Fülker 2) Galatasaray 3) Banvit 4) Beşiktaş 5) Karşiyaka 6) Efes 7) Olin 8) Antalya

Banvit ile yer değiştirebiliriz onlarla ve Olin ile yapacağımız maçların sonuçlarına göre. Daha önce de söylediğim gibi, ben Efes'in finale kadar gidebilmek için playy offta denk gelme ihtimali olmayan takımlarla yapacakları bazı maçlara asılmayacağını düşünüyorum. O yüzden her şekilde zor eşleşmeler bizi bekliyor. Allah'ın izniyle bi ilk 2de yer alalım da, gerisini artık vakti gelince düşünürüz...

Antalya 27-30 önde ama sürekli aynı oyuncularla oynamışlar başladıkları 5le devam sürekli.Bakalım her hafta sallanıyolar ama bakalım yıkılıcaklar mı gene :D

97-83 kazandı fb.Emir preldzic 2 maçtır 4 numara oynuyor genellikle,ilk maç triple double yaptı bu maçta 28 say 8 ribaunt ile oynamış.4 kısalı sistemi fazlaca deneyecek heralde fb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...