Bizim için güzel bir haber..
Banvit, ligin en kötü takımlarından Telekom'a 73-67 mağlup oldu..
Böylece aramızdaki fark 2 maça çıktı, ikili averajın da bizle olmasıyla 3 maç var denilebilir..
Normal sezonu 2. bitirme yolunda epey avantajlıyız..
Şu anda Efes ligde 3.ncü sırada.Banvit 4.ncülüğe düştü.Umarım bundan sonra Efes fenerbahceye yenilir.
Mackolik sitesinden bakmışındır Banvit ikili averajla 3.sırada Onlar genel averaja bakıyolar sitedeki puan durumu otomatik olarak işleniyor
Mackolik sitesinden bakmışındır Banvit ikili averajla 3.sırada Onlar genel averaja bakıyolar sitedeki puan durumu otomatik olarak işleniyor
Bence Banvit ligi ikinci sırada bitirecek.Çünkü bundan sonra oynayacağı maçların hepsi playoff potasının aşağısındaki takımlarla.Efes ise daha Fenerbahçe Ü ve Bjk ile deplasmanda oynayacak.Bu iki maçtan en az birini kaybeder bence.Haklısınız ya ben mesajı yanlış anlayınca işler karıştı.Maçlara da baktım Efes 3.sırada Onu yazmak istemiştim Banvit yazmışım.Vize haftasını yeni bitirdik mazur görün Sabaha karşı vardım İstanbul'a uykusuzum kusura bakmayın
En iyi Banvit'i en kötü Efes'e tercih ederim bu arada
Bence Banvit ligi ikinci sırada bitirecek.Çünkü bundan sonra oynayacağı maçların hepsi playoff potasının aşağısındaki takımlarla.Efes ise daha Fenerbahçe Ü ve Bjk ile deplasmanda oynayacak.Bu iki maçtan en az birini kaybeder bence.
Evet.Bekleyip göreceğiz.İnşaallah benimde temennim bu şekilde Ancak haftaya F.Ülkeri yenersek liderlik şansımızda doğuyor.F.Ülker'in Efes ile maçı var belli olmaz.Bekleyip görmek en mantıklısı
Bir de ek olarak, Banvit'in 3, Efes'in 4 olması çok önemli bizim açımızdan.
Banvit'in fikstürüne baktım, 4'te 4 yaparlar kalan maçlarında. Efes'in Beşiktaş deplasmanı ve Fb Ülker-Olin maçları var. O maçlardan birini kaybederse Efes çok iyi olur.
Biz de 2 mağlubiyet alsak bile ligi 2.bitiririz, yarı finalde Banvit'i eleyip finale yürüyebiliriz.