Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tofaş 51-50 öne geçti ancak 3.periyot 51-57 Fenerbahçe lehine sonuçlandı. Fenerbahçe iyi üçlük atıyor yine.

Tofaş 51-57 Fenerbahçe Ülker
Tofaş tam öne geçmişti ama hemen skor anlamında karşılık verdi fener.
Tofaş keşke sürpriz yapsa ama sanmıyorum fener maçı alacaktır.

Bizim için güzel bir haber..
Banvit, ligin en kötü takımlarından Telekom'a 73-67 mağlup oldu..
Böylece aramızdaki fark 2 maça çıktı, ikili averajın da bizle olmasıyla 3 maç var denilebilir..
Normal sezonu 2. bitirme yolunda epey avantajlıyız..

Bizim için güzel bir haber..
Banvit, ligin en kötü takımlarından Telekom'a 73-67 mağlup oldu..
Böylece aramızdaki fark 2 maça çıktı, ikili averajın da bizle olmasıyla 3 maç var denilebilir..
Normal sezonu 2. bitirme yolunda epey avantajlıyız..

Ben iyi mi oldu kötü mü oldu anlamayamadım Emre abi.Bizim 2.liğimiz garanti artık.En kötü senaryo F.Ülker,Olin mağlubiyetleri olur.Üstüne bir de Beşiktaş ta eklenebilir.Artık 2.yiz en kötü burası kesin.Ancak Efes ve Banvit'in galibiyet sayıları eşitlendi bu hafta itibariyle.Banvit kalan 4 maçını kazanıcaktır büyük ihtimal ama şeş kaza bir mağlubiyetle kendimizi Efes'in karşısında bulabiliriz.Gerçi onlar F.Ülker'in rakibi ne kadar olmak ister orası da var ama bekleyip görücez :)

Efes ilk maç 3 sayı farkla yenilmişti.İkinci maçta ise Banvit'i daha farklı yendi,skoru tam olarak bilmiyorum ancak ikili averajla Efes daha önde.

Haklısınız ya ben mesajı yanlış anlayınca işler karıştı.Maçlara da baktım Efes 3.sırada :) Onu yazmak istemiştim Banvit yazmışım.Vize haftasını yeni bitirdik mazur görün :D Sabaha karşı vardım İstanbul'a uykusuzum kusura bakmayın :)

En iyi Banvit'i en kötü Efes'e tercih ederim bu arada :)

Haklısınız ya ben mesajı yanlış anlayınca işler karıştı.Maçlara da baktım Efes 3.sırada :) Onu yazmak istemiştim Banvit yazmışım.Vize haftasını yeni bitirdik mazur görün :D Sabaha karşı vardım İstanbul'a uykusuzum kusura bakmayın :)

En iyi Banvit'i en kötü Efes'e tercih ederim bu arada :)
Bence Banvit ligi ikinci sırada bitirecek.Çünkü bundan sonra oynayacağı maçların hepsi playoff potasının aşağısındaki takımlarla.Efes ise daha Fenerbahçe Ü ve Bjk ile deplasmanda oynayacak.Bu iki maçtan en az birini kaybeder bence.

Bence Banvit ligi ikinci sırada bitirecek.Çünkü bundan sonra oynayacağı maçların hepsi playoff potasının aşağısındaki takımlarla.Efes ise daha Fenerbahçe Ü ve Bjk ile deplasmanda oynayacak.Bu iki maçtan en az birini kaybeder bence.

İnşaallah benimde temennim bu şekilde :) Ancak haftaya F.Ülkeri yenersek liderlik şansımızda doğuyor.F.Ülker'in Efes ile maçı var belli olmaz.Bekleyip görmek en mantıklısı :)

Söz konusu Telekom olunca hiç bir umuda kapılmadan, zaten bu sezon Ankara´da play off maçları da olmayacak düşüncesiyle gittim salona. Banvit´in rahat bir galibiyet alacağını düşünüyordum...

İlk yarıyı geride kapatmasına rağmen Telekom´un istekli oyununu görünce acaba bir süpriz olur mu demeye başladım. Üçüncü periyoda 4 sayı geride girmesine rağmen 11 sayı önde bitirmeyi başardı Telekom. Bu periyodun ikinci bölümünde parkedeki Banvit bas bas bağırıyordu "mola" diye ama Orhun Ene ısrarla bu hakkını kullanmadı. Bir de takımı hızlı hücuma kalkmışken Ene bir önceki pozisyona takılı kalınca teknik faul aldı. 3 sayı atma imkanı varken 5 sayı yediler o bölümde. Telekom 4. periyodun başında sayı bulmakta sıkıntı çekmesine rağmen Banvit beklenen patlamayı gerçekleştiremeyince oyunu kontrol altında tutup kazanmayı bildi Ankara ekibi.

Mehmet Yağmur kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardığı muhakkak. Skora direk katkıda bulundu, asist yaptı, top çaldı...

Trabzonspor rekor kırdı bugün 3 oyuncusunu toplam 120 dakika oynatarak.Derrick Obrahosan,Ali Karadeniz,Ersin Görkem başlangıçtan bitişe kadar hiç oyundan çıkmadılar.Bunun sonucunda da Antalya'ya yenildiler.

2.lik hemen hemen garanti, şimdi önümüzde çok kritik 2 maç var.

1.si Fb Ülker, 2.si Olin Edirne. Olur da bu 2 maçı kazanırsak, Playoff'ta her seride saha avantajını arkamıza alıyoruz. Kısaca evimizdeki her maçı alırsak "Şampiyon" oluyoruz.

Şampiyonluk yakın, bir o kadar da uzak...

Bekleyip görelim.

Bir de ek olarak, Banvit'in 3, Efes'in 4 olması çok önemli bizim açımızdan.

Banvit'in fikstürüne baktım, 4'te 4 yaparlar kalan maçlarında. Efes'in Beşiktaş deplasmanı ve Fb Ülker-Olin maçları var. O maçlardan birini kaybederse Efes çok iyi olur.

Biz de 2 mağlubiyet alsak bile ligi 2.bitiririz, yarı finalde Banvit'i eleyip finale yürüyebiliriz.

Bir de ek olarak, Banvit'in 3, Efes'in 4 olması çok önemli bizim açımızdan.

Banvit'in fikstürüne baktım, 4'te 4 yaparlar kalan maçlarında. Efes'in Beşiktaş deplasmanı ve Fb Ülker-Olin maçları var. O maçlardan birini kaybederse Efes çok iyi olur.

Biz de 2 mağlubiyet alsak bile ligi 2.bitiririz, yarı finalde Banvit'i eleyip finale yürüyebiliriz.

eğer yarınki maçı biz alırsak efesin feneri yenmesini tercih ederim açıkçası :) kaybederlerse de diğer iki maçı kaybetsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...