Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim için 2.lik ile 3.lük arasında çok bir fark yok açıkçası.Gideceğimiz yol önemli olan.Banvit'in bile F.Ülker'i saf dışı edebileceğini düşünüyorum.Ama ne olursa olsun Efes daha bir korku veriyor. F.Ülker'i yenersek deplasmanda hala 1.lik için bile şans var.O zamanda Efes çıkıyor falan filan bu yüzden de bu tür hesapları pek sevmiyorum.İlla satış maçı olacaktır diye tahmin ediyorum bu arada.Bekleyip olacakları görmek en mantıklısı :)

Efes 78 72 galip bu arada.

Çok zorlu maçlar oynayacağız, Banvit´in kendisinden daha alt seviyede oynayacağı maçlardan süpriz beklemektense ilk maçında Efes´e karşı kaybetmesi çok iyi oldu bizim adımıza.

Ya efes 9 sayı atmasın ama kazansın istiyorum 2 verdim bu maça :D 8.5 handikap var. Teşekkürler Onur abi :)

Tam dayaklıksın Melih. : ) Ben de olası bir puan eşitliği halinde üçlü averaj hesabı mı var diyerek araştırma yapıyordum.

İlk devre doğru düzgün savunma yoktu.İki takım da yüzdeli şut attı.Banvit pota altındaki üstünlüğünü kullandı devre boyunca.Son 3 dakika Efes'in savunma zaafı ayyuka çıkınca Banvit 15-4'lük seriyle devreyi 7 sayı önde bitirdi.
Devre arasında oklar Banvit'i gösterse de Efes'in Sinan Erdem'de maç sonlarını iyi oynadığını bilmek belli olmaz dedirtti.Belli ki soyunma odasında savunmaya yoğunlaşılmış.Zira Efes'in savunması akla kara kadar farklıydı 3. çeyrekte.Golubovic'in düşük faul yüzdesi Banvit'i baltaladı.Kritik yerlerde baya kötü attı,Efes'i maçta tuttu.Yakalanan momentumla birlikte bireysel performanslar tavan yapınca Efes aldı götürdü maçı.Yüzümüzü güldürdü.:)
Kerem Gönlüm'ü emekliliğinden önce parçalıyla görmeyi çok istiyorum.Umarım son şampiyonluğunu bizde yaşar.
Şu maçta Banvit'i destekleyenleri de anlarım.Çünkü bu skorla Efes ikili averajı da aldı ve Banvitle aralarında tek maç kaldı.Efes'in 3. bitirme ihtimali baya kuvvetlendi.Son 6 hafta fikstür oldukça karışık.Türlü hesaplara imkan veriyor.
Şahsen en önem verdiğim şey ligi 2. bitirmek.Euroleague ön elemesine çağırılacağımız kesin olmasa da şansımızı yaratıp topu EL yönetimine -daha çok yeni Galatasaray yönetimine- atalım.
edit:Günün tek kötü yanı Engin Kennerman'dı.Bu adama süresiz izin verseler,her yerde karşımıza çıkmasa...

Beko Basketbol Ligi'nde Bornova Belediyesi'nin deplasmanda oynadığı TOFAŞ maçında sakatlanan Tyler Smith'in yapılan ilk kontrolünde sağ el bileğinde parçalı kırık olduğunun tespit edildiği bildirildi.

TOFAŞ maçında 3'üncü periyotta sakatlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Bornova Belediyesinden Tyler Smith'in çekilen röntgeninin ardından ilk teşhis olarak, sağ el bileğinde parçalı kırık tespit edildiği, ABD'li oyuncunun bileğinin atele alındığı ve muhtemelen İzmir'de ameliyat edileceği bildirildi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kümede kalma konusunda ciddi darbe aldılar bu sakatlıkla bana göre..

Beko Basketbol Ligi'nde Bornova Belediyesi'nin deplasmanda oynadığı TOFAŞ maçında sakatlanan Tyler Smith'in yapılan ilk kontrolünde sağ el bileğinde parçalı kırık olduğunun tespit edildiği bildirildi.

TOFAŞ maçında 3'üncü periyotta sakatlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Bornova Belediyesinden Tyler Smith'in çekilen röntgeninin ardından ilk teşhis olarak, sağ el bileğinde parçalı kırık tespit edildiği, ABD'li oyuncunun bileğinin atele alındığı ve muhtemelen İzmir'de ameliyat edileceği bildirildi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kümede kalma konusunda ciddi darbe aldılar bu sakatlıkla bana göre..

Sezon başında bir hazırlık maçında kolundaki bağları kopup çok uzun süre oynamayan da Tyler Smith miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...