Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin ana sorunu orası mı tartışılır ama Bogdanovic iyi transfer olur.

Skor bulma anlamında çok yetenekli ve bol opsiyonlu ama Euroleague'de başarılı olmalarını sağlayan Ömer-Kinsey-Tomas'ın kısa savunmasını da zayıflatacak.

Lavrinovic zaten yollanacaktır orası kesin. Kim gelir kim gider bilmem ama Bogdanovic drafta girecek ve iyi bi yerden seçilirse salar Avrupa'yı filan çünkü geliştirebileceği birşey kalmadı burda. Oyunu biliyor ve şutu var , savunması eh işte kıvamında. Artık ne güçlenir , ne ayaklar hızlanır. Gider şansını dener becerirse kalır. Bu arada Cenk Akyol baksın bogdanovic'e izlesin. Sonra düşünsün neydim ne oldum diye...

15.00 Efes-F.Ülker
17.00 Aliağa Petkim-Banvit

Bu kritik haftalarda rakipte zor durumda iken Banvit'ten bir satış maçı bekleyebilirdik.Ama sanmıyorum F.Ülker yerine bizi tercih edeceklerdir.Kazanırlar.
Efes-F.Ülker maçı da ilginç gerçekten.F.Ülker'in eksikleri varsa Efes affetmez.Kazanır.Olası seriye 1-0 geride başlamak istemeyeceklerdir.

Fb Ülker Efes'e yatar gibi geliyor, yarı finalde Banvit'le eşleşmek için. Ama planları ters gidip hem Efes'e yenilip hem yarı finalde Efes'le eşleşme ihtimalleri de var, o en güzeli olur aslında.

Efes'in 3.olmasını istemiyorum.Ev sahibi avantajı ile birlikte Banvit'le eşleşmek çok daha iyi olur.Bugün FB'nin kazanması bizim açımızdan hayırlı olacak. :)

Galibiyete Efes çok daha yakın. Rotasyonlarını oturttular herşeyden önce. Türk oyuncularda işin içine girdi filan. Güzel maç olacak orası kesin.

İki takımın da üzerinde ölü toprağı var.Devre laf olsun diye oynandı.Vizelerden çalıp bu oyunu görünce suçluluk duyuyorsun.

31 39 dan 11-2 lik seri ile öne geçti Efes. Bu kadar eksik varken Efes kazanmalı. TBL'nin stesinden baktım.Efesli oyuncuların foul sayısı nerdeyse 2 misli :) Eşit sayıda düdük çıksaydı heralde F.Ülker'in hiç şansı olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...