Beko Basketbol Ligi 2010/2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banvit Aliağa önünde çok rahat bir galibiyet aldı, üçüncü sıraya tekrardan yerleştiler. Efes haftaya Beşiktaş ile oynayacak, Banvit'in iki karşılaşması da düşmeye oynayan takımlar ile. İstediğimiz sıralama oluşacak gibi gözüküyor, tek olay bizim Olin'i mağlup etmemiz. Bunu da başardığımız takdirde önümüzde gayet güzel bir Playoff yolu olacak. Kendi kapasitemiz dahilinde oynadığımız takdirde finalde olmamız içten değil.

Beşiktaş-Efes Pilsen maçında salonda olmak istiyordum.Ama 1 Mayıs'ta maç olmadığı için Olin deplasmanımızla çakışıyor.

Allen Iverson'un en kısa sürede sıhhatine kavuşarak takımımıza geri dönmesini arzuladığımızı belirtirken, sözleşmesi ile ilgili bir feshin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

Muhtemelen Olin ile eşleşicez malumunuz 1-0 gerideyiz.Banvit bugün kazanır puanları eşitler gibi bir sürpriz olmazsa.Son hafta Antalya ile oynıcaz.Banvit ise düşen Oyak ile.Banvit kazanmazsa ayıptır.Biz Antalya'ya kaybedersek olası yarı final eşleşmesinde saha avantajını Banvit'e veririz ancak BJK(kesin olmamakla beraber) ile eşleşiriz ve 1-0 önde başlarız.Gerçi bizimkiler asla bunu düşünmez ve de Banvit 1-0 önde başlıcağı seri yerine Olinle eşleşip 0-0dan başlamak ister mi? Orasıda ayrı bir konu.Çeyrek finali riske edip yarı final için avantajı düşünürler mi bilemem. Bugünkü maçlar tamamlandıktan sonra çok daha net bir şekilde değerlendirme yapılabilir.

Bu arada Olin ile eşleşirsek ki öyle olacak gibi ilk 2 maç mı Abdi İpekçi'de? Yoksa 1 maçtan sonra 2 maç için Edirne'ye mi gidicez? 2.durum olursa vah halimize hakemler bizi oradan galip çıkarmazlar ve beklenmedik derecede erken bir şekilde havlu atarız.
1.durum olursa da Abdi İpekçi cehenneme çevrilmeli.İçerde oynanacak 2 maçtan birinin kaybedilmesi gene sezonun sonu anlamına gelebilir bizim için.

Banvit ilk yarısını 15 sayı önde geçtiği maçta düşme sınırındaki Bornova karşısında 7 sayı ile geride 2-3 dk var. Haftalardır hesap kitap yapılırken dedim burda daha ne satış maçları olur diye Banvit'i tanımıyor musunuz :)
Mağlup olurlarsa 2.liğimiz kesinleşecek.

Barış Ermiş'in ellerine sağlık.Maçın şokuyla idrak edemedik ama final yolumuzu açmış üçlüğüyle.
edit:Spormax'te tekrarını gördüm.Öyle böyle atmamış.

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı olarak, son haftalarda yaşanan gelişmelerden duyduğumuz rahatsızlık nedeniyle kamuoyuna açıklama yapma ihtiyacı duymaktayız.

Play – Off’lar öncesi, bazı takım yöneticilerinin ve koçlarının hakemlere yönelik insafsızca ve baskı altına alma amaçlı saldırılarını manidar bulmaktayız. Saldırıların zamanlamasının altında yatan nedenleri çok iyi bilmekteyiz.

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı olarak, geçen 29 haftada hakemler hakkında tek bir serzenişte bulunmadık. Spor müsabakalarının vazgeçilmez unsuru olan hakemler de zaman zaman hatalar yapmaktadır. Bunun altında başka şeyler aramak, kaybedilen maçları bu tarz hakem saldırılarıyla örtmeye çalışmak, bizim gibi bahaneler arkasına sığınmadan sportmence mücadele etmeye çalışan takımların emeğini çalma çabasıdır.

Unutulmamalı ki, Play – Off’ta avantaj sağlayabilmek için yapılan bu açıklamalar, kritik maçlar arifesinde basketbol taraftarlarını germekte, Türk Basketbolu’nun marka değerine zarar vermektedir. Şunu paylaşmak isteriz ki, bundan sonraki dönemde de Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı, 100 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü geçmişine yakışır şekilde davranmaya devam edecektir. Ancak, aralıksız kırk yıldır TBL’de yer alan bir ekip olarak, emeğimizi çalmaya çalışacaklara karşı da sonuna kadar mücadele edecek ve hakkımızı savunacağımızı bildiririz.

Saygılarımızla,

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şubesi

Beko Basketbol Ligi'nde bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantileyen Aliağa Petkim'in oyuncusu Kaspars Kambala'nın, İran Ligi ekiplerinden Mahram Tahran'la anlaştığı bildirildi...

Önümüzdeki sene için tutabilirler mi acaba diyordum birkaç gün önce kendi kendime. Cevabımı aldım :)

Olin'in bu ligin nesi olduğu ile ilgili bir done daha..
Kimle düşüp kalktıkları belli değil..
Perşembe günü görüşeceğiz, ahlaksızlar..
Efes: 61- Olin: 31 ( 3. periyot sonucu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...