Ligin ilk 4'ü kesin benm gözümde Galatasaray,Efes,Fener,Banvit 5.kim olur bilemem ama Karşıyaka,Telekom,Beşiktaş arasında bir savaş olur muhtemelen.
Telekom'un kadrosunun çok dengesiz olduğunu düşünen bir tek ben miyim? Sanırım, Tanju da öyle düşünüyor ki ilk dört tahminine almamış. Potaaltındaki Okur-Wright-Kambala üçlüsü kağıt helva kıvamında savunmada. Hücumda yetenekliler; ama yan yana ne kadar iyi olur şüpheli.
Banvit'ten nefret ederim de bu takımın 4.lüğüne sağlam gözle bakıyorum niye bu kadar küçümseniyo anlamıyorum. Simmons da Türk statüsnde oynayacak dolayısıyla 1 yabancı daha alacaklar, kadrolarına Serkan,Erkan,Cemal gibi ilk 5'de katkı verecek Türk oyuncular katıldı Simmons'un da Türk statüsünde oynamasıyla Türk rotasyonu olarak ligin iyi takımlarından Banvit. Son senedeki başarılarını sağlayan kemik kadronun en iyi 2 ismi Barış Ermiş ve Davis de duruyor hatta Lance Williams da önemli katkı verdi son senelerde onlara o da duruyor. Geçen seneye göre ayrılan yabancılar Golubovic ve Juan Dixon ki Dixon 1-2 maç patlama yaptı onun dışında kötüydü Golubovic-Bajramovic arasında da uçurum yok. Hammonds pek beğendiğim bir guard değildir ama geçen seneki Dixon kadar oynar heralde. Türk kadrosu güçlenmesiyle geçen seneye göre güçlenmiş Banvit var, oturmuş bir sistemleri var iç sahada da kazanıyorlar bir şekilde güçlü rakipleri bile yenebiliyorlar.
Telekom'un sorunu Efes gibi kadro değildi yapısaldı, Efes bu sene yeni sisteme geçip o yapısal problemi aşmaya çalışıyor, Telekom bu problemi aşmalı önce. Hazırlık maçlarında da savunma ile alakası yoktu ki zaten Kambala ve Wright'li pota altından savunma zor beklenir, Nedim'e çok süre verilmezse orada çok sıkıntı yaşanır. Zaman zaman önemli maçlar kazanabilir Telekom ama 4.lüğün kuvvetli adayıdır diyemiyorum.
Fenerbahçe Langford ile görüşüyormuş.En beğendiğim oyunculardan biridir umarım gerçekleşmez.
Kendi Twitterinde açıklamış...İstanbuldan bir takımla görüşüyorum çok yakında resmileşir diye...Zalgiris istemiş bide...Sıkıntılı bir adam ama Allahı var iyi oyuncu...Çok delici açıkçası fark yaratır...Bu arada Bogdanoviç çok iyi şutörmüş...
Ama diğer transferleri açıksası iş yapmaz...