Beko Basketbol Ligi 2013-2014

FbÜlker'in ligde daha fazla sıkıntı çekeceği aşikâr zaten.Yerlo rotasyonları şu an zayıf ve iyi gittiklerinden dolayı ligi sallamama durumları var.Rehavete kapılmışlar daha doğrusu.

Şu sallantılı hallerinde önlerine geçip ligi önlerinde bitirsek fena olmaz.Saha avantajı mühim.Şu Aliağa yenilgisi bizim için olmasaydı keşke.Olmaması gereken yenilgiydi.

Son olarak yanarım yanarım Chuck Davis'i alamadiğimiza yanarım ah ah.
 
Top 16'da yıpranıldığı dönemde Fb ile beraber ekstra yenilgiler alabileceğimizi düşünürsek Banvit sezonu lider bitirme yolunda çok büyük avantaja sahip artık, ilginç olacak sezon sonu sıralaması.
 
Bu arada "savunmada onsuz olmaz" noktasına geldikleri Vidmar'ı Bilbao'ya satamadıkları için kadroda tuttular. Bugünse eksikliğini baya hisettiler, ilginç bi nokta.

Kleiza'ya 3,3 milyon dolar ödüyorlar ve bu maç dahil bir kaç maçtaki umursamaz basketbolu bizde oynasaydı adamı ipe gönderirdik sanırım.
 
Banvit'in oyun kurucusu Rowland gerçekten iyi bir oyuncu. Takımında iyi bir guard varsa her zaman 1-0 öndesin Banvit özellikle bugün bunun artısını iyi kullandı. FbÜlker ise ilerde iyi bir guard eksikliğini daha çok hissedecektir.
 
Top 16'da yıpranıldığı dönemde Fb ile beraber ekstra yenilgiler alabileceğimizi düşünürsek Banvit sezonu lider bitirme yolunda çok büyük avantaja sahip artık, ilginç olacak sezon sonu sıralaması.

1. olamıyorsak 4ten girmek avantajlı bile olabilir bizim için. Banvit 1 , fener ise 2 veya 3 olursa 1-4-5-8 ağacı bizim için çok makul olabilir.
 
FBÜ ile eşleşmediğimiz sürece finale gideriz. Banvit'in 1. bitirmesinin bir anlamı yok. Ama FBÜ'nün üstünde bitirirsek ligi, şampiyon oluruz yine.
 
Efes Ajinca için çalışmalara başlamış buy-out 350 bin Euro... Efes'in elzem ihtiyacı var o bölgede transfere...İyi transfer onlar için...
 
2 yıldır yaşamadığımız problem kalmasa da,staffa büyük resimde saygı duymasam da basketbol adına önemli işler yapıyor Karşıyaka.Fenerbahçe Ülker'e karşı normal sezonu üstte bitirmek çok önemli,ekmeğimize yağ sürdüler.
 
Dün Trabzon - Fb Ülker maçını izledim. Yetkili merciler tarafından hakkı teslim edilmeyen Trabzon taraftarı doğal olarak kendi hakkını ararcasına bütün maç ana avrat küfür etti. Bir kere bile anons yapıldığını görmedim.
 
Ismail Senol ‏@ismailsenol 4 sa
Anadolu Efes'te Tadija Dragiçeviç'in yerine Laboral Kutxa'dan Milko Bjelica geliyor. Bjelica'nın Barça maçına yetişmesine çalışılıyor.
 

Üst