Beko Basketbol Ligi 2013-2014

Kulübün ismiyle paralel kafaları var. Ulan kaç yıldır şu Efes'e bi pivot alan çıkmadı. 7 den 70 e herkes gördü, bi bunlar görmedi pivot zaafını.
 
Muhammed Selçuk;589785' Alıntı:
Kulübün ismiyle paralel kafaları var. Ulan kaç yıldır şu Efes'e bi pivot alan çıkmadı. 7 den 70 e herkes gördü, bi bunlar görmedi pivot zaafını.

O pozisyonda Savanovic ve Kerem Gönlüm olmasına rağmen hâlâ o bölgeye transfer yapmak inanılır gibi değil.

Hemde pivot pozisyonunda ki bariz eksikliğe rağmen.

Cidden büyük sıkıntı var ama bu sıkıntıyı çözebilmek çok zor gözüküyor şu aşamada...
 
Torku Konya, Anadolu Efes'i 76-72 mağlup etti. Konya'da De Vries 29 sayıyla oynadı.

Efes yönetimine ne söylesek azdır. Sezon sonu Ivkoviç gelecek madem, bu sezonu Mahmuti ile tamamla bari. Angelou gibi bir hocayı takımın başına geçrirsen bu sezonu kaybedersin. Aynı hatayı geçen sene FBÜ yaptı. Pianigiani'yi yolladıklarında ligde liderlerdi. Ertuğrul Hoca geldikten sonra ligde de tepetaklak gittiler.
 
Efes gibi koca çınara yazık oluyor.Sorunlar çok büyük Efes'te bu maçta hepsi görüldü.Son 25 sn 2 sayı geride Efes molası.Koç oyunu çiziyor,Planinic ve Gordon kendi arasında muhabbet içinde koç kendilerine bağırdıktan sonra onu şöyle bir dinliyorlar.Oyun başlıyor Planinic topu oyuna sokmakta zorlanıyor.Alakasız bir oyun oynanıyor ve 8 sn kala Savanovic uzaklardan üçlük atıyor:Kenar, takıma süreyi gösteriyor.Böyle bir durumda Efes yazık.
 
Dün Efes maçını salonda izledim.Efes molasında koç Aggelou ile yardımcı hoca Recep Şen arasında baya sert ama kısa süreli bir tartışma çıktı.Sahada oyuncular arasında ciddi kopukluk var.Herkes istediği zaman set halan dinlemeyip sut kullanıyor tıpkı Savanovic in 8 saniye kala takımı 2 sayı gerideyken el üzeri üçlük atması gibi.
 
Efes yolundan döndüğü gün bitti. David Blatt büyük hoca lakin alışıla gelmiş Efes sisteminin koçu değildi. Kaç yıldır alt yapılarından eskisi gibi üst düzey oyuncu da çıkmıyor. Barac diye bir facia var geçen sezon Estaban Batista vardı. Yanlış üstüne yanlışla bu haller oldu.. Yazık yeniden yapılanmaya gitmeliler ya da Bjk ile birleşmeliler. Beşiktaş Anadolu Efes.
 
F.Ülker'de Vidmar ve Zoric'in sezonu kapadığı haberleri var. Transfer şansları olmasa çok kötü denebilirdi ama Zoric'ten zaten memnun değillerdi. Gelebilecek yeni hamlelerle takımı güçlendirme şansları da var. Kısa vadede Türkiye Kupasında zorlanabilirler ancak EL'de çok ama çok zorlanacakları kesin. Haberler doğruysa Top16da noktalarlar Avrupa'yı. Lig içinse güçlenme şansları da mevcut. Bekleyip görelim.
 
Vidmar sezonu kapatmış. Zoric 2 hafta yokmuş. Şu 2 hafta içinde Laboral yada Efesten biri bunlara EL'de koyarsa Top 8 rüyaları çok zorlaşır. Ayrıca bir oyun kurucu birde Pivot alacaklarmış.
 
Efes yıllardır İpekçi'de bize karşı oynadığı oyuna geri dönmüş.İstek var da alışkanlıkları çok yetersiz,saman alevi gibi parladıkları yerde davetiye çıkardık.Biraz tempo ve düzenlilik gördükleri yerde dağıldılar.Büyük maçlarda rüştümüzü ispatladık tamam da aldığımız mağlubiyetlerin bir tanesi açıklanabilir değil maalesef.Sırtımıza gereksiz bir yük aldık normal sezonun kalanı için.
 
Karşıyaka çift hanede götürürüz rahatlığını yaşarken Beşiktaş'a 3. periyotun sonlarında yakalandı.İki tarafın da nefesi kesilmiş Avrupa mesaisinde.
 
Uşak 73-68 Efes

Bu sonuçtan sonra ilk 2 Banvit-FBÜ olacak. 3-4 Efes ve biz arasında geçecek gibi. Efes 6 mağlubiyet oldu. Bizde 6 mağlubiyetteyiz. Uşak 7, Karşıyaka 8 mağlubiyet ile hemen arkadan geliyorlar. Sezonun sonlarına yaklaşırken Uşak ile 1 maç farkın olması rezilliğimizin kanıtı. Tabi Uşak takımının başarısına da saygısızlık olmasın.
 

Üst