Bernard James

Bu maçta Dorsey oynasaydı bundan daha fazla katkı vereceğini sanmıyorum. Önemli olan istekli olması, 2-3 hafta sonra gerçek kimliğini görürüz. Ben kendisinden umutluyum.
 
Ülkemin klasik yeni gelen birini övme yada kötüleme olayı :) YA bi durun arkadaş.Konya'nın pta altı kötü olmasına rağmen kötüymüş.Birde pota altı iyi olanlara karşı görelim.Benim karşımda nekadar iyi oyuncu olursa rekabetim okadar iyi olur
 
Yukaridaki arkadasa done soran...Demis neye gore kotu bu oyuncu..Birincisi oyuncunun ilk maci mi nedir, en onemli kriter hirsli gozukmemesi,pozisyon almada yavas kalmasi, yorgun,orta hallice ,vasat bir oyuncu,gecici sure Lasme'yi dinlendirse, 3-5 pozisyonda savunma yapip,ribaund alsa yeter.
 
İlk maçında kendi karakterini koyamayan zayıf kalan vasat gözüken milyon tane oyuncu bulabiliriz. Bir oyuncuya ilk maçtan olumlu ya da olumsuz not vermek yanlış. Daha önce de yazıldı James oturmuş bir takıma girmeye çalışıyor ve çok gevşek bir maçta oynadı. Kötüye karşı böyleyse iyiye karşı nasıl olur bakış açısı yanlış bence. Yani en basiti adam hiç bilmediği bir ülkeye bir ortama giriyor 2 hafta bile olmadı daha acımasızlık gibi görüyorum ben.
 
Ya Jamesin çok iyi olmasına gerek yok ki, bizim istediğimiz bu değil? 15dk lasmeyi dinlendirsin yeter bize, bunu da fazlasıyla yapabilecek kapasitede bir adam.
 
Bu oyuncu Patric Young'un ilk macinda vermis oldugu sinyalin % 30'unu veremedi.Hemde pota alti olmayan bir takima karsi. Birakalim 13-14 sayi atsin.Dusan Cantekin bile oynasa 10 sayisi mutlaka olurdu. Bu oyuncudan aldigim boyle olumsuz elektrigin,nedenlerini ilerleyen haftalarda Konya'dan daha guclu pota alti gucu olan takimlar karisinda daha iyi yazarim..Mutsuz oldugum konular oyun icindeki detaylarda sakli .James alinacagina herhangi bir ligimizden pota alti oyuncusu alinsa ayni katkiyi verir. Son olarak umarim James benim dusuncelerimi yaniltir..!
Young'un ilk maçını salonda izleyen biri olarak çok iyi hatırlıyorum herkesin dediği ilk cümle şu idi; adam inanılmaz atletik ama basketi bizde öğrenecek !
 
Şiddetli eleştiri yapan arkadaşlara bir sorum var. Sen yurtdışında herhangi bir meslek grubunda işe başlıyorsun. Girdiğin ortamda birbirini iyi tanıyan iyi tamamlayan iş arkadaşların var. Sen kendini ne kadar süre farkettirebilirsin? Empati yapın biraz


E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dikkatimi çeken şey takımla hiç bağlantısı yok, misafir oyuncu gibi oynuyor. Takımı sahiplenmesi için biraz zaman lazım galiba. Karakterini çok iyi bilmiyorum ama zor bir yapısı var gibi
 
Eurocup yarı finaline çıktık,daçka maçı ertelenmesi derken, Bernard James'in gelişi unutuldu gibi oldu.İşin enteresan yani James'in instagram sayfasında kulüple ilgili hiçbir paylaşım yok.Henüz takımla bir maça çıkamadı ama ne bir antrenman resmi ne de takımla ilgili hiçbir paylaşım yok.Araba resimleri paylaşıp duruyor.Yarın oynayacağımız konya maçında yer alacak mı acaba.Bir bilgim yok ama dikkatimi çekti kaç gündür:)

https://www.instagram.com/bernardjame5/

Daha öncede belirttiğim gibi adamın takımla ilgili en ufak bir paylaşımı dahi yok.Kanım ısınmadı james'e.Zaman beni yanıltır umarım.
 
Çok uyuşuk gözüküyor.enerjiside vücut dili de çok düşük.zorla oynatılıyormuş gibi.
Uyum sürecini atlatamamış gibi duruyor,muhtemelen uyuşuk görünmesinin sebebi budur ama biraz daha organizasyonun içine dahil olmak için çaba göstermeli,çünkü ona play off'larda ihtiyacımız olacak ve sanırım onu değiştirme hakkımız da yok.
 
Çok uyuşuk gözüküyor.enerjiside vücut dili de çok düşük.zorla oynatılıyormuş gibi.

Bu arkadasin ilk oynadigi Konya maci esnasinda ben notumu verdim. Psikolojik olarak bir alisamama durumu veya bilinmeyen son derece kuru sakin bir ruh hali var..Patric Young'un oynadigi ilk maci hatirlayin.Her basket sonrasi kaynasmalar,gulen yuzu,heyecanli,hirsli yapisi..Bize boyle oyuncular lazim. Bernard James'i Dallas'ta oynadimi,ne zaman, ben gormedim diyen,nasildi NBA takipcileri var..Sonucta NBA'de her turlu basketbolcu oynayabiliyor.. Omer Asik,Furkan... Belli basli oyuncular disinda kalite dusuk.

Bundan sonra yapilmasi gereken mucize beklemek.
 

Üst