Bernard James

Nbade kalite düşük diyorsunuz da neye göre düşük? Doğrudur bazı oyuncular o seviyeye çıkamıyor ama işte görüyoruz orda her maç poster olan oyuncular burada en üst düzeyde oynuyorlar. James hayal kırıklığı doğrudur ama düzelecek öyle umuyorum. Oyunun bir bölümünde savunmada da iyi götürüyordu. Pesimist değilim bu konuda iyi katkı verecek bize
 
İki maçlık performansa bakıp oyuncuyu yermek bence makul bir tavır değil. Play offlara kadar kendini toparlar diye umuyorum. Zaten kendisinden beklentimiz çok yüksek değil. Lasme'yi belli süreler yedekleyebilsin, yeter. Şu an tüm takımın konsantrasyonu Eurocup maçlarına odaklanmış durumda... Sanırım James'in konsantrasyon sorununun temel sebebi de budur.
 
James bence bu 6 maçlık süreçte takıma alışacaktır. Uyum sorunu aşikar, kolay değil öyle hemen bir iki haftada çinden istanbula uyum sağlamak, çin liginden tblye gelmek. Sonuçta cidden bilgisayar oyunu değil bu.
 
İdmanlarda bile Eurocup fikstürümüzden dolayı as takımda oynamıyordu, gençlerle oynuyordu, dolayısıyla düzen ve set bilmiyor hiç, toparlayacaktır playofflara kadar, hoca Eurocup'a konsantre olduğundan ihmal etti onu doğal olarak, hücumda nerede duracağını bile bilmiyor şu an dikkat ederseniz, konsantrasyonunu da mutlaka etkiliyodur bu durum.
 
Her geçen maç cümlesini kurmam için illaki 10 maç mı oynaması gerekiyor? .İlk maçından itibaren bugünkü maçına kadar geçen sürede performans da az da olsa düşme var ben bundan dolayı 3 maçı kıstas alarak kendi gözlemimi söyledim. Tabi ki bunların dile getirilmesi için çok erken oyuncunun alışma devresi bir kere bu kadar kısa olamaz. James zamanla performansını arttırabilir veya aynı seviyede devam edebilir.


Bunların bilincindeyim yerden yere vurmadım ki James'i.
 
Daha iyi olacaktır ama sivrildiği bir alan yok zaten Bernard James in. Bu açıdan bana göre zaten tam bir sezon sonu transferi. Holman mesela H Jerusalem de çok iyi iş çıkarıyor. Birkaç hafta önce Torino ya yine Çin den gelen DJ White tamının skor yükünü çekiyor. Bu oyuncuların zaten sivrildikleri yönler var. Patric Young da çok atlet bir oyuncuydu mesela. James in bu tip çok öne çıktığı bir özelliği yok ama zaman içinde ondan bekleneni verecektir.

Ben her zaman için sivrilen oyuncuları seviyorum ama sezon sonunda uyumlu oyuncu almak daha garanti bir iş.
 
Bugün ilk kez canlı seyretme fırsatı buldum .Olumlu şeyleri görmeye çaba sarf etmeme rağmen izlenimlerim pek olumlu olamadı.Öncelikle oldukça soğuk ve izole gözüküyor.Yani henüz yeni geldiğini gözönünde bulundursak bile bununla pek ilgisi yok gibi Canaria maçı sonrası soyunma odasında oluşan duygu yoğun ortamda bile çok umarsız duruyordu malesef.Banvit maçında da diğer oyuncuların kendisini soyut ve somut olarak işin içine sokma çabalarına rağmen aynı izole tavır devam ediyordu.Tamam bir şekilde takımla idman yapamadığı durumlar olmuş olabilir ama diğer oyuncuların kendisini takımın bir parçası yapmaya yönelik açık bir çabası olduğu da belli.Maçın ikinci yarısı başlarken ilk beş çıkıyordu Sinan,Micov,Schilb özel olarak gidip konuştular kendisi ile vs

Performans kısmına gelincede hücüm da ikili oyun çsavunmada yardım savunması gibi takıma adaptasyonun önemli olduğu alanlar bu alanları değerkendirme dışı bıraksk bile (ki adaptasyondan bağımsız olarak perde sonrası pek seri devrilebilen bir oyuncu değil sanki) .Takıma teknik anlamda adaptasyonla ilişkisi daha az alanlarda da pek iyi değildi.Rebolarda pek etkşn değildi alması gereken birkaç reboyu verdi ayrıca alçak post savunmasında Vidmarın arkasında iken hemen hiç bozamadı.Dorsey zararlısı bile bu iki alanda katkı veriyordu.

Yani piyasadaki seçenekler içersinde makul gözükenlerden birini aldık,hatalı transfer diyor değilim Konya maçından sonra da daha umutluydum ama çıplak gözle seyredince hiç ışık alamadım kendisinden inşallah bir an önce toparlanır play-offu direk etkileycek telafisi zor olan maçlar oynuyoruz çünki
 
Instagram foroğrafının altında yapılan yoruma verdiği cevap bile umut verici.

gsbasketbolgunlugu: We believe that you'll be better.

bernardjame5: @gsbasketbolgunlugu still trying to get my rhythm with the team. Haven't even come close to typical performance for me but it's coming.
 
3 maçınıda izledim, ben surat ifadesine çok takmıyorum, micov'da ilk defa dün güldü lasme üçlük artıktan sonra. Chuck gibi kendisi yaratabilen bir oyuncu olmadığı için adaptasyon süreci hala devam ediyor. İki ay civarı basketbol oynamadan geldi ve ondan çok daha hazır uzunlara karşı mücadele ediyor. Ben özellikle savunma ve rebound konusunda bir standardı yakalıyacagını düşünüyorum. Dorsey iyi yaptığı işlerle bile bence takımın birlikteliğine zarar veriyordu, james ise takıma girmek için çabalıyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bir tane adam akilli pivotumuz olmadi kurusun hesabini yapmaktan,yoneticilerin aciz transfer politikalarindan....Adam akilli skorer sutor guard ve pivot alacaksin kardesim yonetici isen,elini cebine sokacaksin. Biz de boyle ha iyi cikti, Ha bu mac alisma donemi..Neyin ne oldugu belirsiz oyunculardan medet umacağız sozde...pes.
 
İstisnasız her savunmada pozisyon hatası yapıyor,ayakları inanılmaz yavaş
Kollarının uzunluğu sayesinde hasbelkader yaptığı bloklarla iyi savunmacı sayılacaksa ben yokum.İkili oyun savunmasına dair herhangi bir fikri yok maalesef
Herhangi bir TBL takımında süre bulabileceğini sanmıyorum

Nba dönemini çok izlemedim,yorumuna güvendiğim arkadaşlardan da olumlu yorumlar var hakkında ama bana her geçen gün daha da negatif gelmeye başladı maalesef.Umarım form sorunudur ki bana kalite sorunu gibi görünüyor
 
Yorumlara bakarak umutlanmıştım. Malesef bizim aradığımız hiçbir özellik arkadaşda yok. Hiç ışıkta görünmüyor ilerisi için inşallah utandırır bizi.
 
Son yıllarda pivot seçimlerimiz enkaz resmen bu enkazın bir parçası da bernard sanıyorum arayıp-tarayıp buluyoruz ciddi manada da uğraşıyoruz almak için sonuç ne sonuç yine başarız bir oyuncuya saçılan boş paralar.
 

Üst