Bilgisayar Oyunları | Öneriler ve Yorumlar

Fırat Gençtürk' Alıntı:
Nba 2k9 da alley oop yapmasını bilen varmı?

Aynı şeyi ben de sormayı düşünüyordum.Rakip çatçut alley-oop yapıyor biz bakıyoruz :)

Bu arada strateji oyunu sevenler için de Empire Total War diyorum başka birşey demiyorum,mükemmel bir oyun.Total War'un önceki serilerini oynamayan arkadaşlar için öğrenmesi bayağı zordur ama.

Ps'de oynayanlar için daha kolay Allay-oop yapmak. Ps için sprint tuşu+stick up+pas tuşu ile alıyor ama pas atacağınız oyuncunun altında gri bir çember olması lazım bunun anlamı sağlıklı pas atabilirisiniz.
Klavye için ise oyunun aynı şeyler geçerli fakat ben kendime kolay gelecek şekilde değiştirdim o yüzden ortak nokta bulmak zor. Sizde oyundaki gamepad ayarlarına girip oradan halledin.

Arkaşlar bende 2k9 u ps3 te oynuyorum. İçerden şutör adam perdelemeden çıktığı anda direk topu alır almaz şut atmayı bi türlü beceremedim.Bunu hangi tuşlarla yapıldığını bilen bi arkadaş varsa acil yardımlarını bekliyorum :p

Tolga Erin' Alıntı:
Arkaşlar bende 2k9 u ps3 te oynuyorum. İçerden şutör adam perdelemeden çıktığı anda direk topu alır almaz şut atmayı bi türlü beceremedim.Bunu hangi tuşlarla yapıldığını bilen bi arkadaş varsa acil yardımlarını bekliyorum :p
Şuta bas, eğer hemen olmazsa biraz uzun bas şut tuşuna. Şut tuşundan başka bir çare yok buna...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Tolga Erin":3moqfwm9]Arkaşlar bende 2k9 u ps3 te oynuyorum. İçerden şutör adam perdelemeden çıktığı anda direk topu alır almaz şut atmayı bi türlü beceremedim.Bunu hangi tuşlarla yapıldığını bilen bi arkadaş varsa acil yardımlarını bekliyorum :p
Şuta bas, eğer hemen olmazsa biraz uzun bas şut tuşuna. Şut tuşundan başka bir çare yok buna...[/quote:3moqfwm9]

Zaten şut atmak için başka çare olmadığını bende biliyorum. Ama adam perdelemeden çıktığı anda kare tuşuna basarken aynı zamanda bir tuşada daha basman gerekiyor.O tuşu bilen warsa YARDIM !!! :p :p

Tolga hiç öyle bir şey başıma gelmedi şimdiye kadar. Adam perdeden çıkar sen şuta basarsın, şutu gönderir. Ben oyunu ilk ooynadığımdan beri aynısını yapıyorum, daha şut atmamazlık hiç olmadı.

Eren alley-oop yapmayı denedim ama senin dediğin gibi denedim olmadı.Başka bi sitede post up tuşuyla pasa birlikte basınca oluyor denmişti onu denedim bir sefer oldu ama gerisi gelmedi.Senin dediğin yöntemi bi daha anlatsana.Shoot Stick Up+Pas+Sprint tuşlarına basmamız gerekiyor?

Nba 2k9 oynuyorum bazı özellikleri cok güzel bazı seyler var adamı çileden cıkartıyor ya örnegin alley-oop yapamıyorum

nba2k9u aldım oyun çok ama çok güzel ama serbest atışı atamıyorum nasıl atacağım son saniyelerde 10sayı vardı serbest atış yüzünden 2sayı ile zorla kazandım:D

Okan valla oyuncunun atış yüzdesine bağlı bide nasıl anlatsam ne fazla basılı tutacaksın nede az orta kararında bırakacaksın anca öyle giriyor

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
nba2k9u aldım oyun çok ama çok güzel ama serbest atışı atamıyorum nasıl atacağım son saniyelerde 10sayı vardı serbest atış yüzünden 2sayı ile zorla kazandım:D
Okan evde klavye ile oynuyorsan şuta basınca top havaya kalkmaya başlıyor. Bazı oyuncular göz hızasınada topu elinden çıkartıyor, bazı oyuncular ise kafa seviyesine gelince çıkartıyor. Mesela Hedo'da şuta bastıktan sonra topu kafasına kadar kaldırmasını bekleyip şuttan elini çekeceksin. Howard'da ise göz hizasına gelince top hemen kaldıracaksın tuştan parmağını. Ps kolu ile oynuyorsan sağ analog tuşunu aşağı indireceksin yine göz veya baş hizasına top gelince bırakacaksın analoğu.
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Eren alley-oop yapmayı denedim ama senin dediğin gibi denedim olmadı.Başka bi sitede post up tuşuyla pasa birlikte basınca oluyor denmişti onu denedim bir sefer oldu ama gerisi gelmedi.Senin dediğin yöntemi bi daha anlatsana.Shoot Stick Up+Pas+Sprint tuşlarına basmamız gerekiyor?
Gazenfer bugün paraya kıydım ps kolu aldım eve. Akşam kesin cevabı ulaştırım sana :) :)