BSL 2. Hafta | Galatasaray Ekmas 85-81 Manisa Büyükşehir Belediyespor

Yaptığımız 3 faulün hepsi atış halindeki oyunculara, tilt oldum şu işe. Millet daha potaya gitmeden faul yapıp durdurur biz adamlara beleş sayı veriyoruz.
 
Russell 0/2 yaptı hücum ribaundu aldılar bir daha hücum yaptılar Russell turnike ile buldu sayıyı. pivot alın şu takıma yalvaralim mi napalim ya.
 
Roberson pazara yolladı bizim siyahi Göksenin'i ve 3'lüğü yolladı. Yeboah safi zarar, düşmanımda bile istemem böyle kolsuz bir oyuncuyu.
 
Kurulan takıma yapılan eleştiriler çok hafifmiş. Şu takıma çok daha ağır eleştiriler yapılmalı. Kadro sil baştan kurulup gerçekten bu mu tercih edilmiş?
 
faul haklarımız dolmadı ama 4 faul yaptık, 4'ünde de atış kullandılar. kafayı yersin ya 5 sayı buldular şu faullerden.
 
12-20 geride kapattık.

Faul hakkımızı gittik hep atış halindeki kişilerde doldurduk, rezillik. Luther gidip Buğrahan'ı arkasına alıyor, Buğrahan'ın yapması gereken Luther topu alır almaz faul yapmak ama gidip atışta faul yapıyor. Oyun okuma 0.
 
Martin'in form tutması uzun zaman alacak. Form tutana kadar asıl süreyi Sadık almalı. Ama öncelikle takımın tek gerçek skoreri Walden ilk 5 başlayıp daha fazla süre almalı.
 
Yeboah falan komedi şuna bak, pivot ihtiyacı varken haliloviç aldıran hocayı 1 dakika tutmam bu takımda. Yeboah ve haliloviç alırken menajer abilerine mi sormuş acaba merak etim.
 
geçen haftaki galibiyet çoğu insanı yanıltmış olabilir ama bu kadro verimsiz kurulan bir kadro. net 2-3 değişiklik gerekiyor. kazansak da fikrim değişmeyecek
 
Büyük Galatasaraylı Buğrahan girdiğinden beri tek olumlu hareketi yok. Takımı Göksenin'le birlikte 2. baltalayan kişi de kendisi.
 
10 tane yabancıyla oynamıyorsan rol oyuncusu olsun diye yabancı alamazsın özellikle de bu bütçelerde.
Halilovic-yeboah kesinlikle değişmeli. senin bütçen beşiktaştan fazla ama çok verimsiz kullanmışsın
 
Küme düşme adayı olan Merkezefendi'yi herkes yener. Yen bakalım yabancıları iyi olan Manisa'yı da görelim.

Daha 2. çeyreğin yarısına gelmeden 11 sayı fark yedik. Takım hücum edemiyor, sürekli "savunma takımı" diye saçma bir şekilde övülen takım savunmada delik deşik. Oynat bakalım kolsuz, cılız, skor potansiyeli olmayan yabancıları.
 
Hücum çok zorlama gidiyor. Martin'in boyalı alanla pek alakası yok. İyi bir 3 lukcu de değil. Yeboah 2 basit top kaybı yaptı. Topsuz oyun zayıf. Sadece savunmayla bir şey olmaz.
 
Tuttuk gene atış halindeki adama faul yaptık, bu sefer basket faul oldu. Mitrovic daha 5 saniye öncesinde faul yapın diye uyarmıştı üstelik. E sen kaşından koç, böyle oyun zekası olmayan kişileri aldıran sensin, ağlamayacaksın.

Bu arada Buğrahan bugün diğer günlere göre hücumda daha iyi, şut kullanmadığı sürece göze batmıyor.
 

Üst