BSL 2. Hafta | Galatasaray Ekmas 85-81 Manisa Büyükşehir Belediyespor

hocanın çok doğru yaptığı bir şey varsa o da Göksenin'den aldığı verim. takımda olumlu olan tek şey onun oynadığı oyun, onun dışında mokoko maalesef. Russell içimizden geçiyor tabiri caizse.
 
Ben artık savunma değil hücum izlemek istiyorum. Geçen sene'de pistiolis savunma savunma dedi yine sezon çöp oldu. Bu seviyelerde iyi bi hücum takımı olmak zorundasın. Yarı final yaptığımız sene misal.
Takımında kafası kırık ama heryerden skor atabilecek bi adamın olması lazım. Bizde hiçbirşey yok.
 
Aferin Göksenin, aferin halilovic. Halilovic'in basketten sonraki hırsı aşırı mutlu etti beni aslanım benim. Bide savunmada tehdit olsan...
 
hocanın çok doğru yaptığı bir şey varsa o da Göksenin'den aldığı verim. takımda olumlu olan tek şey onun oynadığı oyun, onun dışında mokoko maalesef. Russell içimizden geçiyor tabiri caizse.

Pistiolis de ilk geldiği zamanlar Göksenin'den iyi performans alıyordu. Göksenin yeteneksiz ama en azından mücadeleci biri. Koç ısrarla aldırdığı Yeboah kazmasından verim alsın da görelim :)
 
3 atsa 5 yediriyor. Rakibin ortalama atlet uzunları yine pota altımızı paramparça ediyor şu hale bak... Sebebi; karşılarında kale alınacak atlet bir uzun olmaması. Sadece alınan ribauntları ve basılan poster smaçları izliyoruz. Basanlar da öyle Vesely ayarında falan değiller ha.
 
Cruz'un da 2 faulü var. İlk yarı bitmeden onu da 3'letsek mükemmel olur.
Kesinlikle. Cruz da maçın içine giremedi pek, çok yorgun belli. ikinci yarı maçın içine girmesine müsaade etmemek ve demoralize etmek lazım. bunun yolu da 3'letmekten geçiyor. Russell elbet bir yerde kesilir de bu adamlar devreye girerse işimiz zor.
 
Ulan Halilovic ne olurdu bi 6-7 cm daha uzun olsan. Bugün işin mücadele tarafında Göksenin'den sonra 2. sıraya Halilovic yazılır.

Göksenin tuttu Yeboah'a bile sayı attırdı, o derece büyük oynadı ilk yarı :)

İlk yarıyı 40-33 önde kapattık.
 

Üst