BSL 8. Hafta | Galatasaray Ekmas 80-82 Bursaspor İnfo Yatırım

Biraz akıllı kadro planlaması yapsak normal sezonu lider bile bitirebilirdik.Baktığın zaman ligde herkesin sıkıntıları var neredeyse.Bursa'nın durumu Trabzon gibi ligden çekilmek bile olabilirdi.Tofaş önüne gelenden 100 ve üstü yiyebiliyor.Telekom-Daçka kendi içinde sıkıntılarla lige girdiler.Efes'in sıkıntıları ortada.Karşıyaka Strasbourg'dan 15 sayı fark yiyor.Fenerbahçe yorgunluktan ligde Sestina falan oynatıyor.

Geçen sezon gibi bir örnek varken üstüne Efes-Fb 5 yabancıyla oynayacakken bunu değerlendireceksin.Değerlendiremiyorsan net beceriksizsindir.

Bursa evindeki maçlar harici her maça kazanabilirsem kazanırım mantığıyla gidecek.Bizim takım ise bu maçta bile güven vermiyor.Ne oyuncu bazında,ne koç bazında,ne takım olarak.Bizim hedef maçlarımız Bursa-Çekmece-Çağdaş Bodrum mu olacak ?
 
Radebaugh çok etkin başladı diye entry giriyordum tam, yorumcu da bunun üzerine yorum yaptı. Radebaugh iyi başladı maça maşallah diyelim.
 
ah muhaymin ah. yani zaten maç başı 5-10 dakika arası anca süre alıyorsun, şu maça ilk 5 başlamışsın eline geleni de at bir zahmet.
bunu yazarken göksenin girdi muhaymin'in yerine. atacaksın onları muhaymin.
 
az önce bir hücum yaptık, baştan sona dünyanın en komik hücumuydu şu hücumu stand up diye yedirirdin millete eline kağıt kalem al senaryo yaz şundan daha komiğini yazamazsın. öyle bir hucumdu.
 
O kadar kötü oynuyoruz ki yemin ederim gözlerim yoruldu. Oyun kurucumuz olmadığı için oyun kuramıyoruz ve saçma sapan hatalar yapıyoruz. Walden Radebough Yeboah la olacak iş değil.
 
Samet inşallah giderse kurtulur. Yazık çocuğa. Halilovic muhaymin oynarken Sametin suçu nedir. Walden denen arkadaşta boşuna alınmış. Harcanan paralara yazık olmuş.
 
Samet Geyik kadroda olup oynamayacaksa ve bir disiplinsizlik yaptıysa kadro dışı bırakın,açıklama yaparak.Eğer kadroda olacaksa ve süre alamayacaksa koçu yollayacaksınız.

Ne şiş yansın ne kebap yansın durumu ne zamana dek devam edecek ?
 

Üst