BSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Türk Telekom - Galatasaray Nef

Maçın sonucundan bağımsız olarak söylüyorum,bizim önümüzdeki sezon için yapacağımız ilk transfer pota altına atletik uzun almak olmalı.Ve asla Avrupalı olmasın.

Yemişim dışarıdan şutu olup pota altını domine edemeyen adamı.Yaptığın transfer tutarsa pota altınıda domine eder,savunmadada pota altını karartır.
 
hakemler masallah muthisler. spikerlere de bir şeyler fisildamislar herhalde her karardan sonra spiker ve yorumcudan hakem aklaması geliyor.
 
yahu yani 4 tane yabancı 1 tane sakat yabancı 1 tane çocuk 2 tane yerli ile mücadele ediyoruz, hakemler müsaade etmiyor mücadele etmemize. valla kafayı yiyeceğim ya, Telekom'un bizi elemek için size ihtiyacı yok cidden yok. tek başına Grant bize bedel, bide siz saçma sapan yönetim uygulamayin ya.
 
Ya bu Ennis daha ne yapsın ya,atıyor oyunda kalmamızı saglıyor,blokluyor gidiyor adam bomboş bitiriyor.1 pozisyonda 4 hücum ribaundu verdik,ribaund çekebilecek tek oyuncumuz var.
 
üst üste 4 ribaund aldıkları şu hucumun basindaki ribaundda mahir'e faul yapıldı ama hakem vermedi :D Devamında 2 kere daha denediler olmadı en son sestina sayıyı buldu. delirecegim yemin ederim delirecegim.
 
Son maçımız belki bu nedenle koçun denemeler yapması oyuncuların artilariyla eksileriyle sezon ortalaması bir formla yapabileceklerini göstermeleri de kazanmak kadar önemli.
 

Üst