Bugün...

harika 1 gundu okul takımına girdigimi ogrendim ve calısmalar dewam ediyor(secmeler olmadan sınıfla calısıyoduk :p) ilk macımız ayın 24 unde matepe merkez anadolu lisesiyle mvp ye adayım :D gunun en kotu gelisen olayı ise parkede kayıp ayagımı burkmam oldu olsun 2 gunde oynamayız herkese ii akssamlar
 
Sonuçları pek iç açıcı olmayan 3 yazılının üstüne,gelecek haftaki 3 yazılıya çalışıp ödevleri yapmam gerekiyor.Akatlar'dan alınacak galibiyetin vereceği morale fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum.
 
Bugün öğlenleyin Migros - BJK bayanlar maçına gittim Önder abiyle. Zaten gitmemin amacı, kendi adıma, Önder abiyle beraber olabilmekti. Nitekim maç genelde BJK'nin farklı üstünlüğü ile geçtiği ve dolayısıyla çok izlenilesi olmadığı için, baya bir sohbet ettik. İyi de oldu, kendisine teşekkürlerimi ileteyim. Zaman nasıl geçecek diye düşünüyordum. :)

Akabinde eve geldim. Arkadaşlar geldi ve FB - BJK maçına gittik. Beşiktaş sağolsun istedeğimizi yerine getirerek yüzümüzü kara çıkarmadı. :)
 
Herkesin yamulduğu Reading sınavından -28 kişiden 11'i zayıf aldı- 68 aldım,68 almama ilk defa bu kadar sevindim. :) Gsbasket ailesinin sınavları güzel geçiyor anlaşılan. ;)
 
olimpiyattan sonra şifayı kaptık..hasta..ama bilgisaray dersindeyim :))
 
koruyucu bantları aldılar :D

odamı temizledim bugun ...
içerden ev arkadaşım bagırıyor avrupa yakası başlıyomuşş
çarşamba akşamlarını seviyorumm
 
Hep derslerden bahsedilmiş.

Ben de bugün (biraz önce), ilk vizemin notunu öğrendim; 70. :)

Gülüyorum; çünkü benim gibi tembel birisine, bu not çok. :p
 

Üst