Türk Telekom'dan anca sponsor olur. Birleşmek için altyapı ve üstyapı planlamasında bize katacakları bir şey olması lazım.
Keşke Eczacıbaşı basketbola bizle birlikte geri dönse.
Keşke Eczacıbaşı basketbola bizle birlikte geri dönse.
Aslında seneye Mahalbasic´i alsak ben bu sezon çok beğendim. Telekom birleşmesi için bizim aklı başında yöneticilere ihtiyaç var. Şu şubeye yapılacak o kadar şey var ki doğru proje ile Eczacıbaşı bile ikna edilir. Başka başka kaynaklar bulunur vs yeter ki aklı başında şubeyi önemseyen zihniyet olsun. Bir yapı oluştursun. Biz basketbolu maalesef günlük yaşıyoruz...Heveslenip hayal kırıklıgı yaşamak daha üzücü olur. O sebeple ortalama bir bütçe ile eldeki kadro korunup 2 takviye yapılsın kafi..
Alın artık şu Vidmar'ı!!!
Arkadaslar benim anlamadigim nokta,biz eurocup i kazandik diyelim,diger sene euroleague e gittik.Peki ondan sonraki sene ne olucak.Mademki lig basarilari hesaba katilmayacak,eurocup a gerimi dusucez?
Ben kendisinden böyle bir açıklama beklerim doğrusuBaşkan bu akşam TRT spor daydı. Basketbol konusunda da bir şeyler söyledi. Benim şöyle bir şey dikkatimi çekti. Bu sene bütçe düşmesine rağmen takım başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor ya bu başkanı çok etkilemiş ve kendisinde bütçe ne kadar düşerse o kadar başarılı olunur gibi bir izlenim oluşmuş. Enteresan!
Öncelikle, yanlış anlaşılmasını istemem Galatasaray'lıyım,ama Anadolu Efes'in durumuna üzülüyorum.Yıllardır harcanan para ve emekler.Boş tribünlere oynanan maçlar.Bu akşam kendi açılarından sezonun en önemli maçına çıktılar.Çeyrek finali çoktan garantileyen, pota altındaki en önemli oyuncusu sakat olan, Fener takımına karşı kaybettiler.Şu kadro çeyrek finali bile göremiyor.Basketbolda seyirci baskısının ne demek olduğunu, bizim takımdan iyi kimsenin bilebileceğini sanmıyorum.Nice kazanılmaz maçlar kazandık taraftarımız sayesinde ,oyuncularımız daha motive çıkıyor maçlara biliyorlar ki beklenti büyük.İtici gücün farkında herkes.İşte Efes yıllardır taraftar olayını çözemedi.Tuncay Özilhan Bey'in belki çok umurunda değil,kendi reklamını en iyi şekilde yapiyor yıllardır.Para harcaniyor en iyi oyuncular,koçlar getiriliyor ama ötesi yok.90'larda Efes,Ülker daha eskilerden eczacıbaşı,Ülker bu işin böyle gitmeyeceğini düşünüp fenerle birleşti.Kendi maddi güçleriyle ,Fenerin taraftar gücünü harmanlayıp yerel ligde ve avrupa liginde şampiyonluklar kovalayan bir takım yarattılar ve bugün neredeyse avrupada zirvedeler istedikleri oyuncuları alabiliyolar şahane bir salonları var.
İşin bizi ilgilendiran kısmına gelirsek,takımımızın halinden tabi ki çok memnunum fakat her sene çalkantılar içinde geçiyor.Kısıtlı imkanlarla büyük başarılar yakalamamıza karşın,bütçe düşürülecek,seneye hedef küçültücez,takımı küçültücez gibi tuhaf bahanelere maruz kalmamamız için artık kesin bir çözüm gerekiyor.Elimizde Ergin Ataman gibi bir koç var, bence oda hep diken üstünde seneye ne olucak acaba diyerek geçiriyor sezonu.Yeri geldi 7 kişi fener maçına çıktı oyuncular kaçtı vs.Bu kadar zorluğa rağmen büyük başarılar kazanıyor.Ergin Hoca, Efes camiasında sevilen ve sayılan bir kişilik, olası bir birleşmede,çok avantajlı oluruz bu bakımdan.
Yıllardan bu birleşmenin olabilirliği yada olamazliği hakkında çeşitli haberler duyuyoruz,okuyoruz.Tuncay Özilhan Beşiktaşlı,olmaz diyenler var,isim konusunda anlaşamıyolar diyenler var,Efes önde benim olsun istiyormuş''Efes Galatasaray'' şeklinde bizimkiler bunu kabul etmediğinden anlaşma olmuyormuş gibi şeyler.Gerçek anlaşmazlıklar nedir bilenler varsa aydınlanmak isterim.
Son olarak gönlümden geçen sadece ''GALATASARAY'' olarak kalması, ama kulubün genel manada, içinde bulunduğu zor durumlardan ötürü çok zor görünüyor bu olay.Bu birleşmeyi yapıp Ergin Hocayla 10 yıllık mukavele imzalanması gerekiyor bence.Galatasaray ve Anadolu Efes için en hayırlı durumun bu olacağı kanaatindeyim.