Bu yönetim anlayışı ile gelecek sezon bütçe 3-4 milyondan yukarıya çıkmaz.Oda Eurocup'ı alır Euroleague'e katılırsak.
Geçen bir gazetede çıkmıştı bugün de Sporcope haber yapmış. Kesin doğru diyemem ama doğru olduğunu tahmin ediyorum.Rakamların kaynağı neresi acaba ?Davis ve Jerrels yok mesela .Dorsey ve İzzet de sezon bitmeden gitti
Rakamlar doğru isemDusan'a verilen 230 bin dolara İzzet'e verilen 700 bin liraya yazık olmuş.Dusan sezon basında da gelmedi üstelik.Yine rakamlar doğru ise Schilb ve Green'in 500 binin altıda aldığını doğru tahmin etmişim ama Schilb 300-350 alıyordur diye düşünüyordum ben
Rakamların kaynağı neresi acaba ?Davis ve Jerrels yok mesela .Dorsey ve İzzet de sezon bitmeden gitti
Rakamlar doğru isemDusan'a verilen 230 bin dolara İzzet'e verilen 700 bin liraya yazık olmuş.Dusan sezon basında da gelmedi üstelik.Yine rakamlar doğru ise Schilb ve Green'in 500 binin altıda aldığını doğru tahmin etmişim ama Schilb 300-350 alıyordur diye düşünüyordum ben
Kesinlikle..6 milyon civarı bir takımla buralarda olmak büyük başarı analarının ak sütü gibi helal olsun aldıkları paralar.
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzzet, Şafak ve Göksenin'in TL ile yazıldığı için yüksek meblağ gibi gözüküyor. Liste doğru o yüzden.Izzet 700 bin, Şafak 650 bin, Sinan 900 bin, Goksenin 990 bin alıyor bu listede.
Ama Micov 650 bin, Schilb ve Calebb 400 bin ve Eric 700 bin almış gözüküyor.
Hiç inandırıcı gelmedi bana nedense.
Çok saçma geldi bu rakamlar.
Hemde çok...
Rakamlar doğrudur diye düşünüyorum,zira konuşulan aşina olduğumuz rakamlarla hem tutuyor,hem de evrak ciddi bir evraka benziyor,belki genel kurul üyelerine verilen bütçeyle ilgili bilgilendiren evraklardan olabilir.
Diğer yandan bilgilerimizle de örtüşüyor aslında,Lasme'nin 1.000.000 dolar aldığını,mccollum'un 700.000 dolar aldığını,Dorsey ile anlaşmanın 650.000 dolar olduğu gibi detayları zaten transfer aşamalarından da biliyorduk.Arroyo varken 1.750.000 dolar aldığı vs' de bildiğimiz şeylerdi.
Ben anlaşmaları genel olarak mantıklı buldum,Micov'un ücreti çok iyi mesela,sıkıntılar olduğunda indirimi kabul eden oyunculardan biri olduğu da söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.İzzetin ücretini yüksek buldum zaten ayrıldığı için tahminimce bir kısmını alıp ayrılmıştır.Lasme çok iyi oyuncu evet ama ilerleyen yaşı da göz önüne alındığında eğer sözleşme uzatırsak 800.000 dolar gibi bir rakam daha mantıklı olacaktır.Sene başında da Lasme'nin ücreti biraz yüksek gelmişti bana ama karşılığını da veriyor kuşkusuz.
Diğer taraftan sinan evet çok iyi bir oyuncu evet kaptan ama ücreti çok yüksek,Şubede mali krizlerin çok ciddi boyutta yaşadığı dönem Sinan indirime gitmeyi kabul etti mi etmedi mi hatırlamıyorum.Merak ettiğim nokta Sinanın indirim yapılmış sözleşmesi mi 900.000 dolar,eğer öyleyse daha önceki kontratı 1.1 1.2 filandır,bunlar da oldukça yüksek rakamlar.
Aynen dorsey 650 bin de yazıldı,mccollum 700 bin de yazıldı,hatta ismail şenol yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Lasme için de 1 milyon dolar öngörülen/yazılan bir rakamdı.Dorsey'in 650 bin aldığı medyada da yer almıştı ilk anlaştığımızda.