Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Salon: İ.B.B. Zeytinburnu Spor Kompleksi
Tarih: 18 Aralık Cumartesi
Saat:18.00

Büyük maç geldi çattı. Evet "GsBasket"; bunun için doğdunuz ve o gün bu gün :)

1-Aykun Alan
2-Arda Ezer
3-Levent Öktener
4-Emre Sarp Kocaoğlu
5-Emre Doğan
6-Erdal Avcı
7-Doğan Sağlam
8-Deniz Baskın
9-Furkan Şenbabaoğlu
10-Ömer Horzum
11-Semih Ural
12-Bülent Çelik
13-Tolga Kaplan
14-Emre Özcan

Not: Maçtan önce salon boş. Erken gelenler antrenman yapabilirler.

Salonun Adresi : İ.B.B Zeytinburnu Spor Kompleksi. Prof. Muammer Aksoy Caddesi No:15 Telsız. Zeytinburnu Stadı Yanı.

İrtibat:555-232-36-11

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Cumartesi 13:00 da Erkekelrin 15:00'da kadınalrın maçı var. muhtemeen 17:30 ve sonrası bir organizasyon olrusa ve bu daha önce oynadığınız Zeytinburnundaki salon olursa katılım üyksek olur diye düşünüyorum. Kadın maçı esnası takım için hazırlıklarda yapılır:)

Sühan Cem' Alıntı:
Cumartesi 13:00 da Erkekelrin 15:00'da kadınalrın maçı var. muhtemeen 17:30 ve sonrası bir organizasyon olrusa ve bu daha önce oynadığınız Zeytinburnundaki salon olursa katılım üyksek olur diye düşünüyorum. Kadın maçı esnası takım için hazırlıklarda yapılır:)

Sanırım en uygun saat 18 gibi duruyor. Karşı tarafa da uyarsa bu saatte karar kılarız. Zaten o salonda öğle saatlerinde halka açık spor aktiviteleri oluyor. Bu sefer eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. Sonra çok geç oluyor.

Sühan Bey, bu sefer kaçmak yok. Sizi de salonda görmek istiyor bu gençler.

%99 İhtimalle geliyorum umarım kadroda bana yer vardır. :)

Yazdığınız, yönettiğiniz forumun hakkını verin; yenmeden gelmeyin! : )

Galibiyet primini merak ediyorum ben :p Malum bu aralar Servet Stayla takıldığım için önemli bir etken benim için bu :p

Sylvia ve Şampırt transferiyle rahat kazanırız.

Ben anlamam basketten ama işim olmazsa izlemeye gelmeye çalışacağım. Arda Ezer ve Murat İnal' dan katkı bekliyoruz.

Şu an Emre , Aykun , Erdal , Doğan , ben varım etti 5. Dah bu işin Semih abisi , Furkan'ı da var diye düşünüp 7diyorum ben bu rakama. Üstüne Savaş Karadağ ve Murat İnal takviyeleri bekliyorum ben takıma tecrübe açısından. Bir de herkes Arda Ezer diyor başka bir şey demiyor. O zaman çok daha gülü oluruz. 10 kişi ederiz böylece. Bari 12ye tamamlayalım :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Şu an Emre , Aykun , Erdal , Doğan , ben varım etti 5. Dah bu işin Semih abisi , Furkan'ı da var diye düşünüp 7diyorum ben bu rakama. Üstüne Savaş Karadağ ve Murat İnal takviyeleri bekliyorum ben takıma tecrübe açısından. Bir de herkes Arda Ezer diyor başka bir şey demiyor. O zaman çok daha gülü oluruz. 10 kişi ederiz böylece. Bari 12ye tamamlayalım :)

Emre Doğan gelir bakarsın.

Onu bunu geçte paralellikte Mustafa Sarp olarak nasıl primi konuşmadan bu kadar ileri gidiyorsun pes diyorum sana Deniz.Yakışıyormu bu kadar karakter sahibi olmak :p

Karşı takımı tanımıyorum ama www.gsbasket.org olarak ismimize yakışır bir kadro kurup mücadale etmemiz lazım.

Kadroyu kimler ne şekilde kuruyor? Bu konuda belirgin bir yorum var mıdır?

Levent Öktener' Alıntı:
yenilmemek lazım.. spree'ye haber uçurmak lazım.. :)

Sen yaşıyor musun ya?

Bana kalırsa öncelikle bu maçlarda forumda aktif olarak yazıp çizen ve bu organizasyonlara kafa yorup organize eden arkadaşlar forma giymelidir.

Pek tabi bütün bu dediklerim rakip takımlar için de geçerli. İki dakikada bir nick v.b. oluşturup sitelere apar topar üye yapılan dış güçler maçın havasını ve esprisini kaçırır.

Bu arada bu başlığı okumadan önce gün içinde Önder Çiçekoğlu ile telefonda görüştüm. Cumartesi günü Levent Öktener ile beraber en azından ortama iştirak etmeye geleceğiz. Artık yer olursa 1-2 şut atarız :)

Arda abi zaten siz sitenin 241254325235235135 senelik üyelerisiniz oynamak isterseniz tabi ki oynarsınız gelmeyin ya da oynamayın deme gibi bi durumumuz zaten olamaz kesinlikle. Aksine gelişinizle güç kazanırız. Tecrübeli oyuncu eksikliğimiz giderilir hem :)
Neyse böyle katılım olacağını görmek güzel. Geniş rotasyon , şişmeyen dalaklar demek , ağız ve burundan nefesler demek. Çok deli konsantre oldum vallahi sözlükten korkmayın sağlamsa sağlamlar yeter ki içinizdeki ruha güvenin 8) Gsbasket sizi zaten yükseğe çıkaracaktır. 8)
Ayrıca Doğan böyle Servetti Sarptı filan iyi hoş da millet okuyo bunları dışardan sonra bi gün okula gittiğimizde dalga geçmesinler bizle :) adamlar Galatasaray'dan gider bizim adımız yine gitmez filan aman diyelim yani... Prim konusunda Sühan Cemden bilgi aldım yarın paylaşacağım takımla prim olayını. Buraya yazamam malum basın takip ediyor ;)

Sahadaki oyunumuzla bu sıfatlardan kurtulmasını biliriz biz Deniz. ;)

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Sylvia ve Şampırt transferiyle rahat kazanırız.

Ben anlamam basketten ama işim olmazsa izlemeye gelmeye çalışacağım. Arda Ezer ve Murat İnal' dan katkı bekliyoruz.
Futboldan anlıyor muydun?
:D

Gsvoleybol.org olarak yönetim kurulunun aldığı kararda "biz bu maçın galibi ile oynayacağız."

Kamoyuna duyurulur.