Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Forumdaki bu havayı görmek beni çok mutlu etti. Zaten herkes burada söylediklerini sahada uygulasa +30 olur :)

GsSözlük maç için 5 kişi çıkartmış. Onlara bu maç için günlerdir hazırlanıyoruz. Bench, coach bile bulduk diyince biraz ürktüler ne yalan söyleyeyim :) Bu tip psikolojik maçlar sahadan önce saha dışında kazanılır. Ben buna inanıyorum :) Öte yandan karşı taraftan bir kaç tane salon önerisi geldi. Maç muhtemelen saat 18.00 civarı, Zeytinburnu da oynanacak.

Ayrıca maç için görüştüğüm kişinin Business League'de mücadele ettiğini de sözlerime eklemek isterim.

Arda EZER' Alıntı:
Karşı takımı tanımıyorum ama http://www.gsbasket.org olarak ismimize yakışır bir kadro kurup mücadale etmemiz lazım.

Kadroyu kimler ne şekilde kuruyor? Bu konuda belirgin bir yorum var mıdır?

Arda Bey, sizinde söylediğiniz gibi, öncelik daha önce zaman ayırıp bu organizasyonlara katılmış olan arkadaşlarımızda. Onun dışında tabii ki gelen herkes oynayacak ama bu hususta birazda karşı tarafın durumu önemli. En azından ilk 5'ler karşı tarafa size olarak ezilmeyecek oyunculardan oluşmalı. Match-up'lara göre ilk 5 çıkar, ondan sonra belirli sürelerde herkes birbiriyle değişir. Herkes maça gelirken egosunu evinde bırakırsa maç içerisinde amatörce "ben girdim, sen çıktın" münakaşaları olmaz.

Burak Eyvel' Alıntı:
Gsvoleybol.org olarak yönetim kurulunun aldığı kararda "biz bu maçın galibi ile oynayacağız."

Kamoyuna duyurulur.

Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak karşımızda duramazsınız Burak. Baştan söyleyeyim :)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Önce voleybolla olsa iyi bir antreman olurdu ama neyse elimizden geleni yaparız.

1 haftadır gsvoleybolda başlık açıp ama en son mesaj bana ait, yani ilk mesaj :)

Arda EZER' Alıntı:
Bu arada bu başlığı okumadan önce gün içinde Önder Çiçekoğlu ile telefonda görüştüm. Cumartesi günü Levent Öktener ile beraber en azından ortama iştirak etmeye geleceğiz. Artık yer olursa 1-2 şut atarız :)

Şaka bir yana saha dışında da desteğe ihtiyacımız olabilir. Ne kadar çok taraftar gelirse, o kadar coşkulu oynarız. Malum ev sahibi konumundayız.

Bu arada, şu ana kadar ki kadro itibari ile sağlam bir guard'a ve iyi bir center'a ihtiyaç olduğu ortaya çıkıyor.

Bende Macvan ve Haislip'i GS basket üyesi yapıyorum Perşembe'ye kadar. Cuma üyeliği onaylanmış Cumartesi maçta olur :))

Sühan Cem' Alıntı:
Bende Macvan ve Haislip'i GS basket üyesi yapıyorum Perşembe'ye kadar. Cuma üyeliği onaylanmış Cumartesi maçta olur :))
Sühan Hoca, doğum belgelerini filan eksiksiz getirin. Sonra yetişmezse, forum üyeleri önünde bizi suçlu ilan etmeyin, o sizin beceriksizliğiniz olur.

Yeni isimlerin forum üyeliğine taş koymak için fırsat kollayan yöneticiler var burada. İçimizdeki gssözlükçüler!

Bir aksilik çıkmazsa mutlaka izleyici olarak yerimi alacağım. Halı sahadan sonra şimdi de basketbol maçı. Zevkli olacak gibi. Ayrıca bu organizasyona katılmak için illa oynamaya gerek yok, tribünlerin dolu olması da önemli :) İmkanı olan herkesi mutlaka bekleriz tribüne muhabbet etmeye.

Aykun Alan' Alıntı:
Bu arada, şu ana kadar ki kadro itibari ile sağlam bir guard'a ve iyi bir center'a ihtiyaç olduğu ortaya çıkıyor.

Guard ve pivot iyi olur gerçekten zira aksi taktirde Furkan ile Semih Ural muhtemelen maç sonunu çıkartamazlar orada duaları okur parkelerin altına güzel bir yer yaparız :p

Oyle keyifli bir adım ki bu,
zira daha mevsimi gelmeden meyve vermesi gibi ektiginiz tohumun.
Üstelik umuda dair ufuk da cok yukarılarda degilken,
halbuki bir kac kücük adımdan sonra, köseye cekilebilme hakkı veriyor sana ortadaki potansiyel.

Yenin sözlüğü, panabasketi getirelim karşınıza,
güzel şeyler de oluyor hayatta bazen..

Arda EZER' Alıntı:
Karşı takımı tanımıyorum ama http://www.gsbasket.org olarak ismimize yakışır bir kadro kurup mücadale etmemiz lazım.

Kadroyu kimler ne şekilde kuruyor? Bu konuda belirgin bir yorum var mıdır?

Sayın admin,
Futbol takımımızı Önder Çicekoglu kurduguna göre, basket takımı da sana düsüyor haliyle, yoksa Önder bey kendisine sorumluluk bicebilir, ki bunu hiçbirimiz istemeyiz.
Şortunu çekip gelmiş insanların arasından seçim de yapılır zaten sahada, tanjevic usulu bir rotasyonla..

Macvan'ı getirelim dedik hemen panik düğmesine basmışlar sanırım Maccabi'ye gidiyormuş Macvan (ciddi haber)

Arda Ezer'in aradığımız pivot olacağına dair bir his var içimde. Maçın en skoreri de Erdal Avcı olacaktır. Garbage Time da çok sayı attırır bu takım Erdal'a:)

Sühan Cem' Alıntı:
Macvan'ı getirelim dedik hemen panik düğmesine basmışlar sanırım Maccabi'ye gidiyormuş Macvan (ciddi haber)

Arda Ezer'in aradığımız pivot olacağına dair bir his var içimde. Maçın en skoreri de Erdal Avcı olacaktır. Garbage Time da çok sayı attırır bu takım Erdal'a:)

Maç neden Garbage Time'a düşsün ki. O kadar mı umdudunuz yok :)

Sühan Cem' Alıntı:

Afedersin abide skorerliği kimseye kaptırmam onu belirteyim :p

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1p5zb4ek]Macvan'ı getirelim dedik hemen panik düğmesine basmışlar sanırım Maccabi'ye gidiyormuş Macvan (ciddi haber)

Maç neden Garbage Time'a düşsün ki. O kadar mı umdudunuz yok :)[/quote:1p5zb4ek]

Tam tersi Aykun, 3. periyot maçı kopartırız diye dedim ben:)

Doğan Sağlam' Alıntı:
Afedersin abi de skorerliği kimseye kaptırmam onu belirteyim :p

Sen bakalım forma alacakmısın! Antrenmanlara gelme, Avcılar sahilde gezerken muhabirlere yakalan, ohh kebap iş!!

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":sz1o3zk2]Macvan'ı getirelim dedik hemen panik düğmesine basmışlar sanırım Maccabi'ye gidiyormuş Macvan (ciddi haber)

Afedersin abide skorerliği kimseye kaptırmam onu belirteyim :p[/quote:sz1o3zk2]

İnşallah Doğan. Sen bizim skor yükümüzü çekiceksin. Seninle pick and roll oyunlarla skor üreticez. Sana benden en az 10 asist sözü. Tabi aynı oyunu 10 kere yerlerse :)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":z9af0116]Afedersin abi de skorerliği kimseye kaptırmam onu belirteyim :p

Sen bakalım forma alacakmısın! Antrenmanlara gelme, Avcılar sahilde gezerken muhabirlere yakalan, ohh kebap iş!![/quote:z9af0116]

Açık ve net söylüyorum takımı sabote ederim,Sözlüğe transfer olur sırlarınızı,setlerinizi ifşa ederim,oyuncu özellekleri sayfa sayfa teslim ederim :p

Aykun Alan' Alıntı:
İnşallah Doğan. Sen bizim skor yükümüzü çekiceksin. Seninle pick and roll oyunlarla skor üreticez. Sana benden en az 10 asist sözü. Tabi aynı oyunu 10 kere yerlerse :)

Yediririz yahu ne olacak karşımızdakilerde profesyonel oyuncu değil ya :p

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":11g8h52i]İnşallah Doğan. Sen bizim skor yükümüzü çekiceksin. Seninle pick and roll oyunlarla skor üreticez. Sana benden en az 10 asist sözü. Tabi aynı oyunu 10 kere yerlerse :)

Yediririz yahu ne olacak karşımızdakilerde profesyonel oyuncu değil ya :p[/quote:11g8h52i]

Profesyonel değil ama benim bildiğim en az 2 tane lisanslı oyuncuları var :)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":254jqcl9]Yediririz yahu ne olacak karşımızdakilerde profesyonel oyuncu değil ya :p

Profesyonel değil ama benim bildiğim en az 2 tane lisanslı oyuncuları var :)[/quote:254jqcl9]

Bende lisanslı oyuncuyum abi sıkıntı değil derdimiz iki olsun :p

Sühan Cem' Alıntı:

Çok ayıp Sühan abi.Ben "Garbage time" da oynayacak adam mıyım? :p

Estagfurullah Erdal. Ben o zaman diliminde çok sayı bulacağını düşünüyorum. Sen takımın savunmasının başladığı yer olacan. Seni takımın Evren'i yapacağım hehehe:)

Bir sorun olmazsa ben de önce salona sonra da bu maça gelmek istiyorum. Uzun süredir organizasyona katılmamıştım zaten.