Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Havlu sallarım ancak ben. :)

İzlemeye geleceğim Aykun inşallah.

1) Doğan'ı satan şamiyonluğu satar
2) Doğan yoksa benim verimim düşer
3) Guard ve pivot bulamazsak maç sonu Semih abi ile Furkan'ı parkeden kazırız.
4) Skor olayı kolay bi şekilde hallederiz ama savunmada diri olmalıyız
5) Sühan Hoca'dan kızarmış yanaklı Murat Özyer savunması bekliyorum benchte. Ben öyle Oktay hocanın bağrışlarına gelemem. Pni Gershon gibi olacaksın hoca bu kadar yıldızı bi arada tutacaksın yoksa biteriz vallahi . Biz yıldızızı yine iş buluruz ama senin için '' bu kadar yıldızla bile şampiyon olamadı '' derler söyliyim.
6) Savaş karadağ bjk maçı öncesi ben pivot oynarım demişti haberiniz olsun.
Bu bilgilere göre davranmak çok hoş olur :)

Anladığım kadarı ile takımda büyük revizyona gitmem lazım. GS Basket ruhu ile oynayan oynar, oynamayanı GS basketin 10 tane moderatörü var banlarız:)

Kovduracağız seni takımdan Sühan abi.Bu takıma fazla iyisin.Bize Halo ağa lazım :) :) :)
:p :p :p

Erdal Avcı' Alıntı:
Kovduracağız seni takımdan Sühan abi.Bu takıma fazla iyisin.Bize Halo ağa lazım :) :) :)
:p :p :p

Yönetim arkamda Erdal :roll:

(nedense bu laf çok korkutur beni hep. Zaten çok kinayeli bir laf :oops: ) :)

Bu iş önce idman sonra maç boykotuna kadar gider Sühan abi.Bilesin...
:ehue :ehue

Sözlük'e karşı iyice bilenmişiz,geniş rotasyonumuzun da katkısıyla inşallah maç sonunda da neşemiz devam eder.Tek potada idare ediyoruz ama çift potada dökülür müyüz göreceğiz.

Furkan pota altında herkes seni tek geçiyo; aman diyim kendini iyi bak... Dökülmek neymiş döktürmenizi bekliyoruz...

Bir aksilik olmazsa bende geleceğim salona. Önder abi çok tehlikelidir tribünde, sözlükçülere duyuralım buradan. :) :)

Öncelikle beyler; ben kişisel olarak bu tarz organizasyonları çok severim, o yüzden de mesajları okudukça keyifleniyorum :)

Bilmiyorum hatırlayanınız var mıdır ama seneler önce bu forum ilk kurulduğu zamanlarda grup usulü bir turnuva düzenlemiştik. Ben, Levent, Spree (Bülent) ve Erkan' dan oluşan takımımızla (Takım adı da Rosenborg' du, direk hatırlarım) turnuvayı şampiyon tamamlamış ve kupa kazanmıştık.Hatta o kupa hali hazırda çalışma odamda karşımda duruyor :)

E tabi o zamanlar henüz emekliliğe ayrılmamış sert ve pır pır bir forvettik, diğer arkadaşlarım da gençlik dönemlerindeydiler ve bazı şeyler çok kolay olmuştu.

Eski günleri anmak iyi geldi gerçektende :)
Herneyse çok fazla uzatmayayım, yukarıda Savaş yazmış sanırım, benden kadro kurmam isteniyorsa oturup konuşalım derim. Önder' de iki gündür arayıp oynayıp oynamayacagımı soruyor; kadro kurma görevi de bana kalacaksa seçenekleri değerlendirmek lazım. Açıkçası genç arkadaşların pek çoğunu tanımıyorum ama eskilerin performanslarını üç aşağı beş yukarı biliyorum.

Kadroların oluşması için uygun bir zamanda konferans oluşturalım diyorum.
Benim MSN adresim: arda@gsbasket.org

Herkes için de uygunsa bu akşam saat 22.00' de msn de konferans yazışması yapalım ve bazı konuları açığa kavuşturalım.

Arda Bey, message box'ınızı bir check edin. Size yardımcı olacak şeyler var.

Yalnız bu koçumuz Sühan Cem beyefendiden revizyon falan gibi saçma laflar işitiyorum hiç hoşuma gitmiyor :p

Beyler ben MSN deyim ama ortada kimse yok. Çağrım pek ilgi çekmedi sanırım ...

Şu anda MSN de konferans yapıyoruz; eksikler var, müsait olan arkadaşları bekliyoruz.

Lütfen insanlar listelerindeki online isimleri konferansa davet etsinler.

Bu arada konu dışına çıkmadan bişi demek istiyorum. Bildiğiniz gibi futbolsenbizimherşeyimizsin sitesine yapılacak başvurular sonrası Ali smaiyende son maçı taraftaralr yapacak. Bir takım çıakrıp bu maça katılmak lazım arkadaşlar. GSBasket futbol takımı olarak ali Samiyene veda yapıldığı o son gün çimlerde olmak istemezmisiniz?

18 aralık 2010 galatasaray sözlük gsbasket basketbol maçı
Share · Public Event
---------------------------------------------------------------------------
Location 18 aralık cumartesi saat 18:00'de ibb'ye ait zeytinburnu spor kompleksinde(yer değişebilir) oynanması planlanmaktadır.
Created By Galatasaray Sözlük , Yunus Emre Koçak
gsbasket.org yenilgiye doymamış. futbolda 22-7 yendik. ali samiyen stadyumunda cevahir tarafındaki kaleyi bilenler basket maçının olası skoru hakkında doğru orantı yapsın. basket.org adresi almakla olmuyor bu işler :) haydi sözlük maça ! http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=532372

Halı Saha maçında oynayan arkadaşlara selam olsun ....
Başka birşey demiyorum !