Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Bide unutmadan yazıyım. Sevgili Onur Yavuz maçtan sonra tepkisini medeni bir şekilde telefonuma mesaj olarak atmıştı. Şarjım bittiği için cevap yazamadım kendisine. Kusura bakmasın.

Çok biliyosa gelip kendisi oynasaydı =)

Öyle deme Semih abi pota altında Onur Yavuz'un yokluğunu hissettik. :p

Oyunculardan gündemi değiştirmeye yönelik bir açıklama ne zaman gelecek diye bekliyordum, fazla bekletmedi Semih. : )

Bilseydim böyle bir skorla karşılaşacağımızı, gelirdim. Yani size güvenerek suç mu işledik? : )

Gerçekten rotasyona gitmemiz bizi fena halde olumsuz etkiledi. Yoksa o farkın kolay kolay kapanacağını sanmıyorum ben de :) tabi bahane üretmeye gerek yok, sözlüğü de tebrik etmek istiyorum.

Not: Gsbasketin ilk sayısını atmak bana nasip oldu. Mutluyum, gururluyum :) :) :)

Evet turnuva mutlaka yapmalıyız salonu uzun süreliğine tutup. 4erden 16 takım çıksa 4lü 4 grup olup sonra çeyrek final , yarı final , final şeklinde süper bir turnuva olur. Sözlük , voleybol filan derken mğkemmel turnuva olur. Maçlar 15 dakika olsa (ısın gir çık filan 20 desek) 2 potadan heaplarsak 1 saatte 1 grubun maçları bitiyor yani 4 saate çıkıyor grup maçları. Çeyrek finaller 1 saat sürse , yarım saat de yarı final derken 6 saate filan bitiyor turnuva. Aksaklılara karşı 7 saatliğine salon tutulur mükemmel olur. Kişi başı 15 lira verilse ödüllere bile para çıkar. Biz eğer 8 takım çıkarırsak sözlük ve voleybolda 4er takım çıkarır sanırım toplamda 16 takım harika olur cidden. Hem gelenekselleşirse ilerde sıkıntısız , bol katılımlı bir organizasyon olur ne güzel :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Evet turnuva mutlaka yapmalıyız salonu uzun süreliğine tutup. 4erden 16 takım çıksa 4lü 4 grup olup sonra çeyrek final , yarı final , final şeklinde süper bir turnuva olur. Sözlük , voleybol filan derken mğkemmel turnuva olur. Maçlar 15 dakika olsa (ısın gir çık filan 20 desek) 2 potadan heaplarsak 1 saatte 1 grubun maçları bitiyor yani 4 saate çıkıyor grup maçları. Çeyrek finaller 1 saat sürse , yarım saat de yarı final derken 6 saate filan bitiyor turnuva. Aksaklılara karşı 7 saatliğine salon tutulur mükemmel olur. Kişi başı 15 lira verilse ödüllere bile para çıkar. Biz eğer 8 takım çıkarırsak sözlük ve voleybolda 4er takım çıkarır sanırım toplamda 16 takım harika olur cidden. Hem gelenekselleşirse ilerde sıkıntısız , bol katılımlı bir organizasyon olur ne güzel :)

İstanbul'da haftasonu 7 saatliğine boş salon bulamazsın Deniz.

Deniz Baskın' Alıntı:
Deniz sakin ya naptın :) Bence biz kendi içimizden 4'erli 4 takım çıkarıp yaparsak güzel olur.

Tama o zaman öyle yapalım madem ama yapalım yani :)

Aykun gibi organizatör varken bana düşmez :p