Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Prim dediler tamam dedik, çalışmak için salon istediler tamam dedik, üstümüze giyecek kırmızı tshirt yok dediler tamam dedik...

Akşam yönetim kurulu olarak toplanacağız, nerelerde hata yaptığımızı tespit edeceğiz, gerekirse kimsenin gözünün yaşına bakmadan kadro dışı bırakacağız.

Alınan kararlarla ilgili açıklamayı ilerleyen saatler içerisinde "Ceza Tahtası" başlığında bulabilirsiniz.

Onur Yavuz' Alıntı:
20 sayı fark atmışız, ama maçı aldık havasına girdiğimiz için... Netice itibariyle erkek takımının hastalığı bizim takıma sirayet etmiş. : )

Tshirti çıkarın çıplak oynayın! : )

24 sayı fark attık abi ama aslında rotasyon kurabanı olduk biz.Kimse tam ısınamadı oyuna,birde fark aettıktan sonra hemen herkesi oyuna almaya çalışınca savunma direncimiz kırıldı.Sıcak oyuncular kenarda soğudu.

Eğer sırf kazanmak için oynamış olsak ,oynayan oyuncuları ona göre seçmiş olsak sabaha kadar bir kez geri düşmezdik.

Ancak bu mazeret değil tabiki daha çok çalışıp bunu telafi edeceğiz.

Kendi adıma kötü oynadım bugün camiadan özür dilerim ;)

İstatistikler varmı maçın oyuncusunu seçelim bari.Önemli değil arkadaşlar yenmekte var yenilmekte ama 24 sayı öndeyken nasıl yenildiniz ya :?

Onur Yavuz' Alıntı:
Prim dediler tamam dedik, çalışmak için salon istediler tamam dedik, üstümüze giyecek kırmızı tshirt yok dediler tamam dedik...

Akşam yönetim kurulu olarak toplanacağız, nerelerde hata yaptığımızı tespit edeceğiz, gerekirse kimsenin gözünün yaşına bakmadan kadro dışı bırakacağız.

Alınan kararlarla ilgili açıklamayı ilerleyen saatler içerisinde "Ceza Tahtası" başlığında bulabilirsiniz.
Radikal kararlar nerede sayın Helvacı!

Arda abinin Ömer ve Bülent abi şut kaçırırken verdiği tepkileri asla unutmayacağım. :p

Organisizyon açısından güzel oldu, eski dostları görmüş olduk. :)

Maça gelirsek, maç hakkında pek yazmak istemiyorum açıkcası. Kazanmak için oynayabileceğimiz bir maç değildi. Hemen hemen 15-16 kişiydik ve sahada 4'lü 4'lü değişe değişe bırakın ısınmayı soğudukça adamlar ısındı. Fark da suniydi zaten. Ama bizim gerçekten kazanmak için çıkarcağımız bir beş - altı kişiyle 4 kişi rotasyon yaparak hayatta kaybetmeyiz, kaybetmezdik. Ama olsun herkes oynamış oldu, umarım kimse kırılmamıştır.

Gelen herkesle tek tek tanışma fırsatım olmadı ama ben sizi tanıdığıma memnun oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yenildik üzgünüz. İnşallah önümüzde Arda Başkan'dan onaylı bir 4e4 takımlar arası turnuva var. Şimdiden takım kulisleri yapılsın herkes kendini göstersin. Aramızda para da toplar kazanana ödül veririz.
Nasıl gündem değiştiriyorum ama :)

Bu arada bir grup Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önünde toplanarak " Enflasyon düşer,hükümet düşer,GsBasket babayı düşer" ve " bu takım bu sene söke söke kümede kalacak " tezahüratlarıyla bir sonraki maç öncesi takıma moral verdi :)

Ben de izleme fırsatı buldum, yukarıda yazılanlara çok şey eklemeye gerek yok. Benim için en güzeli uzun zamandır göremediğim ya da hiç görmediğim arkadaşları görmekti. Özellikle Emre Özcan'a hayran kaldım. (Yanlış yazmadıysam eğer)

Her Şubeye bir SAVAŞ ESKİGÜLEK ŞART ! İMPARATOR SAVAŞ ABİ :)

Bence gayet güzel bir organizasyon oldu. Katıldım da oldukça tatmin ediciydi. Bu maç vesilesiyle gördük ki, bir çok insan bu tarz organizasyonları özlemiş. Bu olumlu hava, bundan sonraki organizasyonlar için önemli bir referans olacaktır.

Maça gelince; iki ekipte de gerçekten basketbolu çok iyi bilen ve oynayan oyuncular var. Özellikle GsBasket kanadında katılım oldukça fazlaydı. Katılım oranı yüksek olan GsBasket gelen herkese süre verdiği için kadroları sürekli değişti. Bu yüzden maçın başında GsBasket lehine olan fark GsSözlük lehine döndü. Ki bu da gayet normaldir. Zira amaç kazanmaktan öte yapılan organizasyondan zevk almaktı.

Organizasyonun amacına ulaştığına inanıyorum. Arayı fazla açmadan kesinlikle ikincisi de düzenlenmeli.

Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

Aslında dün akşam moralim çok bozuktu, sıcağı sıcağına girip bir şeyler yazmak istemedim ve bugünü bekledim.

Şunu gayet açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, herkes rahat olsun. Kimsenin içinde herhangi bir şüphe olmasın. Çok fazla sorgulanacak, irdelenecek ya da üzülecek bir durum yok. Rakip ne kadar iyi olursa olsun o maçı 25 sayılara kadar çıkaran oyuncularda bizleriz, oradan maçı veren de bizleriz. Sözlük yazarları burayı okuyorlar. Bende bir sözlük yazarıyım fakat şu gerçeği onlarda bizim kadar iyi biliyorlar ki eğer sahaya oynamak için gelen 12 kişinin tamamına da süre vermek gibi bir gayemiz olmasaydı, değil 25 sayıdan maç almak, 60 dakika değil 160 dakika da oynasak o farkı 15'in altına indiremezlerdi. Keşke biz de onlar gibi 15 kişi yazdırıp, 7 kişi ile salona gelseydik, bugün herkes farklı şeyler konuşuyor olurdu. Maçı kazanmayı herkesten çok ben istiyordum fakat maç içerisinde çok bariz hatalar yapıldı. Gerek kenardan, gerek saha içinde kimi zaman kontrolün kaybolduğu anlar oldu. Maçı izleyenler zaten ne demek istediğimi anlıyorlardır. Bizim bir hatamız varsa o da bu kadar kalabalık bir kadro ile maça gelmemizdi. Bir daha ki sefere kadro olarak daha iyi organize olup, daha iyi sonuçlar alacağız.

Bu arada dün akşam çekilen toplu fotoğrafları kimden temin edeceğimize dair bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

Not: Sevgili Savaş Karadağ ile maçtan sonra soyunma odasında bir dialoğumuz oldu fakat ben onu tanıyamadığım için ne yazık ki pek fazla samimi bir dialog olmadı. Kendisinden burada özür diliyorum. Moral bozukluğuma verir umarım. En yakın zamanda telafi etmek üzere.

Umarım organizasyonların birisine bende gelebilirim. Sizinle beraber ter döküp oynamak oldukça keyifli olur. Basketbol konusunda oldukça fazla bir özgüvene sahibim. :)

Vallah ben maçın skorundan ziyade takımın herkese süre vermeye çalışmasına çok sevindim. Galibiyet olur olma zönemli değil. Oraya gelmiş her kardeşimin oyuna girmesi büyük keyiftir. Kimseninde o keyiften geri kalmaması daha büyük keyiftir bence. Böylelikle bu tarz rganizasyonların daha kalabalık olması için ateş yanmış demektir. Bundan sonra oynamak isteyen caba beni aralarına alırlarmı diye şüphe taşıyan arkadaşalrda o salonda( veya başka salonda) yerini alır. İlk amacın, aramızdaki ortak paydanın heyecanı ile birbirimizle kaynaşmak olduğunun farkına varır. İki takımdan da katılan herkese ve izleyenlere, kendi adıma teşekkür ediyorum.

Toplamda 8 dakika oynayabildiğim bir maç oldu. Diğer gelen arkadaşlar da oynayabilsinler diye de çok kişi maça ısınamadan çıkmak zorunda kaldı. Hani rotasyonun olabileceği en kötü şekilde yapılabildiği bir maç oldu diyebilirim. Maçtan çıkan bidaha girene kadar soguyordu zaten. Maça ısınmış olan oyuncularımızda bu moda girince maç döndü ve kaybettik kısaca.

Önümüzdeki maçlarda kadro çıkartırken bu kadar kalabalık olmamaya özen göstermek lazım. Maç sonu para toplarken bile 2şer lira verdik yuh yani =)