Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumartesi

Re: Büyük Maç Geldi Çattı: GsBasket-GsSözlük 18 Aralık Cumar

Murat İNAL' Alıntı:
Eski kadroyla oynamak çok zevkli olacaktı ama pazar günü sezonun ilk maçı var. Normalde idman yoktu cumartesi ama son anda idman koydu koç. Saat 6 da başladığı için direk yalan oldu benim için.
Eksikliğimi hissettirmez nasolsa bu kadro içim rahat.

Tecrübe kazanır ;)
Emre Doğan gelebilecek mi maca acaba yoksa onundami idman cikti???

Bi an odada basketbol ayakkabılarımı bulamadım ölüyordum korkudan :shock:

1-Aykun Alan
2-Arda Ezer
3-Levent Öktener
4-Emre Sarp Kocaoğlu
5-Emre Doğan
6-Erdal Avcı
7-Doğan Sağlam
8-Deniz Baskın
9-Furkan Şenbabaoğlu
10-Ömer Horzum
11-Semih Ural
12-Bülent Çelik
13-Tolga Kaplan
14-Emre Özcan

Son ilavelerle beraber 14 kişi olduk. Bu kadroya bi tane de koç lazım bence. Umarım yarın oyuncu değişiklikleri problem olmaz.

Emre Ozcan' Alıntı:
Bize yer yok mu? Çok mu geç kaldık? Michael Redd eksiği varsa kaçırmayın, açık ve net yazıyorum :)

Bütün eski tayfa burdaysa geliyorum ben de yarın, en azından muhabbet olur..

Solak şutör ha. Aklıma Robert Hite geldi birden. Ekledim listeye. Madem Michael Redd diyoruz.

Tolga Kaplan' Alıntı:
çift pota oldugunu bilseydim,kadroda yer almak isterdim..İyi savunma yaparım ve fastbreaklere iyi kosardım..ve sınırsız kondüsyonumla katkı sağlardım.. :)

Herşeye rağmen yarın kazanmalıyız,orada olacagız..

Sizi de ekledim Tolga Bey.

Emre Ozcan' Alıntı:
Bize yer yok mu? Çok mu geç kaldık? Michael Redd eksiği varsa kaçırmayın, açık ve net yazıyorum :)

Bütün eski tayfa burdaysa geliyorum ben de yarın, en azından muhabbet olur..

Ooo kimleri görüyoruz efenim! İki sene falan oldu mu abi? Neyse maç bi yana iyi ki geliyorsun.

Tüm takım arkadaşlarıma;

Hepimizin içinde heyecan var, bunu tahmin etmek hiçte zor değil. Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar kalabalık bir spor etkinliği düzenleniyor. Hele ki bu aktivite, içerisinde bulunan platformun adıyla özdeş bir aktiviteyse insan biraz daha fazla motive oluyor, heyecanlanıyor. Bu gece herkes iyi bir uyku uyusun, yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapsın böylece duyulan heyecan ve stres bir nebze azalır. Sonra maçta eliniz ayağınıza dolaşır falan maazallah :)

Maça biraz konsantre olmak için yarın maç saatine kadar foruma girmeyeceğim, maç hakkında herhangi bir şey sormak isteyenler cepten ulaşabilirler.

İrt: 555-232-36-11

Not: Yarın saha da mücadele edecek olan arkadaşlar egolarını evde bırakıp, ruhlarını cebinde getirsin.

Herkese hayırlı geceler.

Konsantrasyon

Aykun Alan' da eski halimi görüyorum. Ben de gençliğimde bu şekilde heyecanlı ve organizatör ruhluydum :)

Zaten kiminle konuşsam "Arda' nın veliathı bulundu" diyor .

Konuya dönersek; ben de Aykun gibi yarın akşamki maç için dostluk kazansın demek istiyorum.
Haftabaşında Önder Çiçekoğlu' nun kişisel talebiyle olaya girdik ve benden sonra herkes patır patır dökülerek eski günleri yad eder olduk. Sanırım 1-2 eksik haricinde eski tayfayı yakaladık diye düşünüyorum. Bu sonuçta az da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Ne çok sevenimiz, özleyenimiz varmış meğer :)

Artık veteran bir oyuncu olduk ama Vlade Divac misali tecrübelerimi tüm takım ile paylaşacağımdan kuşkunuz olmasın. Böyle bir rotasyon oluştuktan sonra ben şahsen pek oynamayı düşünmüyorum ama en azından taktiksel açıdan kenardan katkı vermeye çalışacağım. Biraz diktatörlük gibi görünebilir ama kendimi takımın koç u olarak atıyorum :)
İtirazı olan varsa hemen söylesin, yoksa maç sonuna kadar sussun :)

Eski kadronun ve tayfanın uzun aradan sonra tekrar biraraya gelmesinden büyük heyecan ve memnuniyet duyduğumu belirtiyorum. Maç sonucu ne olursa olsun tüm katılımcılara şimdiden teşekkürler

NOT: Ben epeyce zor beğenen biriyimdir. Yarın kenarda kimsenin gözünün yaşına bakmam, şimdiden söyleyeyim ...

Yandık o zaman.Maçta yaptığımız hatalar bize 3 haftalık ceza olarak geri gelebilir. :)

Aykun'un yazıyı yazanın kim olduğunu görmesem Arda sanardım o yazıyı yazan

Levent Öktener' Alıntı:
Aykun'un yazıyı yazanın kim olduğunu görmesem Arda sanardım o yazıyı yazan

Altyapıdan yetişiyorlar tabi :)
Az biraz eksikleri yok değil, daha henüz tam Arda Ezer diyemiyorum ama zamanla olacak gibi :)

Bknz. : Arda Ezer' in seneler önce yazmış olduğu organizasyon mesajları

Kadromuza oldukça güveniyorum.İnşallah rotasyonuda güzel şekilde ayarlarızda herkesin keyif aldığı bir organizasyon olur. ;)

Levent Öktener' Alıntı:
saat 01:00 de ayaktayız Doğan bey ne iş :)

Abi arkadaş ile moral kampına girdiydimde sanırsam ondan şey oldu,
Ancak sanırım kampa girildiğinde oda yasak oluyordu,o halde
Mantıklı bir açıklama bulamadım abi :p

Kimisi Taksim´de gece alemlerinde,
Kimisi internette hatun peşinde.
Gsbasket ruhu yok hiçbirinde,
Düşmüşler primlerin peşine.

Söyleyin sizden çok mu şey istedik.
T-shirtin hakkını verin dedik.
İki aydır bugünü bekledik.
Sizin gibi ruhsuz görmedik.

Arkadaşlar şaka maka bişiy kalmadı şurda maça. Öncelikle savunmada sert olmalıyız ve geri iyi koşmalıyız. Hücumda mutlaka alternatifimiz olur ama savunmayı iyi yapmalıyız önce. Bir de hücumda alan değiştirerek , yerinde durmadan oynamalıyız ki 5e 5te skor bulabilelim. Bunu herkesin yapması lazım yoksa yarı sahanın ücra köşelerinde 3lü gruplar halinde filan olmayalım okul takımında oluyo bana bu her seferinde . Hiç bişiy bilmeyen adamını koştursun en kötü dengeyi bozar yine işe yarar.

Eee canlı skor yokmu? :)

Erkek baskette yendik!
Kadın baskette yendik!
Erkek voleybolda yendik!
Sözlüğüde yendik haberi gelirse günü 4 galibetle kapatacağız :)

20 sayı fark atmışız, ama maçı aldık havasına girdiğimiz için... Netice itibariyle erkek takımının hastalığı bizim takıma sirayet etmiş. : )

Tshirti çıkarın çıplak oynayın! : )

Onur Yavuz' Alıntı:
20 sayı fark atmışız, ama maçı aldık havasına girdiğimiz için... Netice itibariyle erkek takımının hastalığı bizim takıma sirayet etmiş. : )

Yine mi yenildik yazıklar olsun.

Yönetim istifaa !!! :)

Onur Yavuz' Alıntı:

Harbi mi? =)

Tüh size.. :p