BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Drafttan bir oyuncu buldum gelmesi için yenilsem mi acaba.. potansiyel 5 yıldız seviye a+ ve tam mevkisine göre boy artı 18 yaş.. Kapmazlar inşallah benden önce..

Oyunu bilmem de böyle bir takıma karşı en güzel karşılık (gerçekte) sabırlı bir hucüm stratejisiyle olur. Rakibin dengesini bozmuş olursun. Bi dene bakalım oyun ne kadar gerçekçiymiş öğrenmiş oluruz :)

Taktikler üzerinden genel bağlamda konuşabiliriz. Elindeki oyuncu şekli önemli. Yani iç şutu olmayan adamlarla içeri bak oynarsan eline bir şey geçmez :)

Taktikler üzerinden genel bağlamda konuşabiliriz. Elindeki oyuncu şekli önemli. Yani iç şutu olmayan adamlarla içeri bak oynarsan eline bir şey geçmez :)

Genel anlamda oyuncularım her türlü taktikte oynayabiliyor. İçeri Bak taktiğinde fazlaca verim alabileceğim oyunculara da sahibim.

Benim sorum şudur ki kısaca, her maçını Hücum : Koş ve Vur Savunma : Tam Saha Pres taktiği ile oynayıp ortalama 130 sayı atan bir takımı en iyi şekilde nasıl durdurabilir ve vurabilirim ?

Erkin, özellikle senden fikir bekliyorum bu konuda. :D

Hücumda sabırlı ol ile defansta 3-2 yaparsan yararlı olabilir Tugay Abi ..

Dreafttan gelen oyuncu için yenilmeye çalışıyorum ama yarın yanlışlıkla yenebilirim :)

Son transferimizi de yaptık. Aslında 1-2 oynayacak oyuncu arıyordum rotasyon için ama yumuşak karnım olan 3 numaraya yaptım transferi. Bir de italyan olması tetikledi tabi.

Şampiyonluk bekliyoruz şanlı r1card0 !

Tek şanssızlık ligin cidden diğer gruplara göre çok kuvvetli olması. Şu an ilk 100 de beni de sayarsanız (101) 4 takım var ligde.

Murat Abi haberler bölümünde antremanla ilgili yeni sistem adlıklı başlık var.. Onu oku anlarsın :) Ben daha trasnfer yapamadım bugunki gelecek tribün gelirini bekliyorum :) 2.yken 4 maç üst üste bilerek yenilip hem drafta bulduğum adamı kimse almasın diye hem istekliliği en zorlu rakibime saklamak için yenilerek 4.lüğe geriledim.. Bakalım yenersek şampiyon oluruz..