BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Siim Jakobson (8193237)
Haftalık Maaş: $ 16 902
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 97900
Boy: 6'5" / 196 cm
Potansiyel: efsane
Form: güçlü
Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: değersiz
Top Sürme: korkunç Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: sansasyonel
Ribaunt Alma: verimli Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: berbat Serbest Atış: zayıf

500K satıyorum...

Leonardo de Sá (12024728)
Haftalık Maaş: $ 8 678
Rol: Yedek
(BuzzerBeta)

DMI: 46100
Boy: 7'1" / 216 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: iyi
Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: berbat
Dış Defans: korkunç Top Tutma: iyi
Top Sürme: değersiz Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: becerikli Blok Yapma: güçlü
Kondisyon: vasat Serbest Atış: iyi

250k satılıktır..

Tecrübe: değersiz

3.ligde kümede kalma maçları oynuyorum,ilk maçı kaybettim sanırım küme düşeceğim,artık tüm hedefim drafttan gelecek kaliteli 3 oyuncu,10 kişilik kadrom var 5 tanesini satışa çıkardım eğer küme düşersem bundan sonra 3. lige daha sağlam gelmek istiyorum.

Transfer'de bundan sonra en büyük parayı oyun kurucu pozisyonuna ayıracağım,başarısızlığımın sebebi oyun kurucumun yetersizliğiydi bence,birde takımın en iyi oyuncuları sezon içinde ardı ardına 2 hafta sakatlandı,bakalım mali ve idari açıdan ibra edilecekmiyim :D

İnan hiç bakmadım maç sonuna filan. 3 dakika kalana kadar öndeydim zaten. cepten skor takip ettim. sinirim kaldırmaz. hangisi sallamış acaba merakta etmedim değil :)

r1card0
takım ismi

Menajer: mernecati
Ülke: Türkiye
Lig: V.199
Ezeli Rakip: Savcı Patrols
Dünya Sırası: 35374
Ülke Sırası: 878

Benim takım bilgilerim bu;

Çok çok büyük bir felaket yaşanmadığı sürece ligden çıkıcam 22 de 22 ile bitirdim ligi kupada 2. turda 6 sayıyla kaybettim şimdide yarı finaldeyim efora palayoff normal dedim finalde işi şansa bırakmayıp 12 isteklilik ile çiğneme zamanı yapıp bir şov yapcam :D

Üst ligde daha zorlu takımlar olacağından kendimden yüksek takımlarla hazırlık maçı yapmak istiyorum ve forum içinden de teklif bekliyorum hazırlık maçı için hem kendimi test etmiş olurum hem de forumdan biriyle maç yapmış olurum.

NOT:Hazırlık maçı teklifi yapan olursa haber versin burdan, teklifi kabul ediyim ve maç evimde olursa sevinirim öyle bir uğurum var da :D

3.ligde kümede kalma maçları oynuyorum,ilk maçı kaybettim sanırım küme düşeceğim,artık tüm hedefim drafttan gelecek kaliteli 3 oyuncu,10 kişilik kadrom var 5 tanesini satışa çıkardım eğer küme düşersem bundan sonra 3. lige daha sağlam gelmek istiyorum.

Transfer'de bundan sonra en büyük parayı oyun kurucu pozisyonuna ayıracağım,başarısızlığımın sebebi oyun kurucumun yetersizliğiydi bence,birde takımın en iyi oyuncuları sezon içinde ardı ardına 2 hafta sakatlandı,bakalım mali ve idari açıdan ibra edilecekmiyim :D

küme düşerim diye 4 oyuncumu sattım ve bugün 6 oyuncu ile çıktım kümede kalma maçına kesin kaybedip küme düştüm derken 138-98 kazanmışım maçı,nasıl oldu anlamadım,taktik değiştirmiştim birde bunun etkisi oldu sanırım,şimdi 3.maçı kazanırsam ligde kalıyorum,eğer ligde kalmayı başarabilirsem büyük sürpriz olacak benim için.

Uzaktan Şut: heybetli Şut Menzili: sansasyonel
Dış Defans: verimli Top Tutma: muazzam
Top Sürme: muazzam Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: iyi İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: zayıf ↓ Serbest Atış: becerikli

Tecrübe: güçlü

30 yaşında..

500k.. Takım adı=vey-ba

Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: becerikli
Dış Defans: güçlü Top Tutma: değersiz
Top Sürme: berbat Pas Verme: vasat